Huventud ima još jednog zaraženog

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.11.20. | 17:47

Situacija u timu iz Partizanove grupe se dodatno zakomplikovala, petorica igrača imaju virus koronu

Utakmica između Huventuda i Partizana trebalo je da bude odigrana večeras, ali se to nije dogodilo zbog četiri pozitivna testa na virus koronu u redovima ekipe iz Badalone. Huventud je odradio danas nove testove, a rezultati kažu da su ta četiri pozitivna testa i potvrđena, te da postoji još jedan dodatni zaraženi, dakle, peti.

To će sve naravno dodatno zakomplikovati situaciju u redovima ekipe koja se takmiči u Partizanovoj grupi, pa je pitanje kada će meč biti odigran.

Izabrane vesti

Evrokup je objavio nove termine nekih od odloženih utakmica, ali među njima nema Partizana i Huventuda. Termin će biti objavljen naknadno.

Cedevita i Bursa će igrati 9. novembra, Venecija i Burž 10. novembra, Burž i Uniks će igrati 19. novembra, Nanter i Bursa 16. i Gran Kanarija - Trento 13. novembra.

Evrokup je objavio da će naknadno objaviti termine utakmica koje su odložene, a nisu na ovom spisku. Dakle, tu upada i meč Partizana i Huventuda. Mada, kakva je situacija u redovima Huventuda, pitanje je kada će meč biti odigran.



tagovi

EvrokupHuventud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara