Komentari na vest

Jagodić Kuridža ne igra protiv Budućnosti, Voldenu male šanse

P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

Igra li vam Bioskop Kolom? On vam je bitan u rotaciji... Kako vas čovek izvaćari za 200-300 hiljada... Vidi se da ste pajser od kluba.
L

Loše

pre gotovo 3 godine

Ne sme Čović dole, tamo su dve sigurne za Futuru.
N

Nista neobicno

pre gotovo 3 godine

Ko zna. Mucimo se citavu sezonu ali u ABA ligi smo imali odlica skor i bili prvi na kraju regularnog dijela. Protivnik blago receno motivisan po svim pitanjima ali vjerujem da sve zavisi od nas. Hrabro do novog prstena.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Zasto se navijaci 'institucije' brinu i interesuju toliko za ovaj mec? Kakve oni veze imaju? Pa, oni su sezonu zavrsili u februaru jos.. Neka se oni pripremaju za ligu Srbije i Borac Čačak.. Znaju oni zašto?!
1

1233

pre gotovo 3 godine

dzaba sve,pa i da igraju...pobjednik se vec zna...
B

Burg

pre gotovo 3 godine

ko god pobedio i osvojio titulu najvaznije je da to nece biti tvoja igokeadinamik nikad vise!
B

Burg@

pre gotovo 3 godine

Najvaznije da igokea 2 nije osvojila titulu??? E moj ti, to sto gledamo u tudje dvoriste a ne u svoje zato smo tu gde jesmo, jedan krsten pley koji na momente bljesne i to je to i njega nemamo za finale o dvojici zamenika na samu pomisao zeludac mi se okrene kakvi su, centar ne postoji niti postoje sanse da se na toj poziciji u doglednoj buducnosti nesto promeni, zivot nam zavisi od suta za tri, Kuridza povredjen a i da igra smesan je u odnosu na O Brajanta koji je i umeo da izmisli poene, i koliko bi sada bio koristan, pa jedva docekase i njega da oteraju, i lepo ti covek napisa sve se zna i corav vidi da se nekome pakuje titula a neko se sklanja, moji navijaci ubise se od pljuvanja po Covicu a ja vise nemam snage da bilo sta porucim tom coveku, i razumem tvoju srecu jer ni ti ovaj ocaj ne mozes da gledas pa ti je lakse sto najveci rival nije ni u polufinalu sto je tragicno jer vecina tako razmislja time se brani a klub nam tone i niko ne zna sta ce biti niti hoce li se bilo sta tu promeniti u narednim godinama.
1

1233

pre gotovo 3 godine

moja je Buducnost...ne mora biti sve partizan -zvezda
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Rekao sam i ranije,sve je isto kao i sa Dzo Reglandom kada je pred finale zaradio "laku pa zatim pregledima tezu povredu". Tako je isto i sa Kuridzom nazalost ne sto je on strasan igrac,nego sto mi ionako nemamo cetvorku.. Ne mirise na dobro.. Kada se pogleda sa strane uopste nismo ozbiljni.
U

Usranko iz bunkera

pre gotovo 3 godine

Realno bez povredjenog Voldena, Kuzmica i Noka koje i ne racunam da su ozbiljni igraci, protiv nikad jace Future nemamo sta da trazimo u finalu...
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si, i bez plejmejkera. Posto za citavu sezonu nismo uspeli "obosti" makar jednog da na nesto lici. Ovog Hola ne bih komentarisao.
G

Gost666

pre gotovo 3 godine

Nemoj da vas lazu barabe su to sutra ce garant da istrce obojica
!

!.!

pre gotovo 3 godine

To je praksa jsd-ovaca.Da su svi "povredjeni" pred Zvezdu i svi igraju.Samo sto Zvezda takve igrice ne igra.
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

grobarska spin prica... da slucajno ne dobijemk
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

@!,ali kad napisu jsd a ne znaju ni sta to znaci
a

albanizan

pre gotovo 3 godine

@gost1111.. naravno da znamo sta znaci,hrvatsko jugoslovensko drustvo iz bunkera!
B

Bijesan

pre gotovo 3 godine

Ali odakle ovoliko minusa i odakle ovome kontrasu toliko pluseva haha, neko nas ozbiljno zaprckuje kad je u pitanju glasanje.

Dr Simon

pre gotovo 3 godine

Mišić kolena ne postoji. Moraš ipak da budeš informisanju. Ne znam zašto ovoliko dugo traje oporavak Kuridžin,a i Voldenov,kad postoje mnogo brži načini oporavka kao npr tretman čuvene beogradske doktorke kojim je Ivanić oporavljen za par dana i kod koje dolazi pola Evrope. Ok KK CZV,možda nema takav budžet, i mogućnost kao FK,ali pred finalne mečeve moralo je da se nekako snađu.
D

Dr znanje

pre gotovo 3 godine

Kad bi neki doktor za glavu mogao da mu zameni istu mozda bi se i odlucili da plate to kolene, dzaba telo kad je to neznalica zasto ulagati u supljoglavog, ovako izmislimo povredu nikad "jaceg" igraca i imamo alibi za prodano finale.
N

Nemamo sanse

pre gotovo 3 godine

Realno ljudi nemamo nikakve sanse,da se ne lazemo nakon odlaska O'brajanta koji je jedini mogao nesto da pogodi ispod kosa i sa poludistance mi CENTRE NEMAMO U OPSTE,kuzmic i noko i nisu kosarkasi u opste vec totalni amateri koji su zalutali slucajno u kosarku,a sad na sve to i na svu tu muku i na tako polovan tim kakav imamo jos nam se povredili kuridza i volden,jednostavno nemamo cemu da se nadamo,izgubicemo sigurno jer ne moze se sa 4 cestita igraca u timu igrati protiv milogorskog kompletnog i nikad jaceg tima,nazalost tako je!
S

SI0ba

pre gotovo 3 godine

Kad si tako pametan i siguran idi uloži sve što imaš da budućnost osvaja, dobra je kvota...nego verovatno sve što imaš "na svoje ime" i što bi mogao da uložiš je par boxerica...! Možda jesu favoriti ali ne znači da će da osvoje! NAPRED ZVEDAAAAA!!!!!!!
S

SLoba@

pre gotovo 3 godine

Ljudski je nadati se a realno covek napisao sve kako jeste, kad se samo setim da je Covic ovom timu predvideo fajnal for, smrad, i gde je sad da izadje na neki dijalog, sisa klasicna.
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Sve mi se cini da je ove sezone Budusnost na redu da odvoji Abu!!!
K

KrkaBurg

pre gotovo 3 godine

Ali zato vi iz dinamikigokeje nikad vise docekati necete niti titule niti EL,to je najvaznije u ovom trenutku!
G

Gost12355

pre gotovo 3 godine

Laži ko pre svaki plejoff Neko od dva tima kaze da je neki igrac povredjen i na kraju odigra celu seriju
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Kod nas se igraci uvek oporavljaju sporije zbog raznih razloga a kod nekih mutanata navodni polomljeni nosevi zaceljuju preko noci strasno,,,,,Volden je igrao malo protiv KkIgokee mogao bi i sutra barem malo da nam pomogne ipak su ovo najjvazniji mecevi pa makar neigrao nasu beznačajnu ligu,,,
@

@Kalina iz publike

pre gotovo 3 godine

Ne blamiraj se... cuj radonjic zatvorio seriju boze boze
M

Milo mi ga i drago

pre gotovo 3 godine

Steta za Voldena, ako izgube prvu u Beogradu, Futura je sigurno sampion....
z

zvezdasss

pre gotovo 3 godine

Steta..
П

Понос града

pre gotovo 3 godine

Радоња ће дати два топа форе главатом Милоју!
K

Kalina iz publike

pre gotovo 3 godine

Juče je neki lik napisao da je Radonjić zatvorio seriju... Danas stiže info za Waldena... Tužno ako je tačno, voleo bih da nije istina i da izgazimo Milovu miljenicu u finalu...
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Ti ladno verujes za "info" nekome ko je napisao nesto na internetu... luda zemlja.
G

Gost11111111

pre gotovo 3 godine

Tesko da ce te,bice 1:3
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Kako padate na priče. Šanse su mu 50%,ako pogodi vidovnjak je i ima informacije, a ako promaši covic je u poslednjem momentu ponudio više. Smirite se. Drugo scenario koji je rekao je i realan. U boljoj su formi, širi roster i sudjenje.
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

@gost777 ja samo veruje naprednim novinama, oni uvek istinu pisu!!!!