Komentari na vest

Ledej se vratio i odmah doneo pobedu - Partizan Mozzart Bet pokorio Moraču

O

Ok

pre oko 1 mesec

Dva su razloga pobedila. Boltauzer i Bokan. Ovo je bila dobro organizovana farsa. Inace najvise su se trudili Tanaskovic i Ferel. Sta ces obecanja su obecanja.
S

SSSR

pre oko 1 mesec

Vidim da je kkp dobio u EK derbiju,da je Žoc dobio tako što je NACRTAO zadnji napad za BOLTAUZERA,koji ga jedini SLUŠA i realizuje sve njegove zamisli.Saviću zabraniti skauting i dovođenje loših igrača,tipa Doužer,Ponitka, itd.kada u regionu imamo super talentovane,BOLTAUZERE,JAVORE,PUKLOVE,HORDOVE,NEDOVIĆE,PETEKE.Svi smo slepi da ne vidimo skor ZVEZDE i skor KKP kada sude-igraju gore navedeni.
@

@

pre oko 1 mesec

A cemu si se ti nadao? Porazu Partizana,? Nema veze sa koje pozicije krecemo ,isto vam se pise, crno belo
p

pedja986

pre oko 1 mesec

a kako ste vi sampioni u zadnjih 10 god 8x, pa iste su sudije sudile i tada? kako ? ako su svi protiv nekog, kao sto su protiv vas, kako ste tako dominantni, tako bar kaze vas predsednik,da je zvezda uradila sto niko nije, a u isto vreme ste jad i cemet u el gde ne sude samo ove sudije, nema logike. duletov partizan ste optuzivali za podrsku sudija u aba, covek igrao 1/4, igrao f4, pokazao kvalitet na svim poljima, otimali se za igrace partizana.
@

@

pre oko 1 mesec

Lepo da si ispratio mec👍, ja vas ne gledam a veruj mi da cak i vase rezultate ne pogledam, sem ako su na naslovnoj
L

Luja

pre oko 1 mesec

Izgleda da jugoslaveni ponovo osvajaju sve.
@

@

pre oko 1 mesec

Mmm sveeee!!!!
Г

Групни

pre oko 1 mesec

опет смо имали "жуте минуте" ! бележи се победа ! идемо даље !
T

Tukini

pre oko 1 mesec

Ja volim svoj Fmp.
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Volim te bas takvog kakav jesi!
m

mangup za

pre oko 1 mesec

Isto kao sto ste vi osvojili El kojla nije postojala u tom trenutku.Fiba vodi sasvim drugo takmicenje.Mada svakako stoji cinjenica da ste osvojili Kes i bili prvaci Evrope.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Pa što lažete onda da ste igrali polufinale? Partizan je osvojio prvu Evroligu 1991/1992. Jugoplastika je poslednji osvajač KEŠ.
A

Aqa

pre oko 1 mesec

Dosadno mi nesto, uzimam sprej, i na zidu pišem Zek Ledej!!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Komšije gledajte i učite ovako se pobedjuje u Aba ligi.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Ima jedan klub koji nije postojao do 76'. Ima jedan klub je na titulu čekao neverovatnih 31 godinu, više od 3 Decenije, što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Ima jedan klub koji je igrao u drugoj Jugoslovenskoj ligi 71' KK Drugoligaš. Ima jedan klub koji sada na titulu šampiona Srbije čeka 11 godina, više od jedne cele Decenije. Ima jedan klub koji ima najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi. Ima jedan klub koji je doveo najvećeg trenera u Evropi, koji je za 3 sezone od mogućih 10 trofeja domaćih i regionalnih, osvojio samo 1 i to zahvaljujući Ciboni. Ima jedan klub koji je za poslednjih 11 godina osvojio 1 Aba ligu i 3 domaća kupa. Dok je sa druge strane Crvena Zvezda koja je imala 12 titula šampiona države i Evropski Kup Kupova, polufinale EL, i u našoj KK porodici titulu šampiona Evrope ŽKK, i još jedno finale EL i čak 5 polufinala, dok oni nisu još postojali. Predhodnih 11 godina Zvezda je osvojila 23 trofeja. Crvena Zvezda je najtrofejniji Srpski klub po broju domaćih titula šampiona države. Crvena Zvezda je jedini klub na Svetu koji ima četvoro ljudi u kući slavnih, Popović, Šaper, Nikolić, Žeravica. I da njima u klub nisu došli Nikolić i Žeravica da im naprave klub, oni bi i dalje bili samo statistika greška, i na nivou kulturno umetničkog društva, kao što su bili pre toga.
_

____

pre oko 1 mesec

Slagao si 70% stvari. Al šta očekivati od tipa kao što si ti.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Kad si već mangup objasni ljudima kako je zvezda igrala polufinale Evrolige a takmičenje nije ni postojalo u to vreme???
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

A sta je tacno slagao a da nije istina i lako proverljiva stvar? Imas internet 21 vek je,nzm kako mozes da napises da je neko nesto slagao, kad je momak sve rekao istinu od A do Š!!!Ali apsolutno sve istina koja je lako proverljiva. Ne kapiram tvoj komentar o lazima? Zaista ne kapiram. Ovo su sve cinjenice kao da udjes na net i prelistas sta je sve Real Madrid osvojio ,i ja ti to napisem ovde i ti ako navijas za Barselonu odgovoris mi da to nije istina!? Zaista ne kapiram.
V

Vito ne lazi

pre oko 1 mesec

Druže osnovani ste 2011,tesko da ste postigli to za veoma kratak period.
r

realista007

pre oko 1 mesec

Ima jedan lik, koji je veliki fan tog kluba i prati ga pomno!
D

DSBG

pre oko 1 mesec

Kao što je Kolumbo otkrio Ameriku, tako su oni otkrili košarku, ali tek početkom 80tih.
B

Bravo

pre oko 1 mesec

Nista nije slagao,sve je istina i sve se moze proveriti!
M

Made in Serbia

pre oko 1 mesec

"Blago siromašnima duhom, jer njihovo je carstvo nebesko "
M

Made in Serbia

pre oko 1 mesec

Isplači se, biće ti lakše
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

1.Kako je zvezda dominirala prvenstvom posle rata ako nije bila režimski klub. 2.Ako zvezda nije režimski klub kako je zvezdi dozvoljeno da ima prostorije na Kalemegdanu a Partizanu nije. 3.Tvrdite da je Partizan režimski klub? Ako jeste kako je čekao na titulu do početka 70ih? 4.Na osnovu čega su zvezdini Žeravica i Nikolić? Prisvojili ste ih? 5.Niste igrali polufinale Evrolige jer je postojao Kup Šampiona. 6.Otkad se to prati ženska košarka? 😂😂😂 Smešan si "Vito"
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Полуфинале ЕЛ???🤣🤣🤣🤣Нема даље,игрица је пређена 🤣🤣🤣.Немојте само о резултатима у Европи...стара и ова нова ЦЗ има резултате у Европи на нивоу статистичке грешке...
m

mikuli

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu, zato vam je najveca legenda Milan Gurovic koji nije osvojio trofej sa zvezdon i pedja stojakovic koji je igrao do svoje 16 godine
N

Navijač reprezentacije

pre oko 1 mesec

Ima jedan klub koji je dao sledeće igrače: Kićanovića, Dalipagića, Divca, Paspalja, Đorđevića, Danilovića, Rebraču... Kao i trenere: Ivkovića i Obradovića. Ti igrači i treneri su donijeli veliku većinu trofeja za reprezentaciju, što je meni najbitnije. Dala je i Zvezda: Slavnića, Simonovića, Stojakovića... Trenera Žeravicu i Pešića. Što je u poređenju sa Partizanom mnogo mnogo manje. Sve što je najbolje dala ova država poniklo je u Partizanu( osim Velikog Bodiroge, Savića, Koraća i sada Jokića) eventualno u ovo društvo mogu da uđu Teo i Bogdan. Pametnom dosta. U košarci porediti Zvezdu sa Part je kao u fudbalu porediti Part sa Zve. Dao je Part: Vukotića, Vasovića, Bobeka,Mijatovića... Ali potediti sa Šekijem, Đajom, Dejom, Piksijem, Mihom, Jugom...zaista je besmisleno.

