Komentari na vest

KRAJ: Kanada - Slovenija 100:89

P

Politiko

pre 8 meseci

OLIMPIJADAAAAA!!! BYE BYE👋 SLOVENCI
L

Llllll

pre 8 meseci

OLIMPIJADAAAAA
Ч

Чикаго

pre 8 meseci

Олимпијске игре осигуране! А сад напад на трон 🇷🇸💪

DR_PFC

pre 8 meseci

Evo sad je Luka izbacen, sad ce Slovenia da zaigra kao tim. Jeste dobar ali siluje brate mnogo. Bar u jedno 5 situacija je imao bolje resenje, da doda nekom drugom. I druga stvar, cini mi se da malo navlace ove sudije za Kanadu. Mislim da se filuje da u finalu igraju USA i Kanada. Videcemo protiv nas kakvo ce sudjenje da bude.

Bojank91

pre 8 meseci

Bukvalno se Doncic zbog tog sudjenja i zalio. Nista on ne radi previse lose vec govori dok drugi cute
P

Pokrasce nas

pre 8 meseci

Unapred alibi prica

DR_PFC

pre 8 meseci

@pokrasce nas Ne, nije alibi prica. Mislim da mi bez problema mozemo da rasturimo ovu Kanadu ako je fer i neutralno sudjenje. Nikola Milutinov bio trebao da ih odere, jer smo tu ubedljivo jaci od njih. Oni ce naravno da igraju flastera na Bogdanu...menjace se Brooks i Dart kao i na Luki danas. Ako budemo igrali timsku odbranu kao protiv Litvanije...iskreno, nemaju sanse Kanadjani. Luka je danas isilovao i prosuo jedno deset poena...znaci da bi tekma bila egal da nisu malo sudije pomogle...dozvolile neki faul, svirale neki nepostojeci...itd. Dovoljno da tekma ne bude na noz do kraja. Sto bi rekli...sigurica.
@

@Dr

pre 8 meseci

Blago kladionici u kojoj se ti kladis
s

sima s

pre 8 meseci

Koliko su ovi Slovenci odvratni

Eskobar 1

pre 8 meseci

veliki doncic direktan krivac za poraz smesan igrac
J

Junker

pre 8 meseci

A daj druze da l si realan da napises za Doncica da je smesan? Covek je u top5 igraca sveta kako god okrenes. Jokic, Janis, Doncic, Kari i 5. moze ko god
T

TP-1

pre 8 meseci

Boze sta ovi Slovenci rade?! Pa vise energije izgubise prozivajuci se sa sudijama,nego sto brino o rezultatu. Pogledajte ong Doncic...mozga bez! Ko amater za neke stvari.
Z

Znam

pre 8 meseci

Samo jedno,ko god prođe,Srbija je u finalu.Dve divlje ekipe za koju Pešić ima leka,takve mu leže.Malo me Dončić razočarao sa ovim ispucavanjem i silenjem,to prolazi jednu četvrtinu i kraj.A ni ovi Kanađani ništa bolji nisu ,njih dvojica sile.SRBIJA je u finalu.
M

Ma nemoj??

pre 8 meseci

Kanada je mnogo bolji tim od Litvanije, ozbiljan napad i nba igraci...
M

Makks

pre 8 meseci

Srbija je u finalu? Imas dobru kvotu, naplati to znanje.
@

@Mak..

pre 8 meseci

Baš me briga za klađenje i pare,samo kažem da su ovo dve ekipe bez odbrane,i dobijamo sigurno,a u finalu samo bas čudo može dovesti do titule,maea je i ovo čudo do sada.
K

Kaciga

pre 8 meseci

Odvratni slovenci od podbacivanja ne prestaju da se žale na suđenje svejedno dal svira za njih ili ne, odvratno i mučno za gledanje, sretan put kući.
K

Krki33

pre 8 meseci

Ovo jos nisam video, da jedna ekipa komentarise svaku odluku sudija kao slovenci....generqlno sudjenje je lose ali ovolika doza prepotentnosti... doncic anti zevzdq, mnogo lose ponasanje jednog decka...
M

Ma da bre to

pre 8 meseci

To je to. Idemo na OI hvala kanadi, ali u petak da ih ne stedimo za uslugu xD
L

Luka D

pre 8 meseci

Divlja previse isto kao U dalasu nema nista od njega
n

niko1212

pre 8 meseci

O L I M P I J A D A ! ! !
0

09 boki

pre 8 meseci

Hvala Bogu druze. 💪👏 Ovaj Komentator RTS kod mu je neki rod iz Slovenije smorijome vise nego svako.
T

TIMČINA

pre 8 meseci

Na OI u Parizu, nadam se: out Petrušev - in Jokić, out Ristić - In Smailagić, out Simanić - in Pokuševski, out Dobrić - in Lučić, out Gudurić - in Micić, out Jović - in Jaramaz.
0

020202

pre 8 meseci

I out Pesic - in Zeljko Obradovic ?
r

rsczz

pre 8 meseci

Jaramaz umjesto Jovica i Lucic koji nas je unakazio zadnje prvenstvo umjesto Dobrica hahahhahahaha... Pa i Jokic prije Petruseva, neka hvala mozemo ocigledno i bez njega.
S

Saturn

pre 8 meseci

Ne bih menjao Jovica ni za jednog pleja , kao ni Obru Kobru !!!
D

DV

pre 8 meseci

Luka je zver, ali zveeer, steta sto nije prihvatio da nastupa za Srbiju. Sa druge strane Kanada...auuu kakav tim!? Kompletan, uigran, energican, borben, skolovan. Svako zna sta radi i radi to fenomenalno.
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

idu Zmajčeki kući, ako ako
O

Obilo o glavu

pre 8 meseci

Kanada je tim koji se mora dobiti odbranom. Brazil je to pokazao, Španija je bila blizu. Ni jedni ni drugi nisu dozvolili Kanađanima da se "razmašu". Slovenija igra za sada, poprilično amatersku odbranu i sve karte (tj svu snagu) bacili su na napad.
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Ma nisu bacili snagu u napad, već nema ko igrati odbranu u Sloveniji. Sve se svodi na divljanje Dragiča, Prepeliča i ostalih iča

brunotti

pre 8 meseci

Ali na svaku odluku sudije se bune,dižu ruke, galame. Postali su iritantni Slovenci.
g

grobarinjo

pre 8 meseci

Slovence u drugo pol ako trojke stanu gube ovo sigurno
M

Ma da bre to

pre 8 meseci

Dosla prognoza ko deca iz skole xD
K

Kazablanka

pre 8 meseci

Slovenci i bez obzira na majstorstvo SGA igraju poprilicno slabu odbranu, ako Kanada kojim slucajem prodje, imamo veliku sansu ako budemo igrali onakvu odbranu kao protiv Litvanije igrali.
c

cccc

pre 8 meseci

ajmo navijamo za naseg doncu
k

kala magic

pre 8 meseci

nece Doncic docekati kraj utakmice
Ž

Žex 90

pre 8 meseci

Puna podrška Kanađanima!
n

nemanja1512

pre 8 meseci

ovog ako sudija ne iskljuci nista nije uradio pa igraj tu kosarku sta pricas sa sudijama svaki napad
a

abrakadabra

pre 8 meseci

Koliko ga tuku trebao je imate 20 slobodna bacanja do sad :)
D

Dejcek

pre 8 meseci

Ajde u 2 produzetka...
D

Drvo

pre 8 meseci

Nekada su bili Šekil i Kobi, a sada samo Šabaz i Tobi, Šabaz i Tobi, Šabaz i Tobi.
P

Polnkm

pre 8 meseci

Kanada!!

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Ne znam za vas, ali ja sam više za Kanadu. Ne volim te ekipe gde imaš jednog dominantnog igrača koji pokida svaku utakmicu. Sa Dončićem se nikad ne zna, koliko će ponovo da impresionira (pomeri granice) i koliko će saigrači koji su podredjeni njemu da podivljaju. Ma koliko neobično zvučalo te ekipe imaju sistem, zna se ko šta radi, dok ove sa većim brojem zvezda više igraju tu divlju košarku koja živi od šuta. Mi tu više možemo da uradimo sa agresivnom odbranom i izbacimo ih iz balansa. S druge strane sa Dončićem bukvano ne možeš ništa, lik je naprosto zver, brat nosi čitav tim koji je toga svestan.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Istina, al i u kanadi imas sga kog, po mom misljenju, ne moze da cuva ni jedan igrac na turniru. Mozes se samo moliti Bogu da mu nije dan. On je tu glavna zvezda, ostali su sa strane. Da su tu vigins i marej, bila bi druga prica
h

h00die

pre 8 meseci

Uvek bih navijao za Luku i nasu bracu slovence, ali ovaj put svim srcem za Kanadu! Prva nasa mec lopta za olimpijske igre. Prva mec lopta da sledece godine konacno dodjemo kompletni sa Jokicem, Bogdanom, Micicem, Nikolom Jovicem, Pokusevskim, Milutinovim, Kalinom i ostalim momcima. Da napadnemo to zlato na OI i da se ova sjajna generacija Srbije upise zlatnim slovima u istoriju kosarke. Zivela Srbija! Napred Kanada!
Б

Белграно

pre 8 meseci

Једини који сад нису ту а који су заслужили место на ОИ су Мицић и Лучић. Остали који нису хтели овог лета, не морају ни следећег, уживање је гледати ове момке који хоће и који гину.