Komentari na vest

Kvote govore: Da li Bogdan može do MVP titule ili Luka Dončić da postane najbolji strelac?

m

mićo belkan

pre 9 meseci

Avramović(S.Jović), Bogdan, Dobrić(Davidovac), Petrušev(N.Jović), Milutinov(Ristić). Što manje Gudurić i Marinković provedu na terenu, to če i rezultat biti bolji, a tek o zalutalom Simaniću i da ne pričam. Zdrav Dejan Todorović za Guduru i Vanju je Džordan lično, a Smajlagić za Simanića Hakim iz najboljih dana.
ć

ćkomi

pre 9 meseci

Vise naslova o Bogdanu nego o samoj reprezentaciji..i posle nam je drugi kriv..pokusavate da napravite lidera od nekog ko to nikako nije,ova reprezentacija moze da bude uspe samo kao tim a ne kao bogdan lider.
m

moćo belkan

pre 9 meseci

U pravu si.
b

bukvalnooooo

pre 9 meseci

Samo lazni hajp a procenti mizerni...
V

Voždovac

pre 9 meseci

Slažem se. Nek je i Džordan u timu, ne treba da se hajpuje pojedinac nego ceo tim. Pa makar i svaki dan izlazili tekstovi hvalospeva o svakom igraču ponaosob.
T

Tsitsipas

pre 9 meseci

Hoće li više ono vaše predstavljanje reprezentacija i najava takmičenja. Pre ste to lepo radili par dana pred prvenstvo da se “podgreje” atmosfera, da ljudi stignu na miru da pročitaju i upoznaju se sa reprezentacijama, znaju za koga da navijaju uz svoju reprezentaciju i na šta da igraju (što ide u korist vaše firme). A u poslednje vreme se čeka da počne prvenstvo pa predstavite po 10 reprezentacija. Tako je bilo i za prethodno EP. Iskreno, kad počne prvenstvo i krenu utakmice niko to više neće čitati. Pozdrav.