Komentari na vest

Igokea u sve većim problemima, deveti poraz u nizu! Mavra vodio Split do velike pobede

S

Sabago

pre preko 1 godinu

Ko je u ovom Jovanovicu video perspekfivnog trenera ? Posle FMP-a, Cibone,Zvezde i sada Igokeu,mislim da odlazi u anonimnost,tamo gde mu je i mesto !
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Mune@ pogresio sam, u pravu si, decko veze nema. Ziceras, vrti neke igrace ni on sam ne zna zasto, djordjevic mu ne igra da bi opravdao sve sto je radio u fmp-u a tamo je bio poslusnik bez integriteta
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Nije delovalo da je Jovanović ovoliko loš trener. Izvućiće se jer su i Cibona i MZT slabiji, ali ovo je stvarno užasno
d

dokad21

pre preko 1 godinu

Do kad je krajnji rok za prijavu igraca u aba?
m

milesa

pre preko 1 godinu

Kad oteraju ove crnce bice im bolje.Najveci promasaj u aba ligi sa strancima.Uzasno losi,igraju iskljucivo za sebe i tu kosarke neme.Josilo los,odbrana katastrofalna,napad i funkcionise ali odbrana nikako.Treba mnogo ostriji i bolji trener,Jovanovic je slab.
B

Botosani

pre preko 1 godinu

Izvucice se Igokeea na ime da ne ispadne,ali ocigledno da ovaj Jovanovic nema kapacitet da vodi ovaj nivo takmicenka..Zao mi je Radivojevica koji sigurno radi vredno i predano svoj posao,morao je kvalitetnijeg strucnjaka da dovede!
I

Ibanez

pre preko 1 godinu

Pa Radivojević je i napravio sve ove pogrešne izbore i poteze, a tebi ga je žao. Svašta!
T

Transfer Boy

pre preko 1 godinu

Za Igokeu velika greska sto su pustili Bajica nakon nekoliko poraza. Jovanovic je pokazao (ne)znanje u Ciboni i CZ, ako ovako nastavi nece izdrzati ni do kraja sezone

goranpravdic011@gmail.com

pre preko 1 godinu

Opet ce se vratiti Bajic da gasi pozar
s

sta nekoliko

pre preko 1 godinu

osam-devet vezanih poraza
m

milesa

pre preko 1 godinu

Slazem se,sa Bajicem bi dobili bar jednu od ove dve utakmice.Sad im sledi uzasno tezak raspored,do kraja 10 utakmica od toga sedam gostovanja.Nadam se da ce uspeti da se izvuku,a na kraju crncima se zahvaliti i krenuti sa ostatkom tima uz par dobrih pojacanja.