Hapoel Tel Aviv se takođe seli u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 17:49

Evroliga donela odluku

Evroliga odobrila je da Hapoel Tel Aviv igra sve svoje predstojeće utakmice kod kuće u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Hapoel će ovde igrati prvu utakmicu kod kuće protiv Huventuda 22. novembra u 19.00 po lokalnom vremenu.

Izabrane vesti

"Ova odluka je doneta nakon zahteva Evrolige da predstavi alternativnu arenu koja se nalazi izvan Izraela za domaćinstvo predstojećih utakmica Evrokupa kod kuće, s obzirom na nemogućnost održavanja utakmica u Tel Avivu zbog bezbednosnih zabrinutosti koje proizilaze iz tekućeg oružanog sukoba. Sve utakmice Hapoel Tel Aviv na domaćem terenu odigrane u Beogradu do daljnjeg će se odigrati iza zatvorenih vrata", odlučila je Evroliga.

Hapoel Tel Aviv je dobio podršku Beogradske opštine i Vlade Srbije i preduzeće neophodne mere bezbednosti kako bi zaštitio integritet svih pojedinaca, što je i dalje glavni prioritet košarkaške Evrolige i njenih klubova.

Evroliga će nastaviti da prati razvoj situacije, ostajući u kontaktu sa svim povezanim licima, i najaviće eventualne izmene u vezi sa gore navedenim odlukama ako bude potrebno.


tagovi

EvrokupEvroligaHapoel Tel Aviv

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara