Komentari na vest

Ko je dželat Srbije? Dao ukupno 19 poena u grupnoj fazi pa Orlove zatrpao

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

А што се селектора тиче, мислим да се коцкао очекујући да проради Милутинов (наук за убудуће повређени и болесни са припрема се не воде - ни Недовић ни Милутинов, ма колико били добри кад су здрави) а пошто се човек није пронашао у овом мечу, уз поменуту деконцентрацију Мицића у одбрани против сјајне Италије пролаза није било.

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Очајна психолошка припрема. Захваљујући којој су неки наши играчи у глави имали већ полуфинале против Словеније. Стара и штетна новинарска навика. Затим потпуно одсуство Мицића у одбрани (баш овај играч му се надавао кошева) које захтева озбиљно објашњење. Мислим да је томе много допринело преурањено скандирање "ем ви пи" (лош покушај копирања америчког навијања - ако се не зауставе следећи пут очекујем "дифенс" у навијању. ДОКЛЕ ВИШЕ??) Ипак је тимска "хемија" псетљива ствар и не трпи незалагање било ког играча.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Kada je ostao sam svaki put, normalno da ce da sutne i da pogodi. Nije pogadjao do sada zato sto mu nije bilo omoguceno protiv drugih reprezentacija.
E

Erector

pre preko 1 godinu

Svaka čast majstore, častim te kad dođeš u Bosnu :)
A

Australopitekus

pre preko 1 godinu

Čovek je upropastio Zvezdu protiv Uniksa, ubacio 5 trojki. Ništa drugo ne zna da uradi sem da šutne, pas nikakav, prodor nikakav. Ne bih da poverujem da je iznenadio i naš stručni štab, skaute. Ajde, za novinare i mogu da razumem.
R

RobertMeDiro

pre preko 1 godinu

Polonarina MU*A se vuku po parketu mercedes benc arene. Vukla se i prosle godine u sred beograda u pioniru... Covek mu**nja svetske klase.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Micić mu dozvoli dve otvorene trojke lik da obe, uđe u seriju i tu je kraj.
m

mmrk

pre preko 1 godinu

Eno ga sedi u skupštini. Kad vodja svaki dan viče kako smo prvi u svemu a zapravo smo goli k.. to se prenosi i na sport. Dugo će se ovo zlo pamtiti, ako ostane iko da pamti..
B

Bok

pre preko 1 godinu

Uradio nas neki levat, koji se više neće ni vidjeti ni čuti.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Nemoj Jokiću više da se odazivaš, lakše je kad ove neznalice ispadnu same nego sa tobom. Sanja Marinković, Lučić, Gudurić, Jaramaz igrači koji je postoje kad je važna utakmica, ali zato znaju da trpaju nikad jaču Holandiju
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Kakva samarcina!
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Nema tu sta da se prica opet pre prvenstva veliki pritisak,pominje se zlato koje nije ni blizu i najjaci protivnik u 1/8 finala.Nadam se da cemo posle ovoga da se kvalifikujemo za svetsko.Neke igrace ne bih uopste komentarisao... Jos samo ovo da napisem BOGDAN BOGDANOVIC!!!
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Ma j***** li mu Zenu u Cvondzu bas
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Cuj zvuci nestvarno sto su ispali.. kao da je Srbija americki dream team. Jednog vrhunskog igraca, plus jednog jakog dobrog (Micic) i to je to. A sto su javnost i novinari napravili neke igrace od Marinkovica, Kalinica, Gudurica, Jaramaza, Davidovca i ostalih, to nam niko nije kriv. Nebeski narod koji po ko zna koji put pokazujemo da nemamo pojma o sportu, a znamo pametovati kao da smo svu pamet popili.
w

ww

pre preko 1 godinu

Nije dream team ali objektivno po imenima smo trebali biti najjaci, e sad sto to nije tako je druga prica...
g

gx

pre preko 1 godinu

Aj nam ti napravi tim...misliš teodosica..ko još?

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa koje druge igrace imamo ajde Teodosic I Bogdanovic povredjen I da kazemo Pokusevski.
G

GHOST123

pre preko 1 godinu

Brat andjusic je trebao da ide, uvek je davao 100% kad je igrao za srbiju
M

Mare55577

pre preko 1 godinu

Slovenci imaju igrace koji igraju u Belgijskoj i Poljskoj ligi, nemaju bolje igrace od nas. Ali ne igraju imena.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nisam rekao da je trebalo pozvati nekog drugog umjesto ovih, nego da moramo znati gdje nam je mjesto. Mozemo osvojiti, mozemo ispasti u ovoj fazi, nije vanvremensko cudo. Ovi svi igraci su zahvalni, odradice oni neki posao, ali dzaba kad se stegne ruka kad je najbitnije. Kako Jokic podjednako utrpa i Holandiji i Izraelu i Italiji, a utprao bi i Sloveniji npr.. jer je suvi kvalitet. Ostali nisu, mogu pobijediti, mozemo izgubiti, i to je to.
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

Pa to sto ti kazes ne pisu realni navijaci vec novinari,hoce senzaciju i vest.A kad pogledas nase sportske novinare na RTS-u nije ti dobro.Kosarka je sport gde za neke stvari nema odbrane,a to je sut.Ekipa koja u kosarci nema sut,nema sta da trazi u tom sportu.Kakvi Jaramazi,Gudurici,Lucici,Davidovci pa i Marinkovic.Jedino se ne zlazem za Kalinica.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Mogao bi Danilovic konacno da podnese ostavku, da dodje neko mladji i moderniji na mesto selektora. Valja izboriti to SP nekako i nadati se napretku Jovica, Pokusevskog, Petruseva, povratku Bogdanovica. Na mesto selektora da dodje Radonjic, Milojevic ili vratiti Kokoskova.