Komentari na vest

Istina ili mit o “prokletoj“ trećoj četvrtini i navijački utisak: Najbolje bi bilo da se ni ne igra

T

Trofeja nula.

pre oko 1 godinu

Tajna uspeha crno belih ove sezone je što se do sada nisu povredjivali ključni igrači .
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

paaaaa smajli i aleksa su bili mesecima van stroja. Drugi centar nam ne celu sezonu vam tima... Malo li je?
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre oko 1 godinu

Kog uspeha?Sta ti donosi top 8?

@_000459.195

pre oko 1 godinu

Sto bi se onda igrala uopste Evroliga i kosarka generalno ako nikome nista ne donosi.
N

No.1

pre oko 1 godinu

U vreme DV i prošle sesije u EL treća četvrtina bila je zaštitni znam KkP kada se igralo u Pioniru. No, ekipa Barse je fizički dominantnija i nije bilo puno prilike za naše lakše igrače: Pantera, Madara, Aleksu i donekle Nanelija. U jednom trenutku petorka: Lesor, Zek, Smajli, Papa i možda Egzum to govori da je moralo da im se parira snagom ali ova naša petorka nije ni tehnički ni šuterski bila na nivou Barsine ekipe tada na terenu, a ni trkački. U jednom napadu igrala se izolacija za jednog od igrača KkP a ovi Barsini stali su u neku vrstu zone i svi raširili ruke, to je na tv-u delovalo perfektno i zastrašujuće za protivnika, napunjeno sve ispod linije za tri, kasnije nisu ni pokušavali takve napade. Nešto slično pokušao je Egzum ali video je i on da ne ide ono njegovo ugurivanje do koša. Dobar meč, najveći Žoc naći će način i da sa ovim rosterom isparira Barsi, ako se sretnemo u 1/4 finalu ili na F4, nema sumnje!
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

@Kapetan Drvo-ko nam kaze vi bez kampaca ne mozete Mzt da pobedite
G

Gostkiki333

pre oko 1 godinu

Dva tima sa najvise bacanja u el partizan i monako, inkrive vam sudije e moji grobari...
P

Ph

pre oko 1 godinu

Ko iole prati te neke stvari zna da je Partizan i pre Zeljka imao najviše problema u 3.četvrtini, kao da im glava ostane u svlačionici.. Srećom pa je zadnja četvrtina jedna od jačih u EL. Uzgred, kada se igra u BG, prva četvrtina je od velikog značaja, i ako losije udju u nju nastaje pritisak.. Ali, ipak ovo je Barsa.. Da je neko rekao posle sezone u ovo vreme da ćemo biti u ovoj situaciji oberučke bi to prihvatili.. Pozdrav ljudi..
s

smesno bas

pre oko 1 godinu

kakve veze ima ekipa pre obradovica sa ovom, kada je trifunovic jedini igrac koji je bio tu pre obradovica?
P

Ph

pre oko 1 godinu

Nema veze, nego je primetno u Partizanu taj sindrom treće četvrtine, zadnji put smo bili dobri u 3/4 u Duletovoj eri..
e

eskobar

pre oko 1 godinu

ja juce kazem lepo 2 na basru jer nije isti Taj partizan is pree jad ih pobedijo sad je slabiji od pre I nema tu snagu da dobije velike timove barsa real monako
s

soichiro

pre oko 1 godinu

dajte ljudi...barse je fizicki jaca od partizana i jednostavno su celu utaknicu igrali sa dva visoka...jedan stiti obruc a jedan prati lesora ili smajlija...ovo je bila utakmica koja da bi se dobila moralo se mnogo bolje sutirati jer pod kosem nismo imali sansi...vidi se po ucinku lesora koji nije uspevao da izbori protiv veselog i mirotica...sudije su bile kakve su uvek i one mogu da budu jezicak na vagi, ali samo kod dve ravnopravne ekipe...a ako mislite da barsa nema uvek ovakvo sudjenje onda ni ne mislite.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre oko 1 godinu

Drzao si se dok te je isao sut..ili mislis da mozes da sutiras celu tekmu
o

oo

pre oko 1 godinu

Okej, nije strašno izgubiti od barse pogotovo uz njihove procente šuta, ali ljudi mi igramo Evroligu sa 7,8 igrača. Kad nas nije išlo u trećoj četvrtini pa mogao je ubaciti Anđušića da proba sa nekom trojkom da okrene situaciju. Isto tako u poslednjoj četvrtini, svaki napad ali bukvalno svaki išao preko Egzuma, pa ne možemo tako dobiti Barselonu. U svakom slučaju podrška i svim snagama na real.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Andjusica ubacis igrač manje u odbrani.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Do polovine januara sam na ovom portalu non stop pisao da Partizanu trba još jedan plej, omalen, brz, dobar asistent sa dobrim odbrambenim karakteristikama. Zato nam problem nam prave igrači tipa laprovitola i kampaco, nemamo odbranu protiv takvih. Sad je kasno za tu priču, valjda ćemo ući u top8EL, sve ostalo je nebitno. Da je ostao Mur, sve bi ovo bilo lakše i bolje Partizan ima dva odlična el igrača, tri, četiri solidna el igrača, na odtale ne možeš da se pouzdaš ni u aba, meč protiv olimpije je to pokazao. Najkraći i najmlađi rostet u EL imamo. Šta je tu je, uzdam se u Žoca.
@

@mvpgrobar

pre oko 1 godinu

alba i baskonija su najmladje ekipe a efes najstarija, skoro je na basketnews bila prosecna starost svih ekipa.
N

N.

pre oko 1 godinu

Dok je Vujošević vodio Partizan, najbolje su igrali treće četvrtine.
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Kriterijum sudjenja u 3 cetvrtini kriminalan al sta sad.Prebili nas, idemo dalje...
g

gost633321121

pre oko 1 godinu

Jeste kriminalan. Ledej pravi korake, stoji u reketu 5 sekundi - nema koraka nema niceg.
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Partizan se držao u prvom poluvremenu šutevima za 3 jer nije imao rešenja za odbranu Barse koja nije preuzimala već je dozvoljavala šuteve sa distance. Kada je šut stao, a to je bilo u 3. četvrtini, Barsa je napravila razliku i to je to. Nema tu nikakve filozofije - oni izašli agresivnije u odbrani nakon poluvremena, nama je stao šut spolja a bilo je jako teško probiti takvu odbranu 1/1, samo je Exum to uspevao ali nedovoljno. Barsa kada je kompletna i kada ima ovakvo šutersko veče je najbolja ekipa Evrope, jer prosto ne znaš koga i šta da braniš u odbrani - dominantni i pokretljivi u reketu, a ubacuju sve spolja...Daleko smo mi od ovog nivoa, budžetom i kvalitetom, tako da čestitke na borbi i idemo dalje!
Z

Zato što

pre oko 1 godinu

Vidite a dobili smo derbi i preokrenulo u trećoj, za one koji pamte duže od akvarijumske ribice. Ta je bila ključna. Barsa je perfektno odigrala i to je to. Teško sedam igrača da se suprotstavio u ovakvom izdanju Barse. Zna či nemamo Danila, TristanaUroša a ponekad i Joanisa i Alekse, priznaćete to je mnogo tereta preteško za ostatak ekipe. Asistencija tačno je malo, ali tako je išla utakmica. Glavu gore idemo dalje, sve do medalje. Najbolja publika na svetu, može se očekivati svašta lepog još!
T

Tako je

pre oko 1 godinu

Idemo dalje svaka cast momcima sto se bore i igraju na svaka 2 dana sa najboljim ekipa, treba im svezina steta je sto pojedinci ne mogu da zamene nosioce, pa nosioci moraju da igraju po 35 minuta.
D

Druže

pre oko 1 godinu

Sudije vam dobile derbi baš u toj trećoj. Ono je bila sramota najveća, ko da je poglavica Dulo svirao. Budi bar malo realan.
@

@druze

pre oko 1 godinu

U pravu si, sudije su ubacile Partizanu 28 poena pa ste vi za 21,5 min dosli sa +20 na -8. Samo jos da te podsetim vi od Partizana u novijoj istoriji nikad niste izgubili jer ste bili losiji, zato niste nikad ni cestitali. Sportski do kraja.
j

jel to?

pre oko 1 godinu

Mit o 30 miliona potrosenih miliona??
B

Bnm

pre oko 1 godinu

A STA MISLIS DA MALO NAPISU O 5 UZASTOPNIH PORAZA OD 15 RAZLIKE POSLE VODJSTVA OD 15 RAZLIKE... IMA I TAKVIH U EL
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Što ne pišete o 5 asistencija za 40 minuta košarke?
@

@pratiii

pre oko 1 godinu

Slazem se da je stvarno malo, ali ko malo vise prati Partizan zna da generalno cele sezone Partizan ima 10tak asistencija po mecu i za sada to funkcionise :)
K

Kapetan Drvo

pre oko 1 godinu

Celaigra im se zasniva na prodore Egzuma i of skokove lesora. Izbaci njih dvojicu ne postoji vise nista, osim silovanja Pantera koje je klasicno samoubistvo.
@

@ @pratiii

pre oko 1 godinu

Šta funkcioniše?! 🤣😂 Druže, nula (0) trofeja!!! Funkcioniše...🤣🤣🤣
a

argh

pre oko 1 godinu

Grobari su mnogo uzleteli. Jednostavno, imaju skup tim, a uz to su imali sreće da u odlučujućem delu sezone budu kompletni. Zvezda je možda 3 utakmice odigrala kompletna. Uzleteli su, jer su najverovatnije prošli i TOP8, ali vrlo lako može da bude ispadanje u četvrtfinalu EL i da ne osvoje ABA ligu. Naravno, kada bi se to desilo, kao što znamo, iz naše lige bi pobegli.

OGSD

pre oko 1 godinu

Da vas vidimo sada ako mi budemo imali domaci teren dosta ste ga vi imali u svim finalima do sada pa vam jedne sezone to nije pomoglo protiv Buducnosti i ovde je bilo vanredno stanje za Covica ,posle kada se ponovo drmao tron nije hteo da ide u Podgoricu na utakmicu cudo zvano COVID ga je spasilo.