Jan Veseli (©MN Press)
Jan Veseli (©MN Press)

Fener najmanje dve nedelje bez Veselog, čekaju se vesti o De Kolou (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 13:50

Čeh verovatno propušta početak plej-ofa Evrolige

Kako je izgledalo u prvi mah, dobro je prošao Jan Veseli.

Fenerbahče je saopštio da će Čeh pauzirati najmanje dve nedelje zbog povrede skočnog zgloba, mada je u prvom trenutku delovalo da se radi o mnogo ozbiljnijoj povredi kada je pao na zemlji već sredinom prve četvrtine duela sa Barselonom. Posle toga nije se vraćao u igru, a u subotu se klub iz Istanbula oglasio informacijom da je magnetna rezonanca pokazala povredu ligamenata skočnog zgloba. Novi pregled biće urađen za dve nedelje, kada će lekari odlučiti da li je Veseli spreman za povratak na teren i plej-of borbe.

Izabrane vesti

Sigurno je da Igor Kokoškov neće moći da računa na njega za duel poslednjeg kola ligaškog dela, protiv Real Madrida, u kom će Fener pokušati da pobedom, ali i uz neophodan poraz Milana od Efesa u Italiji, dođe do četvrte pozicije i prednosti domaćeg terena u četvrtfinalu.

Za tu utakmicu neizvestan je i nastup Nanda De Koloa, koji se povredio u poslednjoj četvrtini duela sa Barselonom, u kom je - da muka bude još veća po žuto-plave - Fener poražen. Lekarski izveštaj o stanju njegovog kolena biće saopšten pred duel sa Madriđanima 8. aprila.



tagovi

Jan Veseli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara