Janakopulos, ©Printskrin
Janakopulos, ©Printskrin

Glas iz Grčke: Panatinaikos razmišlja da pređe u FIBA?

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.05.20. | 11:14

Konferencija Dimitrisa Janakopulosa je zakazana za 3. jun gde će pričati o budućnosti kluba

Juče je rečeno da će istih 18 timova iz ove sezone igrati i sledeće sezone u Evroligi. I da je tu stavljena tačka. Potom se jutros pojavio direktor Virtusa Luka Baraldi i rekao da je Virtus iz Bolonje poslao zvaničnu aplikaciju da igra u Evroligi sledeće sezone "ukoliko neki od 18 timova odustane". I u tim izjavama je pomenuo upravo Panatinaikos i njegovo nezadovoljstvo.

Delovalo je da je to samo "hvatanje za slamku spasa". 

Izabrane vesti

Virtus ne odustaje od Evrolige: Ako neko otkaže učešće, mi smo spremni da igramo

Međutim, samo par sati kasnije, stižu nove vesti iz Grčke. Eurohups piše da je prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, zakazao konferenciju za medije za 3. jun, a držaće je na Instagram profilu. I u njoj će pričati o budućnosti kluba i u Evroligi i u grčkom šampionatu.

Ništa to ne bi bilo čudno da se nisu, kako piše Eurohups, u grčkim medijima koje poseduje Janakopulos, pojavile informacije da Panatinaikos ponovo razmišlja da se privoli Fibi i da igra u FIBA Ligi šampiona naredne sezone.

Znamo da je Janakopulos mnogo puta do sada najavljivao ovakvu mogućnost, pa na kraju to nije učinio, zato sve ovo treba uzeti sa dozom zadrške. Pitanje je kakva će biti njegova konačna odluka.

Eurohups dodaje da će se odluka kluba znati narednih sedmica. Da li Janakopulos ponovo koristi celokupnu situaciju da izbori neke stvari i poboljša položaj svog kluba, ili stvarno postoji namera Panatinaikosa da pređe u Fibina takmičenja, ostaje da se vidi. Možda to saznamo 3. juna.


tagovi

Dimitris Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara