Ben Simons (©AFP)
Ben Simons (©AFP)

Idemo ispočetka: Ben Simons se oporavio i biće spreman za predsezonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 23:14

Australijanac završio fizikalnu terapiju i oporavak od povrede leđa

Odavno su košarkaški poklonici izgubili nadu da ćemo Bena Simonsa gledati na nivou iz najboljih dana, a posle nekoliko godina mučenja sa raznim povredama izgleda da je Australijanac spreman da se potpuno posveti NBA košarci.

Kako javljaju američki mediji, Simons je završio fizikalnu terapiju i oporavak od povrede leđa, pa bi potpuno spreman trebalo da dočeka predsezonu u Bruklinu.

Izabrane vesti

On se trenutno posvetio radu sa timom trenera na individualnim stvarima, pre svega kondiciji i stvarima sa loptom. Podsetimo, on je propustio kompletnu sezonu 2021/22, kao i polovinu utakmica u prošloj sezoni zbog sličnih problema, a tokom oporavka imao je nekoliko rundi terapija, pa čak i hirurški zahvat kako bi u potpunosti sanirao štetu.

Pored toga što se mučio sa povredama, Simons je poslednjih godina najviše u centru pažnje zbog neslaganja sa klubovima. Na sve načine pokušavao je da izboksuje trejd iz Filadelfije, što se na kraju i desilo, ali su onda nastupile povrede koje su ga udaljile od terena.

Na 42 utakmice prošle sezone imao je 6,9 poena, 6,3 skoka i 6,1 asistenciju, dok mu je karijerni prosek 14,7 poena, 7,8 uhvaćenih i 7,5 podeljenih lopti.


tagovi

Bruklin NetsBen SimonsNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara