Jago dos Santos (Star Sport)
Jago dos Santos (Star Sport)

Jago dos Santos: Čovek mi gurne ruku u lice, a meni sviraju faul

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.02.24. | 00:10

Zvezdin Brazilac utučen nakon partije u kojoj njegovih 21 poen i 14 asistencija nisu bili dovoljni Zvezdi za pobedu... Prokomentarisao je i nesportski faul koji mu je dosuđen u finišu meča

Jedna od najboljih partija Jaga dos Santosa od dolaska u Crvenu zvezdu, obeležena sa 21 poenom, 14 asistencija i tri skoka, nije bila dovoljna da brzilaska čigra ponese epitet heroja. Na kraju, sledstveno okolnostima na terenu, porazu od Žalgirisa 91:93 u velikoj meri kumovala je i nesportska greška dosuđena Zvezdinom plejmejkeru.

A kako se osećati nakon poraza nakon kojeg se šanse za plasman među najboljih deset timova svode na teoriju, nego utučeno.

Izabrane vesti

"Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam, preuzimam odgovornost, kontrolisao sam meč, držao loptu u rukama, mogao sam da postignem koš, a to nisam uradio. Preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam", rekao je Jago za Sport Klub.

Osvrnuo se momak koji je večeras na parketu Beogradske arene proveo 32 minuta i na nesportski faul koji mu je dosuđen.

"Ne znam... Bilo je puno kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek mi je stavio ruku u lice. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo...", zaključio je Dos Santos.


tagovi

EvroligaJago dos SantosKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara