Herison (MN Press)
Herison (MN Press)

Herison pred Partizan: Živim za ovakve utakmice! Poštujem Pantera, ali ja sam najbolji

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 14:43

"Zaista sam uzbuđen što ću izaći na meč i biti u tako sjajnoj atmosferi, protiv velikog trenera kakav je Željko Obradović", kaže košarkaš Turk Telekoma

Na zvaničnom sajtu Evrokupa osvanuo je zanimljiv blog. Napisao ga je Aron Herison, košarkaš Turk Telekoma koji će sutra uveče biti protivnik Partizana.

Pisao je Herison o razlozima zbog kojih je odabrao Turk Telekom kao sredinu, ali se i dotakao utakmice u Pioniru. I izneo neka zanimljiva razmišljanja.

Izabrane vesti

Piše Herison kako je utakmica protiv Partizana "na njegovom spisku", te da veoma poštuje Kevina Pantera, ali da veruje da je on najbolji.

"Naša sledeća utakmica je u Beogradu protiv Partizana. To je jedna od utakmica koje imam na svom spisku. To je tip utakmice za koji živim! Zaista sam uzbuđen što ću izaći na meč i biti u tako sjajnoj atmosferi, protiv velikog trenera kakav je Željko Obradović. Ali, mi sigurno dolazimo sa našom najboljom igrom. Igraćemo najjače što možemo do kraja utakmice ćemo se boriti protiv njih", napisao je Herison.

A, onda se dotakao svog sunarodnika Kevina Pantera koji je jedna od udarnih igala Partizana, ali i najboljih igrača gledajući ceo Evrokup.

"Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. Jasno je da mislim da sam ja najbolji. Nije to ništa lično. Naravno, Panter je sjajan igrač, ali ja mislim da sam najbolji. Definitivno to mislim. Ne radi se tu o meni, samo ću izaći na teren sa dodatnom motivacijom i potruditi se da dođem do pobede", napisao je Herison.

O razlozima zbog kojih se pridružio turskom klubu...

"Došao sam zajedno sa igračima kao što su Džadžuan Džonson i Aleks Perez. To su momci koji znaju kako je igrati u Evroligi, Evrokupu. Uvek je važno da dođu igrači koji znaju kakvi su to fizički izazovi. Mislim da ćemo odigrati dobro, mnogo bolje nego što ljudi od nas očekuju", veoma je motivisan i optimističan Herison.

Utakmica Partizana i Turk Telekoma igra se od 20 časova i 30 minuta.



tagovi

Aron Herison

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara