Komentari na vest

Igra Monako samo tako, nadoknadio minus 25 u Madridu, ali Real ima šutera koga malo ko voli (VIDEO)

N

Nidzo 10

pre preko 2 godine

Mike James omiljeni igrac,nekoliko losih poteza nocas u zavrsnicu,I u Cska dok je igrao u zavrsnicama jedini koji smije da preuzme odgovornost i dosta utamica je rihesio.
N

Nidzo _10_

pre preko 2 godine

Mike James omiljeni igrac,nekoliko losih poteza nocas u zavrsnicu,Ali i u Cska jedini preuzimao odgovornost u zavrsnicama I mnoge utakmice rijesio.
N

Nidzo _10_

pre preko 2 godine

Mike James omiljeni igrac, pri kraju nekoliko losih poteza,ali i u S Cska kad je igrao jedini je igrac koji je preuzimao odgovornost, i rijesio mnogo utakmica.
s

shulz

pre preko 2 godine

Odlicna košarka i jednih i drugih, imalo se sta vidjeti itekako. Monako bas zanimljiva i kvalitetna ekipa i vise od toga, sa druge strane Real po meni možda i favorit za naslov ove godine, fantastično su osvjezili vec prejak roster
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Strasan tim imaju. Dzejms, Andjusic, Vesterman, Vil Tomas, Brok Motus, Motjunas, Hol. Prejaka ekipa.
D

Djoleczv

pre preko 2 godine

Kakva je klasa od igrača zapravo Majk Džejms...kad pada onda pljušti
A

Answer

pre preko 2 godine

Dzaba mu sve kad je uništio sve u poslednja dva minuta. Ko je gledao zna o čemu pricam. Lako je baciti pogled na statistiku i par ludih pogodaka.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Real Efes Cska Barsa borba za titulu, Zvezda ce sig da se bori ove god za plej of; tu nema dileme, naravno Zvezda ne moze da uzme titulu ali ako se ugura u top 8 to je vrh vrhova... Partizan i Virtus po meni glavni favoriti za evrokup...