Džastin Kobs (©Starsport)
Džastin Kobs (©Starsport)

Kobs: Nadam se da će biti još više navijača Zvezde

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 03:43

„Ne zanima me šta pevaju“, kaže bek Budućnosti

Finalna utakmica broj dva. Prvu je dobila Crvena zvezda i napravila prvi od tri neophodna koraka da bi osvojila novu titulu u ABA ligi.

Budućnost se, naravno, neće predati, napašće još jače nego u prvom meču (82:78), da bi napravila brejk i imala šansu da u Morači dođe do trofeja.

Izabrane vesti

Bek podgoričkog kluba Džastin Kobs poručio je pred drugi susret da bi voleo da u dvorani večeras (20:30) bude još više navijača Crvene zvezde nego u prvom susretu.

Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pevaju, jer nam daju volju za borbom“, rekao je Kobs.

Trener Budućnosti Dejan Milojević je otkrio u kratkim crtama scenario koji mora da se izvede na terenu da bi se dobio meč.

Iako smo tokom većeg dela (prve) utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje, nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo da popravimo. Moramo da kontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu“, rekao je Milojević za sajt ABA.

Posle večerašnje utakmice serija se seli u glavni grad Crne Gore.


tagovi

ABA ligaKK Budućnost PodgoricaKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara