Jaramaz: Dosta je prostora za napredak, nadam se da ću biti još bolji

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.02.19. | 19:45

Mladi bek stigao i do prvih poena u crno-belom dresu

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Partizanov trijumf nad FMP u polufinalu Kupa Radivoja Koraća ostao je pomalo u senci neprijatne povrede Stefana Jankovića - slomio zub i dobio rasekotinu prilikom pada na parket -, ali je Andrea Trinkijeri imao razloga da bude i zadovoljan igrom svojih pulena, pogotovo zbog prikazane smirenosti u momentima kada su Panteri napadali i načina na koji su okrenuli meč.

Izabrane vesti

Jedan od onih koji je konstantno dodavao energiju u igru Parnog valjka je i novajlija Ognjen Jaramaz. Evidentno je da je nekadašnji bek Mege daleko od idealne forme, ali je kroz veliku želju dobio poverenje trenera, što će mu sigurno dobro doći u nastavku sezone. Upisao je i prve poene u crno-belom dresu, a posle utakmice rekao je da mu je drago što je ponovo u srpskoj košarci i kolektivu kakav je Partizan. 
"Drugačiji je osećaj, dolazim s drugim klubom. Više nisam ni siguran po koji put sam u Nišu, sigurno treći ili četvrti. Drago mi je da sam ponovo ovde. Uživam da igram pred navijačima, u Čairu, u celoj atmosferi u Nišu", rekao je kratko Jaramaz, pa nastavio:
"Tu sam tek četvrti dan, ali prezadovoljan sam. Prvi utisak o organizaciji, saigračima, trenerima...su fantastični. Iskreno, verujem da će sve ići samo nabolje".

Prokomentarisao je kratko i pobedu nad FMP, u kojoj je postigao i prve poene u crno-belom dresu.
"Bilo je dobro. Kontrolisali smo meč većim delom. Čini mi se da smo u trećoj četvrtini izgubili tu kontrolu, kada je FMP okrenuo rezultat i poveo sa dva poena. Uspeli smo brzo da povratimo svoju igru, pre svega u odbrani i onda da u napadu rešimo neke situacije i vratimo kontrolu. Timski smo odigrali na zadovoljavajućem nivou, odličan podstrek za finale".

Iako se ime protivnika u finalu još ne zna, pitali smo Jaramaza šta očekuje od bitke za trofej. 
"Imaćemo pristup isti kao što je bio protiv FMP. To je ono što je na nama, a igra će doneti ostalo", prokomentarisao je Jaramaz, pa dodao:
"Moram da priznam, navijam za Megu u drugom polufinalnom meču. Imaju svoju šansu, ali Zvezda je svakako favorit".

S obzirom da je dugo imao zdravstvenih problema, pitali smo Ognjena kako se oseća i koliko je daleko od željene forme?
"Fizički se osećam odlično, s obzirom da sam u Španiji poslednjih mesec dana igrao vrlo malo. Iskreno verujem da imam dosta prostora za napredak. Vremenom će se moja igra podići na viši nivo, nadam se tome. Sada radim sve što mogu da doprinesem boljoj igri tima, pre svega u odbrani. A onda koliko-toliko da budem efikasan i od koristi".

Foto: Dragana Stjepanović


tagovi

Ognjen Jaramaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara