Vladimir Jovanović (©Starsport)
Vladimir Jovanović (©Starsport)

Jovanović pred FMP: Neugodan protivnik, moramo da odgovorimo na njihovu energiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.10.22. | 16:18

"Igramo na našem parketu i pozivam ovom prilikom navijače da nam pomognu, jer na je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna", rekao je trener Crvene zvezde pred meč četvrtog kola ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak ekipu FMP Železnika u pretposlednjoj utakmici 4. kola regionalne ABA lige. Meč u hali "Aleksandar Nikolić" igra se od 18.00, a prodaja karata za ovu utakmicu počela je još sredinom prošle nedelje. U prodaji su iputem klupskog partnera tickets.rs, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama dvorane.

Zvezda nije odigrala meč trećeg kola koji je Cedevita Olimpija odložila zbog "delikatne zdravstvene situacije", pa tako ima učinak 2-0. Iza sebe ima i duplo kolo Evrolige, tokom kojeg je pretrpela poraze na španskoj turneji od Baskonije i Real Madrida. Panteri su dobili prva tri susreta protiv Mege, Borca i Splita u regionalnom prvenstvu, te su u vrhu tabele.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović je istakao da će ključ biti da se odgovori na energiju sa kojom protivnik igra od početka takmičarske godine.

"Posle utakmica i poraza u Evroligi, stiže nam ekipa FMP-a koja predstavlja vrlo neugodnog protivnika sa tri uzastopne pobede. Igraju sa velikom energijom, brzo, imaju dobru atmosferu i to se vidi i na rezultatima. Moramo da odgovorimo na njihovu veliku energiju, da odigramo skoncentrisano. Igramo na našem parketu i pozivam ovom prilikom navijače da nam pomognu, jer na je u ovom trenutku ta pomoć preko potrebna" rekao je šef struke crveno-belih.

Stefan Lazarević je svestan da njegov tima čeka dobar protivnik.

"Očekuje nas dobar protivnik, koji je i prošle, a i na početku ove sezone igra odlično. Igraju brzo, agresivno, sa dosta trčanja, sa dosta samopouzdanja, i moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova koji su nam preko potrebni i zbog naših ambicijia, ali i kao dobra uvertira za ono što sledi. Imamo izuzetno težak raspored na startu sezone posebno u Evroligi, polako se kompletiramo, znamo koliko je sezona duga i moramo da idemo korak po korak, jednu po jednu utakmicu, a prva naredna je sa FMP-om i ona nam je trenutno prioritet", istakao je Lazarević.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK FMPFMP ŽeleznikVladimir JovanovićStefan Lazarević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara