""
""

Hrovat za MOZZART Sport: Osetiće Pešićev Bajern našu snagu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.01.15. | 18:31

„Bajern je najbolji u grupi, ali mi idemo na pobedu bez obzira što smo svesni snage rivala", rekao Hrovat za naš portal

Na teškom ispitu biće ljubljanska Olimpija u trećem kolu Evrokupa. U glavni grad Slovenije dolazi tim Bajerna koji je imao sasvim zapaženu rolu u Evroligi ove sezone.

Olimpija je ostvarila jednu pobedu u dosadašnjem delu TOP 32 faze, tako da nema mnogo prostora za kalkulisanje. To i potvrđuju reči aduta Olimpije Gregora Hrovata.
„Bajern je najbolji u grupi, ali mi idemo na pobedu bez obzira što smo svesni snage rivala. Analizirali smo roster gostiju, odgledali snimak utakmice i zaključili da imaju 12 dobrih igrača. Izdvajaju se Savanović i Štimac, ali opasnost dolazi sa više strana. Opasni su u kontrama, a njihove četvorke i petice često uspešno šutiraju za tri poena“,
kaže za naš portal Gregor Hrovat.

Izabrane vesti

U ABA ligi uspeli ste da prekinete seriju od pet poraza?
„Da, pobedili smo kvalitetnu ekipu Mege i sad se nadamo dobrim rezultatima. Prvo naredno gostovanje je u Valjevu. Metalac je prijatno iznenadio, biće teško, ali se nadamo revanšu za poraz iz Ljubljane (69:70)“.

Olimpija je dugo držala četvrtu poziciju, a sad imate dve pobede manje od Partizana?
„Još uvek ne gubimo nadu posebno jer imamo lakši raspored od Partizana. U svaku utakmicu, a očekuju nas dueli sa Metalcem, Zadrom, Igokeom...ulazimo sa istim ciljem da pobedimo. Pa, ako i ne budemo četvrti trudićemo se zbog izlaska u Evropu da budemo makar peti ili šesti“, zaključio je Hrovat.

Olimpija i Bajern igraju sutra u 20.30 časova.

Piše Đurđe Mečanin

(đurđe.mečanin@mozzartsport.com)


tagovi

SlovenijaOlimpijaNemackaGregor HrovatEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara