Jam Madar (©Star Sport)
Jam Madar (©Star Sport)

Jam Madar ide u Letnju ligu da traži NBA ugovor

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 16:01

Partizanov plejmejker isplanirao predstojeće leto

Najlepše vesti stigle su u Humsku 1 pošto se Partizan vraća u Evroligu posle osam godina čekanja i svi u klubu uveliko planiraju dalje korake za leto u kojem će verovatno doći do određenih promena u sastavu.

Jedan od onih koji bi mogli da napuste Partizan je Jam Madar. Prema izveštaju uglednog portala Israel Hayom, mladi plejmejker igraće Letnju ligu sa Boston Seltiksima, u nadi da će se izboriti za NBA ugovor.

Izabrane vesti

03.00: (1,65) Boston (13,0) Golden Stejt (2,50)

U slučaju da ne dobije ponudu iz najjače lige na svetu, plan je da Madar nastavi svoj dalji razvoj u Partizanu kod Željka Obradovića pošto ima aktivan ugovor sa crno-belima i za narednu sezonu. NBA prava izraelskog organizatora igre drži Boston koji ga je 2020. godine birao sa 47. pozicije. Biće mu ovo druga godina zaredom da nosi dres Bostona u Letnjoj ligi. Lani je debitovao protiv Atlante Hoksa kojoj je ubacio osam poena (4/6 iz igre) za 17 minuta na parketu.

Pre nego što se zaputi u SAD Madar će odigrati dve utakmice FIBA kvalifikacija za Mundobasket krajem meseca protiv Poljske i Estonije.

Mladi Izraelac je u svojoj prvoj godini u ABA ligi odigrao 33 utakmice, na 18 je bio starter, uz učinak od sedam poena, 2,3 skoka i 2,2 asistencije.



tagovi

Jam MadarKK PartizanLetnja ligaNBA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan
NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara