Kalinić: Svi čekali da se utakmica završi i da idemo kući... Neozbiljno smo odigrali kada smo imali vođstvo

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.23. | 23:50

„To nam se dešava već nekoliko puta ove sezone“, kaže srpski internacionalac

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Barselone)

Nikola Kalinić je ponovo slavio sa Barselonom protiv Crvene zvezde, a ovoga puta u neizvesnoj utakmici u Blaugrani ubacio je seadm poena.

Izabrane vesti

Srpski internacionalac je bio jedan od zaslužnijih za dobro otvaranje utakmice svoje ekipe, ali su crveno-beli uspeli da se vrate u život i na kraju uvedu meč u neizvesnu završnicu.

Tamo su presudili nešto mirniji živci domaćina, koji je izbegao istorijskui kapitulaciju na svom terenu.

„Evroligaška utakmica, normalno da će biti teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo. To nam se dešava već nekoliko puta ove sezone. Mislim da moramo da završimo i idemo do kraja, to su neke stvari koje možemo da unapredimo“, rekao je Kalinić posle utakmice i dodao:

„Sigurno da ima mnogo više igrača koji su neka imena koja su napravila nešto u svojim karijerama. Ta konencija između bekova i centara, to je nešto što ih je krasilo od početka sezone. Videlimo smo i Teodosića koji razigrava čitavu ekipu, mnogo teško je igrati. Prelomili smo utakmicu, ali nas ne raduje što je na kraju bilo tako“.

Barselona je uprkos dvocifrenoj prednosti dozvilila crveno-belima da se vrate u duel, a kalinić je pokušao da obrazloži pad domaćina.

„Verovatno neko opuštanje. Mislimo da smo završili utakmicu i da će druga ekipa da odustane. Mislimo da ćemo da pobedimo, svi čekaju da se završi utakmica i da svi idemo kući. Nema razloga za to, svi se bore, svi su dobri košarkaši, igraju strava i uvek se vrate u utakmicu. Moramo da budemo disciplinovaniji i s više koncentracije da ulazmo u završnicu utakmice“.



tagovi

KK BarselonaEvroligaNikola KalinićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara