Komentari na vest

Izraelci o platama Makabija: Braunu i Boldvinu po 1.365.000 evra, čitavom timu manje od 7.000.000

J

JasamJa

pre 10 meseci

Vječiti se ponašaju kao pijani milijarderi, ovo je dokaz! Jedina druga opcija je da se neko debelo ugrađuje, pa Partizan je Mirotiću dao najveću ponudu, kako!? Da ima bar jedan kršten novinar pa da istraži plate igrača u Zvezdi i Partizanu kao i koliko koga izađe stručni štab! Sipa Roki odozgo i jednima i drugima, a izgleda i sebi.
M

Mr007

pre 10 meseci

Realno,otkud toliki budzeti Zvezdi i Partizanu i koja je poenta toga?

Darkoki

pre 10 meseci

Da njih dvojica tolko zaradjuju vec bi ih uzeli Real,Barsa,Pan,Olimp...to su price za malu decu
B

Betttt

pre 10 meseci

Muka mi je više od Delija i Grobara. Od fmpa, igokee, ofy-ja... Od Pantera, Nanelija, Ledeja, Kampaca isl...
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Braun koji je bolji od svih igraca Fmp-a, a jeftiniji od 60 % istih! Mene bi bilo sramota da sam navijac Fmp-a. Zapitao bih se kako ja nemam mozga nimalo! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!
O

Odakle pare...

pre 10 meseci

Placaju pantera 5 miliona za dve sezone a ceo Makabi vredi 7 mil.pa to nema nigde u svetu,sramota!
m

monteroo

pre 10 meseci

Jasno je valjda svima da te gluposti sto kod nas pricaju i o zvezdi i o partizanu nemaju veze... Ovi klinci trifa,balsa i sl.su oko 150000e,beskorisni ko lazic,radulja kuzmic isto......i to ide preko 300,500....700....za ove sto imaju ulogu i minute i na kraju dvojica po milion i to je to.... A ovo dve tri milke,mirota pet,milutinov cetiri...to kod nas nece dobiti.
D

Djaps96

pre 10 meseci

Tu su verovatno neto plate nakon odbitka poreza… tako da racunajte na to 30-40%
N

Nikolachici

pre 10 meseci

Ovo je ono o cemu ja pricam, da zvezda ima vise para od 90% timova.
@

@Nikolachici

pre 10 meseci

Rece navijac kluba koji titule i EL video nije preko cele Decenije i koji placa pantera 5mil za dve godine produzenja ugovora,a ceo Makabijev tim vredi 7mil,toliko o tome!
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Reće navijač kluba koji je platio Pantra za predhodne dve godine 2,5 miliona evra (bez poreza) + produžio mu onomad ugovor za još dve godine ali sad je 2,5 miliona po godini + Ledej 2 miliona+ Naneli 1,5 miliona+ Obradović bez ugovora 1,5 miliona+ sića za Avramovića, Jaramaza, onog Moldavca, Smajlovića itd...
f

fghfg

pre 10 meseci

@Nikolachici Pantera placamo 10 mil nemoj da lazes.
Ž

Ždov laže

pre 10 meseci

Ma priča za malu decu, Real bi ga uzeo za te pare i još častio pola milke. Monako isto. Verovatno samo za potpis dobiju milion a kao plata manja ...
G

Gost MS

pre 10 meseci

Ne znam.... Ovo naravno mnogo realnije zvuči,ali potpuno odudara od svih informacija,koje se kod nas plasiraju!!! Da li je moguće da Ledej košta 2 miliona,a ova dvojica po 1.35???? Da Nivo košta 800 hiljada,a Lesor 1.5 miliona!!!! Iskreno,mislim da ove cifre Makabija snižene,ne znam zbog čega!!! S druge strane Makabi je ipak Jevrejski klub...bez ikakvih loših misli,realnost!!!!
d

dre

pre 10 meseci

Židovi lažu,ali uvek!
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Budzet kao plata dva igraca Partizana
g

gost4

pre 10 meseci

kao pola plate jednog igraca zvezde koja je bila prosle godine 12.
D

DS1989

pre 10 meseci

Bilo bi top kada bi se uveo obavazen prikaz o platama igrama u EL to u NBA ligi postoji odavno... Mislim da bi se tako smanjile tenzije izmedju timova pa i navijaca...
e

ej

pre 10 meseci

Nasli bi blizanci način da prikriju. Tipa dobio stan u bgd na vodi, zemlju u Vojvodini il sl..
m

micaga

pre 10 meseci

Zeljko je to trazio uveliko javno na konferecniji i bilo bi lepo zaista,da se vidi da i ove i prosle godine kk czv ima daleko veci budzet od Partizana
D

DS1989

pre 10 meseci

-ej Ne bi mogli da laziraju nista moze da se mulja u domacim takmicenjima a da EL to zahteva ne bi moglo...
J

JasamJa

pre 10 meseci

Pitanje za Micagu: ako je Željko tražio zašto on prvi ne izađe i ne kaže koliko prima?
R

Rasputin

pre 10 meseci

Pozajmice im ostoja za jos dva pojacanja, samo da skine soju i kukuruz sa onih par hektara na severu backe… a od ostatka ce da plati porez i da dovede u partizan jos 3-4 pojacanja…
A

Auu

pre 10 meseci

Pa oni imaju manje plate nego ovi u našim klubovima.
M

Mile led

pre 10 meseci

I dalje manje nego zvezda, znači kada se podvuče crta za ovu godinu jedino je Panatinaikos više para uložio.
g

gost978

pre 10 meseci

Izvor informacija je portal a ne bilo kakav zvanični kanal. Ovo mogu biti isključivo Neto iznosi, i to prilično skromni. Da je Rivera prešao iz Valensije u Makabi za platu od svega 550.000€ teško mi je da poverujem. U slučaju da je ovo tačno, naše klubove treba raspustiti jer su nesposobni da naprave dobar tim bez 10 miliona EUR za neto plate. Zvezda na plate igrača prvog tima ove godine će potrošiti 12 miliona EUR (to je bruto, neto izađe nešto oko 10 miliona EUR zahvaljujući olakšavajućem poreskom sistemu kod nas). Na to idu plate stručnog štaba i Ivanovića, rukovodstva i zaposlenih, plus ostali troškovi poslovanja kluba (zakup dvorane, putovanja, itd,itd). Znači da budžet KKCZV ove sezone izlazi na 15 miliona EUR što je potpuno neverovatno imajući u vidi da nema jakih privatnih sponzora i da se ne zna koji priliv od ulaznica iz Arene mogu da očekuju. Sa druge strane, očekujem sličan budžet i kod KKP, s tim što će Partizan mnogo veće prilive da upiše na račun ulaznica i od marketinga/sponzora iz provatnog sektora na konto prošlogodišnjih rezultata i euforije koja ih drma.
e

euroliga2

pre 10 meseci

Ne bi bilo lose da Partizan od te "euforije koja ih drma", "priliva od ulaznica" i od "privatnih sponzora" plati i barem deo poreza koji duguje drzavi.
e

euroliga2

pre 10 meseci

Partizan je Mirotica bio spreman da placa 3,8 miliona godisnje! Znali su da samo parama mogu da ga motivisu da dodje,i nije uspelo...
z

zasu

pre 10 meseci

Mirotic je mogao da ima najviše 2.5 miliona godišnje. To je max koji klub može da da bilo kom igraču.
r

rea

pre 10 meseci

Što znači da će se tih 3.8 miliona sliti u drugog košarkaša, koji može biti samo bolji od Amfilohija Nidže.
e

ej

pre 10 meseci

A da l je tebi i dalje NM i KKP u glavi...
p

proveri pa pricaj

pre 10 meseci

Poznat je iznos za Mirotoca koji mu je Partizan nudio i to 3.85 mil. za 3 sezone... to je nesto vise pd 1.250.000e po sezoni... tako da ne lupaj dok ne provjeris...
B

BicuSlobodan

pre 10 meseci

@proveri pa pricaj Hahahahaha. A Ledeju po tome bi davao veću platu nego Mirotiću. Dajte ljudi nemojte lupati gluposti.
0

015

pre 10 meseci

Pantelija sine opet si preskocio terapiju.
N

Netooo

pre 10 meseci

Ovo i jesu samo neto iznosi.Makabi je istorijski veliki klub na nivou eurolige.Američki igrači,tj .igrači sa američkim pasošem plaćaju jako nisku stopu poreza u Izraelu,tako da i bruto budžet za plate Makabija nije drastično veći,jer su najplaćeniji upravo oni.U suštini,u mnogim zemljama zapadne Evrope bruto iznos bi bi bi 12-13 miliona,dok je u Izraelu znatno manji.
p

podesen

pre 10 meseci

A Neipir samo 2.5 m e puta 2 god,au.
D

Dexim!

pre 10 meseci

Zato u igokei 2 kriju plate i budzet, znaju da je ogroman i nece da ga otrriju javnosti , sramota ih
l

ljubi te

pre 10 meseci

Covke sa sve kosovskim parama
M

Marko1983

pre 10 meseci

Treba uzeti u obzir da imaju samo 12 igraca u rotaciji i da tek treba da dovedu jos barem 3-4 pojacanja, najverovatnije iz SAD, tako da su ostavili budzet za pojacanja.
S

SRAMOTA

pre 10 meseci

Zasto @Pantelijaa moze da ostavi 8 komentara istih dok se drugima cenzurise???
S

SRAMOTA

pre 10 meseci

Zasto @Pantelijaa moze da ostavi 8 komentara istih dok se drugima cenzurise???
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Halo grobari šta trabunjate? Čović izašao pred medije i rekao da je planirani budžet za plate igrača ove sezone 12 miliona a u tu cifru su uključena i preostala dva igrača koje tek treba dovesti. Evo recimo da Čović laže ali gde su vaše poštenjačine da izadju i kažu koji je budžet Partizana za plate igrača ove sezone?Nije bitno hoće li slagati ili ne ali samo neka izadju i kažu.E u tom grmu leži zec.Nikada to neće uraditi jer su budžeti Zvezde i Partitana u pet deka i onda više neće moći da glume da su ugroženi i da neko hoće da ih uništi.Jedina razlika je ta što Zvezda na svom platnom spisku ima više igrača u tih 12 miliona što automatski znači da Partizan prosečo više plaća svoje igrače nego Zvezda.Nego šta bi sa novca koji ste sakupljali za ove vaše ugrožene iz kluba?Uplati li Partizan 1 evrić od tih para za porez?
p

podesen

pre 10 meseci

Procitaj poslednji intervju Ostoje koji kaze da ce porez biti regulisan do pocetka sezone u celosti.Porez je zavrsena prica.
a

asi

pre 10 meseci

Valjda treba Partizan da kompletira ti pa da pricamo o budzetu. Ako ces sada da pricas Partizanov rister trenutno nije ni 5 miliona sa platama. Vidis li ti kolike su plate u Evropi,dostq vise lupetanja o 2,3,4 miliona po sezoni da placa i Partizan i CZ nekog igraca. Vi imate budzet od 12 miliona za plate iz razloga sto imate vec 15,16 igrqca pod ugovorom i dovescete jos 2. Mi imamo 10 igraca pod ugovorom i dovescemo jos 3,mozda 4 ako ode Tristan. Imamo 2 igraca sa platom preko milion,jedan 1,4 a drugi 1,2 miliona.Svi ostali su daleko ispod milion po sezoni. Ako imas mozga i ako si presao 5,6 razred lako je izracunati. Partizan nece imati 12 miliona budzrt za plate sto posto,bice manji. Ali to nije mnogo ni bitno,12,13 igraca ce nositi sezonu,5 je na terenu. Videcemo ko bolje uklopi.
a

asi

pre 10 meseci

Valjda treba Partizan da kompletira ti pa da pricamo o budzetu. Ako ces sada da pricas Partizanov rister trenutno nije ni 5 miliona sa platama. Vidis li ti kolike su plate u Evropi,dostq vise lupetanja o 2,3,4 miliona po sezoni da placa i Partizan i CZ nekog igraca. Vi imate budzet od 12 miliona za plate iz razloga sto imate vec 15,16 igrqca pod ugovorom i dovescete jos 2. Mi imamo 10 igraca pod ugovorom i dovescemo jos 3,mozda 4 ako ode Tristan. Imamo 2 igraca sa platom preko milion,jedan 1,4 a drugi 1,2 miliona.Svi ostali su daleko ispod milion po sezoni. Ako imas mozga i ako si presao 5,6 razred lako je izracunati. Partizan nece imati 12 miliona budzrt za plate sto posto,bice manji. Ali to nije mnogo ni bitno,12,13 igraca ce nositi sezonu,5 je na terenu. Videcemo ko bolje uklopi.
R

Reč je reč

pre 10 meseci

Podešeni nije daleko početak sezone a videćemo hoće li porez biti regulisan.Što se tiče pojačanja i broja igrača i to tek treba da se vidi jer je Zvezda skoro pa kompletirala igrački kadar a Partizan tek treba da se isprsi i dovede nekoliko po najavama moćnih pojačanja koja sigurno neće doći za kikiriki kako vi to predstavljate.Ovo do sada što imate u proseku je blizu miliona po sezoni i ne lupajte više o budžetu ob 5-6 miliona ko boga vas molim.
L

Lajavi krelac

pre 10 meseci

Da je Mirotić došao Partizan bi na tri igrača trošio više nego ceo budžet Makabija. Ima se, može se, a posle se skandira pogrdno onome ko im lopatama sipa pare u klub zbog tri istaknuta člana - Ostoje, Savića i Žoca.
m

ma šta kažeš

pre 10 meseci

A da je došao Kevin Durant, koliko bi onda Partizan trošio? Kakan nebulozan komentar. Nikakvog pojma nemaš o tome koliko Partizan plaća igrače, jer da si minimalno ispratio šta je Panter potpisao sa Barsom znao bi da se radilo o ugovoru od 1.6 miliona NETO, a pošto nije želeo da čeka rasplet oko Mirotića potpisao je za Partizan za istu platu. Leday je tražio 1.1 milion neto, Partizan to nije mogao da prati, ovaj je čekao da vidi u Evropi ko mu šta nudi i kada je video da od tih para nema ništa, produžio je sa Partizanom. Za svoja dva najbolja igrača Partizan izdvaja 600K više nego što Zvezda plaća Nejpira, i ti imaš obraza i mozga da ovako nešto napišeš. Neverovatni su ljudi danas, potpuno zaslepljeni
r

robert prosinecki

pre 10 meseci

Nisu oni braticu zaslepljeni, nego oni nemaju nit obraza nit dostojanstva. Kriju se iza tastature i svoje nezadovoljstvo ispoljavaju, misle bice im lakse…
r

reb8888

pre 10 meseci

...cela evropa pise da je panter 4.3 miliona za dve sezone minimum a vi uporno pisete neke gluposti i pricate o obrazu. a tek ledej koga niko nije hteo pa se partizan sazalio i dao mu nesto, eto da ima...
K

Kumasin

pre 10 meseci

Sam covic je pre neki dan rekao da ce plate ove godine za igrace biti 12miliona, tako da ako Makabi bude bolje plasiran kao i prosle godine, sami se zapitajte..
V

Varela

pre 10 meseci

Ali covic je rekao pa automatski povecaj taj budzet za 5 miliona kad on nesto kaze e komsije sta docekaste da morate njemu da klicete
0

035

pre 10 meseci

PANTELIJA. SIPU RASCKU
n

noless

pre 10 meseci

Ovi unajmili Covica da im napravi izvestaj u excel-u
T

Televizor

pre 10 meseci

Srbija bogatija od Izraela. Kada se ovo "ludilo" zavrsi Zvezda i Partizan ako dozive sudbinu Cibone da se od srece sutiraju u dupe.
L

LUDILO?

pre 10 meseci

Partizan je najgledaniji košarkaški klub u Evropi, a u klubu su i neki od najuspešnijih srpskih privrednika. A drugi klub?
y

yo.dorro

pre 10 meseci

Zvezda i jeste dozivela sudbinu goru od Cibone, da menja grb i ime, pravi mahinacije kako bi se tadasnjih 20m evra duga obrisalo. Sa druge strane, KKP takodje dobija dosta novca od drzave, ali najveci deo budzeta (oko 4-5m) je zarada od karata (ubedljivo najveca u Evropi).
G

Gost26

pre 10 meseci

@yo.dorro Dok je Zvezda godinama punila Arenu prica je bila drugacija :) takodje i savic kaze da jedva par avio cartera od te pare mogu da plate, valjda je carter 1.5m ne znam :)
n

nadrealista

pre 10 meseci

@Gost26 , pa kakve veze ima puna Arena na nekoliko utakmica? Covek objasnio da Partizan prodao 12000 sezonskih u cugu, igrali 2 utakmice 1/4finala EL pred svojim navijacima gde je najjeftinija karta bila 40evra. A ovo za Savica, molim te posalji link da vidimo tu izjavu.
g

gost4

pre 10 meseci

lako je Zvezdi, oni ce opet da promene ime
J

Jeretin Goran

pre 10 meseci

Za Partizan je i Mišković sirotinja
2

2.5mil panter

pre 10 meseci

Samo jedan panter od 2.5mil po sezoni na 2god ugovora kosta skoro koliko ceo tim Makabija!
T

Trpkovic1

pre 10 meseci

Pa cekaj Partizan je nudio 3,8 godisnje Miroticu, znaci za dve godine vise od budzeta Makabija.
g

gost1978

pre 10 meseci

pa sta je onda laz, ajmo sada, jel mu nije preceno ili lupetaju sa ciframa, opredelite se
D

Da ppdsetim...

