"Laureati: Radonjić i Mitrović"
"Laureati: Radonjić i Mitrović"

Košarkaški monopol na Zvezdine nagrade

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 13:16

Kapiten košarkaša Luka Mitrović i strelkinja Zorana Arunović izabrani su za najuspešnije sportiste Sportskog društva Crvena zvezda u 2015. godini

Laureati: Radonjić i Mitrović

Kapiten košarkaša Luka Mitrović i strelkinja Zorana Arunović izabrani su za najuspešnije sportiste Sportskog društva Crvena zvezda u 2015. godini.

Izabrane vesti

Nagrade laureatima 51. izbora za najboljeg sportistu Crvene zvezde biće uručene na tradicionalnoj svečanosti 71. rođendana crveno-bele porodice na stadionu "Rajko Mitić".

Za najbolji klub proglašen je muški košarkaški, koji je prošle godine osvajanjem ABA lige, titule i Kupa Srbije, ali i plasmanom u Top16 fazu Evrolige, ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji.

Košarkaškoj sekciji otišla je nagrada i za najuspešnijeg trenera i mlađeg seniora - Dejanu Radonjću, odnosno plejmejkeru Nikoli Rebiću. Najbolja mlada seniorka je džudistkinja Milica Nikolić.

Košarkašica Nataša Kovačević, trener i igrač fudbalskog kluba Miodrag Božović i Marko Grujić, dobitnici su priznanja "Crveno-belo srce", za razvoj i izuzetan doprinos Zvezdinoj porodici.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star sport)


tagovi

SD Crvena zvezdanagradeLuka Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara