Balša Koprivica (© Star Sport)
Balša Koprivica (© Star Sport)

Koprivica: Stresno je gledati utakmice Partizana preko TV-a

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.03.23. | 13:13

Mladi centar crno-belih se nada da će uskoro na parket

Nije lako mladom Balši Koprivici. Bio je spreman ove sezone da napravi iskorak, pokazao je da ide u pravom smeru kada god je bio na parketu, ali nesrećne okolnosti su odigrale veliku ulogu. Lom šake protiv Panatinaikosa ga je odvojio skoro dva meseca od parketa, a onda taman što je uhvatio ritam, novi problem. Mononukleoza i još jedna višemesečna pauza. Prve dobre vesti stigle su u četvrtak kada se mladi centar pojavio na treningu, ali za sada samo kao posmatrač. Bio je i uz ekipu na meču protiv Albe.

Izabrane vesti

"Osećam se dobro, uz saigrače sam. Drago mi je što sam deo ekipe na neki način. Svi saigrači su mi nedostajali, ali čuli smo se stalno, uvek su me zvali posle utakmica u svlačionici", rekao je Koprivica za klupsku televiziju.

Dijagnozu mononukleoze dobio je početkom januara.

"Osećam se dobro u poslednje tri ili četiri nedelje. Treba još krvna slika da se poboljša. Imam zakazanu kontrolu za dve nedelje i očekujem da ću tada imati više informacija kada je u pitanju moj povratak na parket"

Za sve ovo vreme bio je u ulozi navijača i to je utakmice isključivo pratio iz svog doma kao najveći broj pristalica crno-belih.

"Stresnije je preko televizora da gledam nego kada sam u Areni, na neki način sam pored njih, ali pored TV-a mi je baš stresno", dodao je Koprivica.



tagovi

KK PartizanBalša Koprivica

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara