""
""

Igokea i Široki za titulu, a i za žrtve poplava

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.05.14. | 14:00

Novac od prodatih karata četvrtog finalnog meča biće prosleđen u humanitarnu pomoć.

Četvrta utakmica finalne serije prvenstva BiH između Igokee i Širokog, pored takmičarskog, imaće i humanitarni karakter jer su se dva kluba dogovorila da sav zarađeni novac ode tamo gde je najpotrebnije – za pomoć žrtvama poplava. Košarkaš tima iz Laktaša Branko Jorović izjavio je da očekuje punu halu večeras.
"Vodimo u finalnoj seriji sa 2:1 i nadamo se da ćemo većeras (20.15) pobediti i osvojiti novu titulu. Karte za meč se prodaju po ceni od tri marke, oko 200 naših dinara, očekujemo punu dvoranu, da bi akcija imala pun smisao. Novac će biti usmeren žrtvama poplave. Inače, Vrbas je napravio mnogo problema. Kako danas javljaju mediji već se počelo sa dezinfekcijom, pomoć stiže sa raznih strana, naročito iz inostranstva", rekao je Jorović.

I igrači Igokee pokazali su humanost na delu.
"Našem saigraču Drašku Kneževiću je poplavljena kuća, tako da smo ga obišli i pružili pomoć".

Izabrane vesti

Uspeli ste da dobijete treću utakmicu i sad ste u situaciji da overite brejk.
"Dobro smo odigrali, naročito u odbrani, a dali smo 19 trojki. Večeras očekujemo pobedu, biće teško, nemaju šta da izgube. Naša prednost je u dužoj klupi, jer gosti igraju sa pet, šest igrača. Učinićemo sve da trijufujemo i proslavimo titulu", zaključio je Jorović.

(FOTO: MNpress)


tagovi

EvropaŠirokiIgokeaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara