Sašo Filipovski (©KSS)
Sašo Filipovski (©KSS)

Filipovski o završnici: Bespotrebne greške dovele do nervoze...

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.21. | 21:42

"Kao što sam rekao i pre utakmice – oni ako pogađaju, mogu da pobede svakog"

Uspeli su da izvuku pobedu košarkaši Partizana u završnici gde je ipak bilo potrebno imati živce jake kao struna. Borac se digao iz nokdauna i da se nije desio onaj koš Džoša Perkinsa na osam sekundi pre isteka vremena, mogao čak i da nokautira Partizan.

VTB LIGA: (2,30) CSKA Moskva (14,5) Zenit (1,70)

Izabrane vesti

To se nije dogodilo, Partizan je iz trećeg pokušaja savladao čačansku ekipu i sada može da čeka protivnika u polufinalu...

“Čestitam Borcu koja je jako neugodna ekipa. Igra odlično 'jedan na jedan', ima širinu, šutere za tri poena. Kao što sam rekao i pre utakmice – oni ako pogađaju, mogu da pobede svakog. Ušli smo sami na kraju u neizvesnu završnicu zbog izgubljene lopte i nesportske greške, ali uspeli smo da sačuvamo koncentraciju i dobijemo neugodni Borac. Srećan sam zbog igrača što smo posle dva poraza uspeli da pronađemo psihičku snagu i ispravimo greške iz prošlog susreta s njima i večerašnjeg prvog poluvremenu, kako bismo na kraju pobedili“, rekao je Sašo Filipovski posle utakmice.

Prokomentarisao je slovenački trener završnicu utakmice gde je Partizan mogao sve da prokocka...

“Imali smo 13 poena prednosti što nam je brzo iscurelo. Oni su počeli da pogađaju neke šuteve, a mi smo zbog nepotrebne nesportske i izgubljene lopte došli do nervoznog kraja“.

Kapiten Novica Veličković kaže da je posle svega najvažnija samo pobeda.

“Utakmica kakva smo i očekivali. Borac igra protiv nas ove godine dosta dobro. Najbitnije je da smo pobedili. Nema mnogo vremena za odmor, sada je najbitnije da se spremimo za polufinale. Ko god da nam dođe u polufinalu, bićemo spremni“, poručio je kapiten crno-belih.

 


tagovi

KK PartizanNovica VeličkovićSašo Filipovski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara