Komentari na vest

KRAJ: Bajern Minhen - Crvena zvezda 74:66

B

Blagiuzas

pre 2 meseca

Nije ovo sport za nas. Svake godine TOP16-17-18....da se mi drzimo fudbala a i pare su vece a i nismo tu jos sve pokvarili....
B

Blagiuzas

pre 2 meseca

Nije ovo sport za nas. Svake godine TOP16-17-18....da se mi drzimo fudbala a i pare su vece a i nismo tu jos sve pokvarili....
n

nemam pojma

pre 2 meseca

Pa u fudbalu niste ni u 50 najboljih klubova, koliko puta ste irali evropsko proleće?
d

dale23

pre 2 meseca

Podjednako. Ako on tako kaže, onda i tabela sve govori.
P

Propao drzavni projekat

pre 2 meseca

Kakva bedna i bezidejna igra Zvezde, ko ovima daje 11.1 miliona evra po sezoni za fenomenalno 16. mesto na tabeli i to iz godine u godinu bacene pare uzalud isto kao i fudbalu. Uzivajte u 10 godina praznog i besmislenog evropskog bitisanja!
B

B. Grobar

pre 2 meseca

Ko im daje 11 miliona godisnje? Pa drzava covece, ko bi drugi?
C

Covke je li ti drago

pre 2 meseca

Sta reci. Cim sam video selekciju prosle godine samo totalno ludaci su mislili da bez centra,bez sutera,bez pleja,bez obzira sto je Teo dao svoj maksimum da imamo i T od tima. Kvalitet nula. Odabir igraca je vrsio covek koji mrzi Zvezdu. Pomenuo sam ga u naslovu. Ono sto moram reci kad neko kaze da neki igrac moze igrati ABA ligu? Pa jasno je kao dan da pola njih ni ABU ne moze igrati. Tamo u ABA ligi igra najskuplji tim Evrope Partizan. Znaci ceka nas protivnik koji igra ozbiljnu ulogu u Evroligi. Zapamtite zgazice nas 3-0.Ali pomenti dasa ce optuziti opet Ivanovica da je doveo sve. Cak i one igrace i posle njegovog odlaska. Pitam te Covke imas li obraza? I vi sto ga podrzavate. Imate li obraza? Ima li obraza Nedovic?
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Opusti se ispeglacemo ih isto kao sto smo u kupu
S

Sale24

pre 2 meseca

Hrabra Zvezda
5

56789

pre 2 meseca

KAKVE AKCIJE SVEROPULOSA MA 22 SEC DO KRAJA
S

Soko

pre 2 meseca

Odvojila se Zvezda u grupu sa Asvelom i Albom u prirodnu grupu.
r

racionalno

pre 2 meseca

Navijo sam za Zvezdu iz prakticni razloga jer su sad Nemci u konkurenciji ali nije moglo.
M

Mukač

pre 2 meseca

Neiskusni igrači. Treba sledeće godine da napravimo tim sa igračima od 40+ godina.
T

Tako se bori

pre 2 meseca

Za voljeni klub...bravo momci...
d

dale23

pre 2 meseca

Podjednako. Ako on tako kaže, onda i tabela sve govori.
G

Gost "

pre 2 meseca

Zašto toliko pljuvanje po igračima ? Ekipa je kakva jeste i tu se ne može ništa uraditi. Treba dati podršku da se osvoji ABA liga i opet sve izpočetka! Sportski pozdrav za sve prave navijače!
g

gost u gostima

pre 2 meseca

top 16 je obezbedjen to je najbitnije jel to stos iz Minhena?
X

Xksnk

pre 2 meseca

Ono sinoć je NBA nivo za ovaj hrkljuš večeras,Evrokup nivo
p

pfkkk

pre 2 meseca

ko je nas pobedio u kupu, ne mogu da verujem… ja mislim da ako zvezda ovako nastavi da igra ili im ne daj boze teodosic ne bude igrao mi njih dobijamo i u gostima pravimo brejk, nemojte da se zavaravate da to sto ste prvi znaci da ste osvojili aba
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Odmorice se Teodosic do finala pa ce vam opet objasniti neke stvari
z

zaks

pre 2 meseca

Meni se čini da su vas ovi oderali pred punom Arenom,mi izgubili na strani i ti se iščuđavaš ko je vas pobijedio u kupu.Pa oderaćemo vas i u ABA ligi.
S

Semberac

pre 2 meseca

Sta reci divlja ekipa sramota
J

Ja i ti

pre 2 meseca

Sa deset igrača ih razbi Bajern i to igraju bez najboljeg igrača. Sramota.. Ako ništa, zacementirali smo ovo 16 mesto i nikome ga ne damo.
1

10ticker

pre 2 meseca

Dovedes 15 igraca u 6 mjeseci i ocekujes neke rezultate. Od tih 15 imas 2 solidna igraca, ostalo staro,povredjeno, nekvalitetno.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Ovaj hoce da smanji razliku da bi isigurali 17 mesto
D

Dragan Z.

pre 2 meseca

I time se najavljen ulazak u F4 upravo završio. Koliko stotina miliona evra bi trebao da obrne dr. Čović da bi ostvario najavu???
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

I feel izgubejsn!😂😂😂😂
r

realno85

pre 2 meseca

realno da ovu bagru treba rasterati. davidovac, lazarevic, jago, lazic, Bedovic, Gilespi, Hanga, Smart... ne zasluzuju zvezdin dres i nisu igraci za nivo eurolige mitrovic takodje decko ne da ide u rikverc nego se kotrlja sto se tice forme. teraj i ovog trenera kao da je dosao u pozoriste a ne na utakmicu. postave na terenu ne daj boze..
n

nemam pojma

pre 2 meseca

Realno je da si ti totalno nerealan.Nedović, Davidovac, Mitrović, Hanga, Gedraitis, a posebno, Teodosić su igrači koji su vas častili svojim prisustvom. Vaš pravi nivo su Lazarević i Lazić. To su pravi ćokijevi vojnici, oblikovani u fmp-u. Takmičite se u takmičenj komenste dorasli, niti ćete biti, sem ako oaj vaš megaloman stvarno zavuče ruku u EXPO, i dovede vam neku klasnu NBA petorku, uz još pet vrsnih igrača, u koje spadaju Teo, Neda, Davidovac, pa i ovaj mali Topić, Mitrović. Pokušavate da postignte instant uspeh, a imate solidnu podlogu kod mladih igrača, nekoliko odličnih iskusnijih uz superstara Tea. Na početku svake sezone nastupate oholo i prepotentno, kakve su vam i vodeće ličnosti u liku loših političara. Uspehe možete da počnete da gradite kad vam na čelu kluba budu pravi sportisti, a ne čović i megaloman, koliko god imao najveći uticaj u celoj državi.
Р

Роки

pre 2 meseca

Реално гледано Звезда нема играче за Евролигу просечна екипа са доста грешака и осцилације у игри. Аба лигу и домаће првенство можда и узму.
p

pa sta cemo

pre 2 meseca

malo je 16 000 000 eura...puta 10 godina za pobedu u top 8...
L

Lažove

pre 2 meseca

Nemoj da lažeš. Nije 16000 eura.
K

Korleone sampione

pre 2 meseca

Nema te,a cekamo tvoje misljenje...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Moje mišljenje sam rekao još na početku utakmice, komentar je skroz dole mediju prvim komentarima na ovoj vesti. Ali nemoj da brineš, imam i za tebe komentar. 11 godina bez titule šampiona Srbije, za 11 godina 1 Aba liga i 3 domaća kupa, dok Zvezda za to vreme ima 23 trofeja. Ehh grehote što ove sezone nećete osvojiti ni jedan trofej. Ali imate čemu da se radujete, borite se za 10to mesto u EL koje donosi drveni pehar.
e

ee muko moja

pre 2 meseca

Jesi tako brojao trofeje i pehare dok je Vujošević bio u partizanu. Ako oces da nam nabrojis koliko je tada zvezda a koliko partizan uzeo. Samo se dicite prethodnih 10 g odkad je postojeci predsednik na vlasti.A ne brojite onu prethodnu deceniju gde vas nije bilo ni u aba ni u evroligi muko moja pokrij se usima .
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@E muko moja. Ti ni sam ne znaš kolika si muka. Do 76' niste postojali, 71' ste igrali drugu Jugoslovensku ligu, KK Drugoligaš, 31 godinu ste čekali na titulu. Za vreme Dula ste gurani i rukama i nogama od tadašnje vlasti, na čelu sa Tadićem i Dačićem, a i po potrebi ste gepekovali sudije, i šamarali ih u svlačionici. Pričaš o ovoj vlasti??? Koja vas je izvukla sa 8 mesta Aba lige i dovela na jednu utakmicu od F4, još imaš obraz da pominješ ovu vlast, koja vam je pride 3 puta plaćala licencu za FK.
S

Staromodan tip

pre 2 meseca

Pa, delije, samo da vas podsetim da nas Partizanovaca nema ovde u velikom broju. Ni ovo ne smatrajte za komentar jer neću ni da komentarišem, ni da opljujem bilo koga, niti da vam stajem na muku. Toliko.
z

zuzu

pre 2 meseca

Ajd zdravo. Šetaj.
J

Ja pa ja

pre 2 meseca

Realno nema razloga da i vi budete zadovoljni. Imate najskuplji tim u Evropi i samo zato sto vam se sklanjaju neke ekipe po tradiciji vi ste i dalje u igri. Sto se tice voljene Zvezde? Tu nema ni jednog jedinog igraca sem Tea i Topica. I jedan i drugi su morali biti rezerva Kampasu. Naravno znamo sta je bilo. Tri igraca valjala Kampaso,Petrusev i Dobric i otisli. Kako god jedan vas igrac je bolji i skuplji od pet Zvezdinih. Kad vidim vas tim to je zastrasujuca sila. Sve sem finala je neuspeh. Kad vidim tim Zvezde vidim tim koji ne treba da igra EL jer nema ni jednog igraca za to takmicenje. Pozdrav
R

Realni Arth

pre 2 meseca

A slusajte komentatora, pa ovo je za rubriku "verovali ili ne" ladno kaze da Zvezda je dobila prvi mec sa 6 poena razlike, pa da se to malo spusti, hahahahahaha, ko da je pozetak sezone a ne jos 5 kola kraj! Zvezda je bas tu gde i zasluzuje, a Partizan je bolji i samo neka nesreca moze da mu oduzme top 10, a nije ni daleko top8. Nema sta imaju i tim i trenera, a mi s druge strane ni tim a Bogami ni trenera!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Koliko lopti je Jago izgubio danas? To je bre plejmejker !
t

tupac

pre 2 meseca

Ne tupi ga tupi. Šta tebe briga partizanu što Jago izgubio.
M

Micas

pre 2 meseca

Sram vas sve bilo..osvojili ste kup vauuu,ako vam je to karta da sad mozete svaku da gubite onda se gubite svi zajedno sa ovim trenerom folirantom..koji je za kuzmu rekao da mu ne treba a gilespi mu je mnogo bolji od njega..
l

lupalo

pre 2 meseca

Ne lupetaj.
O

Ojo

pre 2 meseca

Bačene pare po ko zna koji put
S

Sta je ovo

pre 2 meseca

Sta rade ove SUDIJE? NEMOGUCE JE POBEDITI UZ OVAKVO DOMACINSKO SUDJENJE.
a

ahhahahahah

pre 2 meseca

ko o cemu :D jel bi ti stvarno voleo da ste pobedili sa ovakvom igrom? nema Tea, raspad sistema
N

Ne znam...

pre 2 meseca

sta rade sudije, ali Bajern dere kozu.
e

end

pre 2 meseca

Ovaj Mitrović ne toliko oslabio kao igrač da je zreo da napusti zvezdu na kraju sezone. Nema ni odbranu ni skok ni šut.
s

soichiro

pre 2 meseca

ali je bio domi8nantan fizikalac na ORA zeeznik
A

Alo, alo

pre 2 meseca

Deste braćo crveni, nema vas na vestima o Žoću i Partizanu, pa rekog ja da svratim kod vas, sta radite, sta ima, sad pljuvanje po vasim igracima ste opleli.
B

Bastadur

pre 2 meseca

Kao prvo moramo da dovedemo trenera,a ne neke otpatke,a onda da sastavljamo tim,sa ovim covjekom ni posle pet mjeseci nema napretka,mi igramo sve gore i gore,nikad losija igra i sezona,izgledamo kao raspustena banda.
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Mi samo protiv partizana igramo kako treba.
K

Kada sude...

pre 2 meseca

sudije iz Srbije.
N

Niko1212

pre 2 meseca

ocekujem našeg Čovketa da ujutru na pinku brani gazdu i da kuka kako partizan ima veći budžet i da prebaci svu odgovornost na Duška Ivanovića kako je on selektirao ekipu i da Čovke nema veze sa ovim što gledamo
J

Jole al pravi

pre 2 meseca

Pa Ivanovic i jeste selektirao ekipu koju ni sam nije umeo da uigra pa pobego..
e

e

pre 2 meseca

Pa zatvorenih ociju da ste dovodili sutera,bolje bi izabrali.Nekog Jeremica da ste doveli,nista losije ne bi izgledalo,a bar nista ne bi kostalo.Da niste pametovali i da ste doveli Sveda imali bi pet pobeda vise.
R

Realni Arth

pre 2 meseca

samo da dodam, Tobi, Gilespi, Davidovac, Hanga, Jago, Ilic, Mitrovic, i jos par njih OUT bre! Pa samo gledajte ovo mucenje protiv Bajerna, nisu cak ni umorni, a uzasno se zalaze. Zato Partizan je 10000 milja ispred nas, jer i kad izgube daju 100% pa borba do poslednje sekunde ovi nasi neke pi..kice odmah se predaju!
a

aca acikica vule

pre 2 meseca

Nema veze,svako naredno kolo je zadnji voz..Tako Plavsic kaze! Hahahahahahaha
B

Bolivar

pre 2 meseca

Vreme je za otkaz Janisu. A kad zavrsi sezona svima otkaz osim Lazicu. Ili katanac!
P

Pjer

pre 2 meseca

Ja pokusavam da skapiram ovog Hangu, ali stvarno mi ne ide, ne razumem zasto toliko gusi loptu, iskreno draze mi da vidim da Jago izgubi loptu u brzini nego da ovaj cupka u mesto, ovo nije normalno!!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Bitno da Jago ne cupka u mestu sa loptom
H

Heavy metal

pre 2 meseca

Nema ništa od nas. Da se ne nerviramo previše.
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Ljudi aj ne lozite se aman, pa sta, i ako se dobije ovo, nista ponovo jovo na novo! Nema Zvezda tim za nesto vise, ako se moze osvojiti ABA onda mi smo na vrhuncu, nista drugo! Partizan je bolji tim, pa nema neki rezultat. Zao, mi mnogo Zvezde, jer imati u tim Davidovca, Tobija, ovog Jaga koji nema material za Evroligu, on je sasvim ok za ABA, i Evrokup, nista vise, da se ne varamo, uz Lazica, onog Gilespija, ljudi mi smo super slepi i verujemo u neko cudo da nekako osvojimo na o-ruk pa onda i pokusamo napraviti neki takmicarski tim, a ne penzosi !Pozdrav!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Jedini potez vredan igranja za Jaga je sto je startovao na Bongu a ovaj izvrnuo zglob.
a

ajde...

pre 2 meseca

Za koga? Za neku drugu ekipu u sledećem kolu.
Ć

Ću

pre 2 meseca

Da poludim od ovog Nedovića, dribla, dribla i onda baci Tobiju da sutne za 3,na isteku napada.
m

major gaspar 77

pre 2 meseca

To je taj nas Neda,zvezdas, bek suter, sa procentom suta od 25%
A

AS-AS

pre 2 meseca

zvezda je vaserska ekipa i to je to da se razumemo ne gledam zvezdu od asvela tu je sve otislo,daboga izgubili svaku do kraja,,valjda ce to doneti neki boljitak u skautingu makar
e

e

pre 2 meseca

Jedina ekipa u El koja nema sutera je Zvezda.Kad se doda na to da nemamo cetvorku i da nam plejevi ne igraju pola sezone,dobro mi i stojimo.
Г

Групни

pre 2 meseca

добро дошли на најгори меч Евролиге ! и најгоре навијање ...

VecaBg1971

pre 2 meseca

Tri cetvrtine skoro proslo a mi nismo 40 poena dali....sramota
N

Nebitan63

pre 2 meseca

Koliko smo mi "smesni" za Evroligu" to je strasno.Ne pamtim nikad losiji tim Zvezde od ovog.Covicu pa sta si ti mislio sa ovim timom da budes Konkurrentan u Evroligu? Kupili ste otpatke, nekog Gilepsija (meni lici na Giliptera) Smarta i ovog pikavca Yago koji tapka loptu 20 sekundi u mesto i posle nezna sta ce sa njom.Ma daj molim te bas sam razocaran,svi znamo koliko AV voli zvezdu i kosarku i siguran Sam da ste izasli sa konkretnim planom da kupimo vrhunske igrace da bi covek pomogao .Ovako vise ne ide ako neznas da radis posao na vrhunskom nivou daj ostavku i neka radi neko koji je sposoban da dovede Zvezdu na vrhu Evrope.
A

Abbabbaba

pre 2 meseca

Jago,panju!!!
j

jjjjjj

pre 2 meseca

sta radi ovaj nedovic koji je to mekusac, covek nece da napravi faul na strani da spreci igru 3 na 2 nego se sklanja,gori odbrambeni igrac nije se rodio,drvo da se postavi vise bi imali koristi
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Strina plotara od igrača!!!Bez m…i petlje,kreacija ništa,bezbroj mrtvih pasova iz očaja.Ober alibi igrač i extra prevara!!!Bruka
j

jjjjjjj

pre 2 meseca

ovoliko navijaca doslo da ih gleda i sta su dobili da damo 15 poena za 20 minuta sramota
t

truba

pre 2 meseca

Jedini koji igra i prati večeras je Bolomboj. Svi ostali ne zna se koji je od kojeg gori.
e

e

pre 2 meseca

Ne veceras,nego cele sezone,plus Teodosic,ostalo smesno.
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Ocajna igra Zvezde u napadu...apsolutna bezidejnost. Ova pauza kao da nije iskoristena da se barem malo vise uigraju, i pokusaju da se povezu kada nema Teodosica. Jos gore sto Bajern isto tako nista ne pokazuje, a mi to ne umijemo da iskoristimo.
A

Aqa

pre 2 meseca

Od koga mi izgubismo u kupu, prosto neverovatno!!
C

CZV22

pre 2 meseca

Koliko smo jadna ekipa ovo je strašno.Pa kako može ovoliki broj prosečnih igrača da igra u jednoj ekipi u Evroligi.Pa ovo je zločin!

VecaBg1971

pre 2 meseca

Jel ima u Zvezdi neko muda da otpusti Smarta, Gilespija, Lazarevica, Lazica, bar njih cetvoricu ?! Mada ima materijala jos, Davidovac, Ilic, Hanga...Da se dovede JEDAN krsteni šuter, ne treba nam niko vise. Koliko vidim svaka ekipa u EL, pa cak i ovaj raspali Bajern ima bar jednog jakog šutera. Od Berona mi nemamo šutera u ekipi, sve invalidi.
d

dno

pre 2 meseca

Svi su loši ali Smart i Hanga su dno dna. Kao da nikad košarku nisu igrali. Nedović se izgubio u od rani Bajerna.
I

Immobile

pre 2 meseca

Škodljivo za oči. Ovo ko god da je doveo, Smarta i Gilespija od sramote ne treba da prošeta beogradskim asfaltom. Tompkins razvaljen od povreda, sa 5 kg viška, u mozgu takođe problematičan... Ovo je jezivo, neviđeno mučenje i inferiornost.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Kriminal druze, sta drugo reci, tesko da smo ikad gore igrace doveli.
h

hahhahahah

pre 2 meseca

Zvezda odlicna, sto bi rekli rame uz rame sa Partizanom xd
w

ww

pre 2 meseca

evrokup duel, zvezda bez teodosica raspad sistema
Z

ZNA LI SE?

pre 2 meseca

Koliko su dali srpski igrači u prvom poluvremenu?
Z

Zvezda le

pre 2 meseca

Nismo mi za ovo, vreme nam je za Evrokup
V

Vrlo dobra

pre 2 meseca

Suterska vece u Berlinu...kosarkaski svet u cudu.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

koj povod je utakmice ?? zna li se sta ? memorijal neki, turnir ....sta ?
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Ne pamtim kada sam gledao lepu kosarku u ovom Minhenu. Uvek neka kakofonija i galama. Tako i sada, nema protoka lopte, tecnih akcija, kreativnosti u napadu. Fali nam kreativnost u napadu jer nema Teodosica. Ne moze Hanga da organizuje napade. Sve se svodi na individualna resenja. Ipak, mora se istaci ona blokada Bolomboja Bukeru. Mozda i najbolji blok dosadasnjeg toka sezone.
j

jjjjjjjjj

pre 2 meseca

sta je ovo ,sramota, druga cetvrtina12:8 , za 19 i po minuta napravili smo 3 faula a sta vredi sto smo primili 32 kad smo dali samo 27 poen, prvih 3 i po minuta smo dali 14 poena sledecih 16 i po smo dali 13 poena znaci skoro 5 puta manje po minuti,5 igrac
S

Samo hrabro

pre 2 meseca

Nema predaje...ako se mora izgubiti neka to bude casno i herojski.
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Hrabra zvezda kao i uvek 😎
a

av idea zvezdas

pre 2 meseca

Ovo jwo je kosarka,a ne ona kaubojstina od sinoc,sa 100 pojena i kusur.granitne obrane i dva shaista na klupama,nadmudrivanje..
T

Tvrle

pre 2 meseca

Užasna košarka. Ko sastavi ovakvu ekipu. Bez Tea nemaju pojma. Bez asistencija celo poluvreme osim nesrećnog Jaga. Samo Bolomboj vredi ostanka u Zvezdi. I Mitar, mada i on misterizno nestade...
N

Neca25

pre 2 meseca

Gomila nekih igraca koji ne mogu da doprinesu, Davidovac za kojeg cesto stizu kritike, covek razume igru, hvata skokove, sece lopte, a Gilespi ne moze da odbrani pik, ne moze da isprati Brankovica na sutu, Smart i Yago dobro sutaju ali lose pogadjaju, Neca meda ne moze, Hanga no koment, Tobey moze u teoriji da pogodi trojku al u praksi ne, Lazarevic vrhunski gubi lopte u prevodjenju.
B

Bastadur

pre 2 meseca

Goreg trenera Zvezda nije imala u posljednjih deset godina..
L

LK 1962

pre 2 meseca

Kakva leprsava kosarka milina
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Problem Zvezde je što osim Jaga nema zdravog pleja i on očigledno svestan da nema zamenu igra kao muva bez glave .
D

Dobar je

pre 2 meseca

Jago ...koji vam je k....
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Večeras ka baš baš dobar. Igra kao da nema tri grama mozga Ok je njegova energija ali mnogo greši ali baš mnogo.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Sferopulos definitivno nema autoritet, kako drugacije objasniti ovo divljanje za 3 poena. Ovo nije kosarka vredna ni Tv prenosa ni publike, ne zna se ko je gori, mi ili Bajern.
Z

Zna

pre 2 meseca

Mi...posto gubimo 100%.
@

@ssss

pre 2 meseca

U pravu si.Ovo je košarka za Evrokup.
L

Lučić

pre 2 meseca

AJMO BAJERN🇩🇪
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Pusti me lažne nade, i sa svim pobedama do kraja, pitanje da li bi prošli. A imaš Real, Monako, Efes, u gostima. Neka se svi oporave i dobro spreme za završnicu Aba i domaće lige. Bilo bi dobro ako bi od Tompkinsa bilo nešto, dobro bi nam legao u borbi za dve titule, ako 100 posto bude spreman.

sledece sezone

pre 2 meseca

Ova je sad gotova sto se EL tice,nego presabrati se,resiti ovih 10- to godisnjih promasaja igrackih i trenerskih...pa krenuti jako.
p

podesen

pre 2 meseca

Domacu lige da se spreme da bude 58-0.
O

Ovo

pre 2 meseca

Ko da gledam hokej, a ne kosarku ne mogu da povezu napad.
B

Bastadur

pre 2 meseca

Ko nas je kleo nije dangubio, Vodimo 19:10 i neznalica mijenja kompetnu postavu i naravno ne dajemo kos do kraja cetvrtine,to radi svaku utakmicu.
q

qqzqq

pre 2 meseca

bravo brate za komentar bukvalno sam isto to pomislio,igraci u ritmu on ih menja i lagano drzi do pola druge cetvrtine,mitrovica zaboravio! ocajan trener realno,menja smatra ubacuje nedovica,a smart decko u elementu! katastrofa od ekipe i krs od trenera! nesto pokusava sa hangom,koji je realno bivsi igrac!
N

Nou

pre 2 meseca

Druže, ne može ista petorka sa igra celu utakmicu. Mora da menja ali je druga stvar što curica Neda udje pa ne moze nista da uradi ili Hanga izgubi 3 lopte u napadu ili Tobi promaši dva otvorena šuta. Nažalost ove godine nam je takva ekipa. Da nema Tea to bi bio propast, ništa nebi osvojili pa ni kup.
Y

Yago

pre 2 meseca

sto se cudis? Zaletis se kao muva, izgubis loptu pa siris ruke, sta ti nije jasno? Veze sa životom nemas o kosarci.
К

Краљ

pre 2 meseca

Гази шампионе !!!
A

Ahhahahahahha

pre 2 meseca

Uzasna kosarka

VecaBg1971

pre 2 meseca

Poceo suterski trening za 3 koliko vidim.
Y

Yxcvb

pre 2 meseca

Potpuno nebitno da li ce Zvezda da pobedi veceras i ne samo veceras. Sanse za prvih 10 su u promilima. P.S. Nece ni Partizan na kraju biti u prvih 10.
H

Hehe goci

pre 2 meseca

Nece ti se zelja ispuniti...zivi bili pa videli.
R

Rodman93

pre 2 meseca

A zašto pominješ Partizan ? Bez ikakvog razloga. Jedino razlog je što te plaši činjenica da će Partizan ići u 10 sigurno, a vama ne pomaže ni da naprave top 12.
j

jjjjjjjjjjj

pre 2 meseca

vode svo vreme i izgube prvu cetrtinu iako su imali 19/10 i dozvolili su 10:0 bez da su napravili faul ,sramota
R

Reč je reč

pre 2 meseca

Kako u igru uđe Hanga mi napadački nemamo igru.Baca neke frljoke ,drži loptu bez veze i greši na obe strane terena.

VecaBg1971

pre 2 meseca

Nema zime, tu je Jago 😂

VecaBg1971

pre 2 meseca

Jel moze neko da smiri ovog Jaga, konstantno se zalece na 3 igraca Bajerna, siluje do iznemoglosti, mada ni Hanga nije nista bolji.
G

Guh

pre 2 meseca

Ajmoooo Bajern 🔥
A

ABCDE

pre 2 meseca

Ko je kleo Zvezdu ove sezone,nije dangubio...Boze,koji sastav,kakva igra...Jago kao muva bez glave.Napravi jedan potez dobar,pet sledecih zajebe.
7

7161161

pre 2 meseca

Zna li ovaj Jago nekad stati na loptu POLUDECUUUUUU ovo u zivotu video nisam koliko me ovo nervira uff
K

Kreni

pre 2 meseca

Napred zvezdo!
A

Axaxa

pre 2 meseca

Imaju oni filmovi napred nazad.
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Gledam Fenerbahce - Baskonija. Izuzetna napadacka kosarka od pocetka do kraja. Izlgeda da su ovi FIBA prozori dobrodosli svima da regenerisu energiju. Pocetna petorka Zvezde veceras - Smart, Jago, Geadraitis, Mitrovic, Bolomboj.