Komentari na vest

Izvršni direktor Evrolige: Mnogi bi licencu, najjača košarkaška tržišta poslovno najslabija

Z

Zemlje kosarke

pre preko 1 godinu

Mogu biti samo Srbija, Litvanija, Grcka, Spanija(Lorenco Braun),Slovenija(Rendolf, Tobi),Rusija,Turska,ali Engleska ni u snu...
n

nikola1992

pre preko 1 godinu

Komercijalni, pare, projekat, trziste, udeo, reklame, sponzori... A loptu ce da tapsu polupismeni Ameri koji ne prodju na basketu 3 na 3 u kraju.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Za pocetak nek Englezi naprave nesto u Evrokupu, pa onda nek se pominje Evroliga. Koji bre Englezi, dokle forsiranje istih. U kojem su to sportu oni uspesni? Kao u fudbalu su nesto uspesni, a zadnji put bili prvaci sveta kad, pre 50-60 godina? O njihovoj kosarci je suvisno govoriti, u tenisu takodje nemaju top tenisera, koliko dugo, isto 50ak godina? Ostale sportove kao sto su odbojka, vaterpolo i rukomet da ne pominjem. I taj fudbal im samo izvlace ogromne pare koje daju na strance, reprezentacija nista ne uspeva (izuzev finala ovog na EP sad), u klubovima premijerligaskim igraju Englezi samo zato sto postoji pravilo da oni moraju da imaju koliko 2-3 Engleza u timu. Ljudi nisu sportska nacija, ni u fudbalu nisu dobri koliko se loze, samo su prepotentni.