I Aleksej Nikolić bi mogao kod Saleta u Virtus

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.19. | 12:34

Košarkaš Partizana u planovima italijanskog kluba

Veliko je interesovanje za usluge Alekseja Nikolića ovog leta. Pre samo nekoliko dana pričalo se da će košarkaš Partizana potpisati ugovor sa novoformiranom Cedevitom Olimpijom, jer želi da bude prvi plej, ali iz Italije stižu nove informacije.

Naime, kako nezvanično saznaje tamošnja Planeta Basket, klub na čijoj klupi sedi Aleksandar Đorđević želi da ovog leta dovede Rikarda Morašinija iz Olimpije iz Milana, ali kao alternativa se pominje upravo Aleksej Nikolić, koji je ove sezone nastupao za beogradske crno-bele.

Izabrane vesti

Dalje se navodi da nije isključena ni opcija da oba košarkaša potpišu za Virtus. Slovenčaki košarkaš se sa Partizanom odlično pokazao ove sezone u Evrokupu, a sasvim dobre partije pružao je i u regionalnoj ABA ligi. On je u evropskom takmičenju prosečno postizao 8,3 poena uz 2,6 asistencija za 21 minut proveden na terenu.

Naravno, Aleksej je i dalje ugovorom vezan za beogradske crno-bele, tako da će Virtus ozbiljno morati da se pomuči kako bi došao do Slovenca. Pominje se da bi zbog toga klub mogao da napusti Dejan Kravić. Kako se još navodi, Virtus i Partizan mogli bi da izvrše trampu. Preko nje bi Nikolić završio u Italiji, dok bi Kravić došao među crno-bele.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara