Detalj sa utakmice (©Star Sport)
Detalj sa utakmice (©Star Sport)

Itudis ljut na sudije: Gledali smo snimak, bio bih kažnjen kad bih rekao šta mislim

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.12.22. | 22:39

“Bili smo bolji“, kaže grčki stručnjak

Ostaje gorčina u redovima Fenerbahčea posle trećeg uzastopnog poraza, četvrtog u poslednjih pet kola u Evroligi. Partizan Mozzart Bet odneo je veliki trijumf u nategnutoj završnici, gde su igrači domaćeg sastava nizom grešaka direktno pogurali rivala do preokreta i konačnog uspeha.

Dok u Humskoj slave slalažljivost Alekse Avramovića, hladnokrvnost Kevina Pantera i koncentraciju Joanisa Papapetrua, u Istanbulu su kivni na sudije jer očigledno smatraju da su njihove odluke direktno uticale na ishod susreta.

Izabrane vesti

Petak, 20.30: (3,05) Valensija (15,0) Barselona (1,45)

To Dimitris Itudis nije želeo direktno da kaže na konferenciji za novinare, ali se kroz njegove reči jasno čuje ta poruka.

“Bili smo bolji tri četvrtine. Bili smo bolji u asistencijama i pogođenim dvojkama“, počeo je Grk i nastavio:

“Znate, jako je teško da pričam nešto posle sve što sam video kada smo pogledali snimak. Šta da kažem? Ne želim da budem kažnjen“.

Mediji u Turskoj najviše ističu faul Skotija Vilbekina na Aleksi Avramoviću na 3,5 sekundi do isteka vremena, ističući da je bio “sumnjiv“. No, sudije su dobro videle situaciju i dosudile prekšaj beka domaćih.

Avramović je tu situaciju rešio jednim pogotkom sa crte, posle čega je Fenerbahče prodao loptu posle velike greške u izvođenju nakon tajm-auta. I tu je bio kraj.

Fenerbahče je sada izgubio mesto na vrhu tabele gde su bar trenutno ostali samo Barselona i Monako, koji svoje utakmice igraju u petak uveče.



tagovi

KK FenerbahčeDimitris ItudisEvroligaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara