Komentari na vest

Fenerbahče predstavio veliko pojačanje: Raul Neto konkurencija Jamu Madaru

r

ranch

pre 10 meseci

Nije za Jama problem minutaza koliko sto sada zaustavlja RAZVOJ, utopice se u prosek. Jbte ne poslusas Zeljka nego Miska, au jbt. Itudis je dobar realizator svega sto je naucio kod Zeljka, prepisivac, ali on i dalje nije kalibar Zeljka, Mesine, Blata i Lasa. Mali Jam je dobar momak, vojnik, sve shvata, ali su ga , kako to obicno biva gde je novac motiv, zaveli japiji zalizane kose i velikog stomaka. Steta za mene kao navijaca Partizana, jako dobar igrac, bolji od Jaramaza za Zeljkovu koncepciju, i to: bolji odbrambeni igrac lalo za 1 na 1 odbranu tako i za switching defense, a u napadu bolji u drive and kick "plesu" Zeljka Obradovica zbog boljeg prodora kroz kiks odbrane i jaceg tela za mismatch ( Zeljko unistio Kampaca sa Egzumom , svaki napad kao mismatch ). Jame, dobri momce, zao nam je, uvek cemo te se secati sa najlepsim emocijama, ali svako bira svoj put. Bices bogat, imaces ti par miliona jednog dana, mi samo mozemo da sanjamo te pare, ali NIKADA NECES ZNATI KOLIKO SI MOGAO.
m

miskova dolar karma

pre 10 meseci

Bravo Jam, lepo te je smestio Misko za koji dolar vise, sad klupa bato i od zvezde u usponu ima da budes zvezda padalica...
p

podesen

pre 10 meseci

Neto 1 plej,Vilbekin 2. a ovaj nas Madar treca opcija.Parket videti u evro ligi nece kod Itudisa.Tursko prvenstvo mozda i igra sto je isto kao i Aba .Otisao za koji dolar vise,Misko uzeo proviziju,boli njega ona stvar za Madara.
S

Sofronije III

pre 10 meseci

I prošle godine se naigrao, celih 13:28 minuta u proseku. Nema razloga da ove godine bude gore...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Pangos/Pengos, Peno (Sved je preskup, nemamo mi para da nam on bude druga opcija), ko da bude druga cetvorka, a ko treca, ko da bude prvi centar?
i

igor978

pre 10 meseci

Madar neće igrati u EL više od 5 minuta po meču, je roored Vilbekina i Neta prosto šanse nema za veću monutažu osim da se neko povredi. Sam je odabrao svoj put zbog veće plate, dovođenja
P

Porota

pre 10 meseci

Samo neka sluša Miška umesto Žoca
R

Rex7

pre 10 meseci

ajde bas da vidimo
I

Istine radi..

pre 10 meseci

A kod Zelimira igrao 4 minuta,tako da je i pet napredak