Komentari na vest

Gledali su ga kao šesticu Atlante, a Bogdanović je preko noći postao lider Hoksa

J

Ja, opet

pre oko 1 mesec

Realno.nije ni za sedmicu. Za njega je sestica san. Petica je kad ufurani koji ima procenat suta 20% imaju dva igraca van stroja.
J

Jtd

pre oko 1 mesec

Jedan od poslednjih sr kosarkasa na najvisem nivou
A

Atana

pre oko 1 mesec

Ne može da bude lider posle 1-2 dobre partije. Ako pogledamo ko su lideri u drugim timovima, to su igrači koji su 70%-80% utalmica najbolji. Dakle Cuury u GSW, Jokić u Denveru, Tatum i Brown, Shai, Dončić... Bogi može da bude odličan starter i samo to jer ga zezaju povrede često i nije dovoljno konstantan. Možda u nekoj drugoj ekipi poput Šarlota npr može da bude lider u Atalanti ne...
H

Hahahaha....

pre oko 1 mesec

Prvo nauci da nije ATALANTA nego ATLANTA.
D

Domo

pre oko 1 mesec

Bogdanu svaka cast, ali u odsustvu Janga, koji inace, vise steti nego koristi timu, Bogdanović moze biti samo drugi igrac tima. Lider ekipe je Dezonte Marej.
G

GostLazar

pre oko 1 mesec

Setio se da u 30 godina odigra jednu solidnu sezonu. Bravo Bogi sniperu
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

KAPITENSKI!
N

Nikola 1818

pre oko 1 mesec

Objektivno Bogi ima sve kvalitete da bude jedad od nosioca ekipe, jednostavno je, ko je gledao sve ove sezone Atlantu sa i bez Janga zna o cemu pricam, Jang belezi u proseku veliki broj poena, ali Atlantina igra tada bude vrlo jednolicna, ostali igraci se pored njega gase, dok bez njega igra je prvo tecna, a i neki drugi igraci dolaze do izrazaja, dakle jedan deo problema u Atlanti je Jang, koji je vrhunski igrac ali nije dobar za ekipu, mozda gresim ali tako mi deluje, a Bogi neka samo ovako nastavi, konacno ima sezonu bez nekih povreda, neka samo izdrzi pa da budemo kompletni za OI. SP.
М

Макаријус

pre oko 1 mesec

Докторска партија!
P

Pa hajde bre

pre oko 1 mesec

U istoriji NBA lige nije se za nekog reklo da je lider ko je postizao 16,9 poena u proseku. Dobro igra Bogi, ali lider nije. Nije ni u reprezentaciji nego mu je to nametnuto, jer je najbolji igrač kada ne igra Jokić.
П

Па хајде бррее

pre oko 1 mesec

Јој... То је кад гледаш кошарку преко Флешскора... Да си мало паметнији, звали би те глуп...
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Браво Богдановићу само гази.