pre 10 meseci

U MAKABIJU 7.MIL ZA CITAV TIM,A OVAMO NEKI PLACAJU PANTERA 2.5.MIL PO SEZONI!
m

micaga

pre 10 meseci

neki nejepira 4 miliona evra
n

naftalin

pre 10 meseci

Zato Al Hilal CZ FMP ima budzet za plate 12 miliona i jos planiraju dovodjenje dva pojacanje pored dovedenih 10. Ugasite svetlo.
t

tre

pre 10 meseci

samo zeljko na salveri ima kao pola budzeta Makabija
M

MmMm

pre 10 meseci

Kao tri igraca Partizana. Pola klub pola Hvala predsedniku.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
S

SRAMOTA STE

pre 10 meseci

ZASTO OVE KOMENTARE NE BRISES???
G

Gost nezvani

pre 10 meseci

Dokaz vise koliko je nenormalno ovo sto se desava u nasoj kosarci.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
S

SRAMOTA

pre 10 meseci

ZASTO OVE KOMENTARE NE BRISES???
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
S

SRAMOTA

pre 10 meseci

ZASTO OVE KOMENTARE NE BRISES???
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
P

Pantelijaa

pre 10 meseci

Da li cemo konacno cuti zarade KK REKREATIVA DRUKERSA IDEA IZ ZELEZNIKA? Da li se iko zapita koliko primaju Ilic, Kuzmic, Raduljica, MLADI Lazarevic i Lazic da glume srbe u timu godinama samo kako bi rekli da imaju srbe, a to sto zajedno na terenu svi ovi imaju ukupno 5 min to je nebitno. Lazic 400k, MLADI Lazarevic 250K, Raduljica 350k, Ilic 400k. Spominju se samo plate stranaca kao da ovi sto sede na tribinama i masu peskirima u KK Rekreativu rade za dzabe.
k

komentar

pre 10 meseci

Pa da li neko (normalan) veruje u ovo?
I

Igorrr

pre 10 meseci

Izraelska sirotinja, zao mi je tih država gde ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, gde ne mogu ljudski ni kosarkasima da plate. Zato nama mnogi zavide. Nikada se nije bolje zivelo!
0

035

pre 10 meseci

Za sve igrace Makabija 7 mil. evra a u onom drugom klubu 5 mil. samo za PANTERA LEDEJ I NANELIJA. A KAZU DIKTATURA. SRAMOTA STA PRICAJU I RADE. NE POSTUJU DRZAVU POGRDNO SKANDIRAJU TAKO DA CE BRZO NAZAD GDE I BILI PRE"DRZAVNOG PROJEKTA".
m

mikac678

pre 10 meseci

Da Partizan ima ovu ekipu svaki dan bi slušali kako ovakav tim Partizana za plate daje minimum 20 miliona evra i takve gluposti.
g

gost1978

pre 10 meseci

a onda ovde slusamo bajke zvezdinih navijaca po kojima nijedan igrac partizana nema ispod 2 miliona
s

siromasi...

pre 10 meseci

"italijanski medij La Prelpina, koji navodi da je Mirotić prihvatio slabije uslove od onih koje bi imao u Srbiji, odnosno da je krenuo u Italiju uz načelni dogovor "za mnogo manju cifru, 60 odsto manju od 3,8 miliona koliko je odbio od Partizan"
R

Realno samo

pre 10 meseci

Budzet fmpa za ovu godinu je veci od Makabia 😳😳😳 koliko smo ih samo iskompleksirali juju
3

3334

pre 10 meseci

Klub koji ne krije plate svojih igraca za razliku od onih iz jsd koji kriju...
C

Cetnici Jug i Sever

pre 10 meseci

Ponosi Srbije, popularni Blizanci, plaćaju vise nego Makabi! Siroke narodne mase prezadovoljne!
7

777

pre 10 meseci

To je tako kada imate klub koji nema sta da krije , a kod nas jedan klub sve krije tkz lazna inistitucija jer ih je sramota da saznaju ljudi kolike su plate pa hoce da naprave lazni osecaj kako svi dolaze zbog zeljka...
A

Aleksakg

pre 10 meseci

Ćuti, dobro je da nisi pomenuo onaj klub koji prilaže excel tabele kao dokaz za plate igrača...
r

rea

pre 10 meseci

Ovo mogu da budu samo neto iznosi.
r

realno2

pre 10 meseci

Sitnica za klub iz zagorja
K

Komedija

pre 10 meseci

Pa toliko zaradjuju samo Panter, Naneli, Lidej auuuu