Komentari na vest

Kako je Denver rešio sve zamke koje su mu postavili Lejkersi

m

monteroo

pre 12 meseci

Sad bi mi bilo zao da ne osvoji,bice tesko majami za razliku od L.A moze da trci... Strus Martin Lauri...dobro sutiraju...law se vraca... Batler drzi sve u rukama...Adebajo.... Bice tesko ...mora denver nastaviti da pogadja otvorene suteve i porter i poup i marej...nece to jokic sam moci da izvuce....za razliku od hema ...spolstra i rajli su ozbiljni mozgovi... Kako kod zavrsi on ce izaci iz ovoga slomljen ...emotivno fizicki i traziti da se 20 jula javi na prozivku je utopija.
k

kokos

pre 12 meseci

Love se vraća? Na klupu nakon par minuta? Majami živi od šuta za tri poena. Protiv Bostona, od tri pobjede u dvije su imali preko 50%. U jednoj su imali 35%, ali je Boston bio katastrofa. Protiv Milvokija su u jednoj imali 60% za 3p. Ako nastave da imaju barem svaku drugu utakmicu takve procente za 3p, onda mogu parirati napadu Denvera. Ako se ohlade, teško njima.
d

donjoe

pre 12 meseci

možda je pisac mislio Srpsko Rimskog carstva, koje tuče hiljade godina, i danas je tu, a ne evropski dvorovi koji postoje tričavih 500 godina, i ovog stoleća im je kraj, Jokari se žuri kući na odmor u tem Somboru, pa metla može biti opcija i za sunčanice....
P

Pjer

pre 12 meseci

NIKOLA JOKICU NE BUDES LI IGRAO ZA SRBIJU NA SVETSKOM PRVENSTVU, U ZIVOTU SVOME VISE NECU DA GLEDAM TVOJE MECEVE!!! Ej ostajem budan do 5 ujutru da bi gledao Nba, ne zalim se, samo zelim da igras za Srbiju 🙏🏼
G

Gostun

pre 12 meseci

Nije u obavezi da igra. Ako bude igrao, samo ćemo ga voleti još više. Ako ne bude, razumljivo je i to.
P

Pjer

pre 12 meseci

Naravno da nije u duznosti, ali ako ima empatije malo u njemu igrace. Svi mi volimo da nasa reprezentacija dodje do samog vrha na SP, EP, OI, a sa njim bi to bilo lakse. U znak zahvalnosti prema svom narodu, trebao bi da igra. Reprezentuje Srbiju u Nba na najbolji moguci nacin, nek je reprezentuje i u plavom dresu 🙌🏼
e

esex

pre 12 meseci

Ako zelis pobediti ne smes izgubiti!! Alan jokic ford!!
k

kafic

pre 12 meseci

Samo praznoglava glavata majmun.ina moze mrzeti Djokovica i Jokica.
V

Vasilis

pre 12 meseci

Ma bilo kog naseg sportistu sto postize uspehe. Naravno Novak i Jokic su prica za sebe, ali vidis da ima srecnih sto Vlahovicu ne ide, bili srecni kad Jovicu krenuo pad, kad Mitar promasio penal protiv Skotske, kad SMS odigra "lose" protiv jednog Brazila. Pa se proziva Bogdan, sada je neka faza pljuvanja Tijane Boskovic.. Polupanci!
k

kafic

pre 12 meseci

SMS a ne volimo jer nam je san da zivimo u Rimu kao on i da budemo smekeri kao on. Mi zivimo lazne instagram zivote.Plus nije igrao za Partizan. Za Jovica isto vazi. Preveliki su smekeri za nas ulicare.
B

BuldozDer

pre 12 meseci

Dobijaju Lejkersi ovo u 9 utakmica,Dejvis je streptomicin za Jokica.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Jos uvek nista nije gotovo Hacimura i Dejvis trenutno uvezbavaju kako ce da zaustave Jokica ne otpisujte Lejkerse jos.
@

@pobeda...grohotom se smejem

pre 12 meseci

Au bato, ti si bas duhovit na babu!
Z

Zmi Zmi

pre 12 meseci

Da bi tim osvojio prsten izgleda da mora imati dve super zvezde i obe moraju igrati kao takve u celoj seriji. Milvoki , Minesota, Boston, Atlanta, Sacramento imali jednu, Filadelfija, Fenix, Ratnici imali dve i vise super zvezda, ali samo je jedna igrala na nivou zavisno od utakmice, neki su igrali toplo-hladno. Denver ima dve i obe igraju k'o sa druge planete, a Majami ima samo jednu i to je to. Normalno, mora se imati podrska u ostalim igracima, ali zvezde moraju da nose tim, pogotovo kad jednoj ne ide. Mislim da je prica zavrsena.
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

Ponovo mi bivamo klasinčni Srbi. Prav se prevelika euforija. Aj polako ljudi malo. Svaka čast ali još uvek nisu ni Jokić ni Denver još ništa osvojili. Treba prvo da dobiju protivnika a taj protivnik se neće sam od sebe dobiti.
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Osvojili su zapadnu konferenciju,prvi put u svojoj istoriji!!!Kako to mislis nisu nista osvojili?4:0 da izgube u finalu Nikola je usao u besmrtnost jedne Fransize u NbA ligi kao njen najbolji igrac u istoriji!!! Previse je sinoc istorije ispisao Nikola!!!Zasluzio je. Nba prsten u velikom finalu bi ga stavio na piedastal kao jedan od najbojjih u istoriji NBA lige,rame uz rame,Sa Dzordanom,Lebronom,Kobijem,Sekom..... Za to navijamo!!!
@

@zeleznik

pre 12 meseci

...do skoro su navijaci jednog naseg kluba radili istu stvar...
t

tako je

pre 12 meseci

nisu jos nista osvojili. Posao mora da se uradi do kraja i da se uzme TITULA. Za par godina nece biti bitno da li je Denver osvojio zapad, nego da li je uzeo titulu. Ali se narod odavde lozi bas jako. Ljudi, Denver jos nista nije uradio. Svaka cast, uzeli su zapad, ali to nije toliko bitno. Bitno je veliko finale da se dobije. Znaci, moraju da grizu i da ujedaju, posao nije zavrsen.
r

rea

pre 12 meseci

Sve, sve, ali reći da je LeBron uvek odigrao najbolje u ključnim mečevima je, u najboljem slučaju degutantno jer se zna ko je bio ključni igrač Lejkersa kod njegove i Obrvine titule, te ko je izneo klač momente kod titule sa Klipersima gde mu je "Robin" bio Irvin, šta je u Majamiju značio Vejd... nekako je Džejms bio taj koji je ekipu nosio do finalnih obračuna, a onda je palicu prepuštao svom "Robinu" u ekipi.
d

delije123456

pre 12 meseci

Sa Klipersima nije nista uzeo a nije ni Irving tamo igrao
a

abrakadabra

pre 12 meseci

Slazem se, i zato on nikad nece biti kobi ili jordan, to sam shvatio kad je u G7 protiv warriors-a dao loptu irvingu da on resava, alo druze smatras se za jedan od najboljih u istoriji ma uzmi loptu pokazi srce i muda a ne da je das "Robinu" !
r

rea

pre 12 meseci

@delije123456, naravno - lapsus. Odnosilo se na Klivlend i svi to dobro znamo.

Marko Pavlovic

pre 12 meseci

Osvojio je i sa klivlendom, ali si prespavao
s

sdsdsdsdsd

pre 12 meseci

Bravo strucnjaci,bravoooo,zanosite se kao trudne foke...sveznalice