Janakopulos otvorenih karata: Poslali smo ponude za Veselog, Tavaresa, Dorsija i Hezonju

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 18:38

„I sve su odbili“, priznaje gazda Panatinaikosa

Luduje gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos u letnjem prelaznom roku. Pamtiće se ovo leto kao simbol izraza „renoviranje ekipe“.

Zeleni iz Atine su doveli devetoricu novih igrača, prilično skupocenih, ali nastavljaju da jure kapitalce. Prosto, plan je da se sa novim trenerom Erginom Atamanom napadne titula prvaka Evrope.

Izabrane vesti

A, Janakopulos igra otvorenih karata. Danas je na svom instagram profilu, posle vesti da je PAO probao da dovede Jana Veselog, ispričao koga je njegov klub pokušao sve da „ulovi“ i – nije uspeo.

Poslali smo ponude za Tajlera Dorsija (Fenerbahče), Jana Veselog (Barselona), Valtera Tavaresa i Marija Hezonju (Real Madrid). Ali, njihovi klubovi su ih odbili“, ispričao je gazda Panatinaikosa.

Kruže vesti da je PAO krenuo u lov i na Toka Šengeliju, na kojeg je oko bacila i Crvena zvezda, ali se Janakopulos o njemu nije izjasnio.

Grčki velikan je ovog leta doveo Matijasa Lesora, Janisa Papapetrua, Luku Vildozu, Kostasa Slukasa, Kajla Gaja, Džerijana Granta, Kostasa Adetokumba, Dimitriosa Moraitisa i Dinisa Mitoglua.

Iz kluba su otišli Nikos Papas, Paris Li, Nejt Volters, Mateuš Ponitka, Arturas Gudaitis, Derik Vilijams, Met Tomas, Dimitrios Agravanis, Lefteris Bohoridis i Jorgos Papajanis.


tagovi

Dimitrios JanakopulosKK PanatinaikosJan VeseliValter TavaresMario HezonjaTajler Dorsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara