Komentari na vest

Kajri Irving kod Luke Dončića - napad na titulu ili potraga za ubicom Džona Kenedija?

d

da se ne lažemo

pre oko 1 godinu

Ovo može otići u dva smera, da naprave ubitačan duo, koji će uspeti da ubaci, više nego što primi (mada teško) ili da nakon 10ak mečeva, cela priča propadne i Luka i Irving odu na put oko zemljine ravne ploče 🤣
j

jedino sigurno

pre oko 1 godinu

Jedino što je sigurno je da je ovo veliki rizik. Titule osvaja odbrana, a Dalas to više nema... Takođe, Irving je egocentrik, u Dalasu se sve vrti oko Luke, tako da sam mišljenja, da je ovo greška. Em će sputati Luku, koliko toliko, em će poremetiti svlačionicu. U NBA je svlačionica vrlo važna, čemu je najbolji pokazatelj Kris Pol, šta je učinio sa Finiksom, a kako su igrali sezonu pre njega. Ove godine bi bilo lepo da finale bude Denver-Boston, što će ukoliko se neki mega trejd ne desi i biti slučaj.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Sanse nema da Denver igra finale, da prvi su, ali bili u prije, pa do finala nisu stizali. Jokic nekad mora da igra sam, a to je za finale malo.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Ovo jedino može da funkcioniše ako Luka pristane da bude manji carinik od Irvinga. U šta iskreno sumnjam. Dalas je njegovo kraljevstvo.. Irving je vanserijski igrač ali njegova toksična reputacija.. Kažu da je Kid insistirao,pa da vidimo..
G

Glu

pre oko 1 godinu

Haha. Sjajan naslov. 😂 Inače, slaba valjda od ovoga ja mislim.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Trebaju kupiti jos jednu loptu u tom slucaju, da obojica imaju po jednu...
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Napad nikad nije doneo titulu. Cak ni verovatno najbolji napad ikad GSWa (Kari, Klej, KD) vec su u kljucnim trenucima iskakali defanzivci. Nece ovo potrajati.
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Bukvalno su te sezone Igudala i Livingston mnogo mečeva rešili odbranom.
Z

Zbaj

pre oko 1 godinu

Problem sa napadom Curry, Klay i KD nije bio u odbrani vec u tome sto su se povrijedili i KD i Klay.