Samo Partizan

pre oko 1 mesec

I tako dok ponavljamo stare bajke nekada davno postojao je jedan klub koji je igrao na podlozi na cijoj se danas igra Rolan Garos tada jos nisu postojali buduci velikani na ovim prostorima poput Bosne ,Cibone ,Splita i Partizana makar ne onakvi kakvi se pamte . Zbog svega toga taj jedan klub je iskoristio momenat vezao neke titule i sebe proglasio najvecim a to je radio ponovo u novoj eri dok se ponovo nije podigao istinski velikan zahvaljujuci istinskim legendama a ne nekom Nebojsi Covicu jer veceg od njega ovi drugi nemaju unazad 50 ak godina.
O

Ognjeeeen

pre oko 1 mesec

Tvoj klub je u zamrzivacu, zar si zaboravio?🧊
G

Gostivar

pre oko 1 mesec

A i ma i jedan drugi tim...Pardon, nema vise.
Z

Zoran18

pre oko 1 mesec

Edukuj se malo.Procitaj neku knjigu,na primer"Kosarka to je Partizan".
S

Sveznalica

pre oko 1 mesec

Jel si namerno izostavio da navedes sta je Partizan osvojio u Evropi ili si zaboravio? Nego objasni ti nama kada i zasto je dr. Nebojsa Čović, bivsi predsednik FMP-a postao predsednik KK Crvena Zvezda Beograd i zasto je jos uvek na tom mestu? Ko ga je izabrao i zbog cega?
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Ja koji navijam za Partizan ne hvatam sitne detalje ko cigani. Au koliko vole Partizan
P

Prti

pre oko 1 mesec

Kad je Boltauzer tu sve je ju hu hu. Kad im sudi zadnje 3 sezone skor je 20:1. Taj jedan je onaj u finalu Aba lige kao gosti sto su igrali.
K

Kuknjava

pre oko 1 mesec

Kukate, a vama je taj Boltauzer svaki sudija u fudbalu u Srbiji posledjih 10 godina. Na sve to, tim u fudbalu vam je skuplji od cele lige x5. Druže, nemoj da se brukate.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Ako Zvezda dozvoli da eventualno finale sude Boltauzer i Hordov ne pomaze ni da sve utakmice igra kao domaćin. Ovo nije kosarka, ovo se zove tisuću slobodnih bacanja za Zelimira. Sa ovim su se složili...
B

Bedastoce

pre oko 1 mesec

Hajde reci bar jednu situaciju u kojoj su pomogli Partizanu ili odmogli Buducnosti, cak je Boltauzer ostetio Partizan kad sviraju licnu Koprivici a on gurnut na igraca Buducnosti, ne sviraju cisti namernu igru nogom od odbrane Buducnosti i pustaju kontru za kos kad se Douzer opravdano bunio, namerna licna Kamenjasa kad ramenom odnosi Ledeja i to bez lopte itd. Tako da ovo o sudijama pisete samo po zadatku i samo ste vi pogurani sudijama i u kosarci i u fudbalu tako da je resenje samo strane sudije kao na Hajduk - Dinamo pa ko je bolji nek pobedi a ne one bruke od penala i to uvek na 0:0 za vasu mezimicu!
G

Gost2

pre oko 1 mesec

Ali pazite rečenicu, "Ako zvezda dozvoli..." :) Ko je zveda ili bilo ko drugi da dozvoljava i zabranjuje nešto?!
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Ko se to složio, kaži već jednom. Kako mi partizanovci možemo i moramo trpeti sav teror vaših sudija u KLS i FSS? Bukvalno smo uterani u mašinu, a ti ovde oko Hordova i svi smo se složili. Ja zaista ne želim vredjati, ali s vama zvezdasima, većinom, nije baš sve u ravni. Ne vidiš vašu kontrolu sudija gde god možete, a jedino mesto gde ne možete reći gde je levo, to vam smeta. Suđenje je bilo korektno, a naša bacanja su proizvod toga što smo dosta kvalitetniji od Budućnosti, pa su faulovi rešenje. Zato što smo više tražili unutrašnju igru I prodor, dok su se oni opredelili na trojke i suteve s distance. Nekada broj izvedenih slobodnih bacanja ima uzrok u taktici koju trener opredeli. Slobodna bacanja i faulovi su proizvod nečega, najčešće nedostatka drugih rešenja. E, vidiš, s tim sam se ja složio. Usput, drva se slažu, a ljudi budu ili ne budu saglasni.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

@Gost2 U njihovim glavama oni su svemogući. Oni određuju kad će da igraju,ko će da sudi oni grade,Ultra kop itd
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

@bedastoce-vidim pedantno opisuješ situacije pa me zanima jesi li zaboravio ovu situaciju pre poslednje trojke ili si samo slučajno zaboravio...
M

Made in Serbia

pre oko 1 mesec

A ponadali se neki... Ne vredi...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Odlično sudjenje ne znam sto se navijači Zvezde bune Partizan pošteno pobedjuje a cak i da je bilo pomoći sudija sa malo vise slobodnih bacanje sta da kažem pomoć prijatelja.Moze nam se.Sportski pozdrav.
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Radujte se bar malo prvom mestu do sutra a onda ponovo drugi.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Opet pobedio,a kuka,reci lepo koliko ti meleona treba da nesto osvojio posteno,reci da obezbedi drzava,a ne da vucete ovaj narod za nos.
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Čim sam video da sude Boltauzer i Nedović, odmah sam znao da će jsd imati 10-15 slobodnih bacanja više.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Jesi video i čist faul nad Ledejom na kraju kada je za tri šutirao? Ili nepostojeći faul koji je sviran nad Makunduom kada je zakucao ono pri kraju? Ili nepostojeći faul u napadu Koprivice? Ili izmišljene korake za Doužera početkom 4 četvrtine? Ili 2-3 ne svirana faula nad Nanelijem pri prodoru. Ubijanje Kaimsnkog pod košem? Jesi i to video?
Z

Zagreb

pre oko 1 mesec

Ja video pre toga faul Pantera u napadu.Lakat u grudi igraču Bud .
i

igokeaaaa 2

pre oko 1 mesec

@zeleznik nemoj vise pratiti kosarku...eventualno boćanje
K

Kurir djoka

pre oko 1 mesec

Ovo je vidite pravo sudjenje, ali kad calic i ekipa nece da poklanja bacanja za neartikulisana bacanja onda oni nisu dorasli zadatku
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ali ovo cirkuzantsko slavlje ledeja jbt koliko godina imaš lice?
g

gunnersi

pre oko 1 mesec

Decko je ometen, razumi ga
G

Gooxy

pre oko 1 mesec

Slavlje je odgovor na slavlje igraca buducnosti kad je zakucao preko igraca Partizana pa se kreveljio natezao misice i ostalo
y

ynwads

pre oko 1 mesec

Pa slavi covek trojku za prolazak na F4! A ne, ovo je Aba liga... Ali svakako, narode Srbije raduj se, da je ovo Zelimir izgubio, ode gorivo na 220 dinara, da se dovede jos koje pojacanje!
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Ja u vezi strategije u kosarci ne znam ni 0,00001 % onoga koliko zna Zeljko, ali neka mi neko objasni sta pokusava sa izvodjenjem cele petorke i ubacivanjem igraca koji do tad nisu zajedno odigrali 5 minuta i imaju 0 poena. Samoubistvo.
Z

Zigibau

pre oko 1 mesec

Ta petorka je usla kad je Partizan imao 9, a izasla kad smo pali na 7. Znaci za 4-5 min dok su igrali pali smo 2 poena. Nista znacajno, bolja odbrambena, napadacki mnogo losija petorka. Sve u cilju da se nosioci odmore i sacuvaju se za zadnjih 5min. Da je prednost pocela brze da se topi, izmene bi bile ranije.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ako spadnu ispod 50 posto zaa tri gube od Albe.Sa ovim procentom za tri su trebali da ih tuku 20+ poena razlike.
R

Rebel

pre oko 1 mesec

Zna se ko UVEK gubi derbi zacelja u Berlinu
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Gazi Partizaneeeeeeee gaziiiiiiii
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Ako Zvezda dozvoli da eventualno finale sude Boltauzer i Hordov ne pomaze ni da sve utakmice igra kao domaćin. Ovo nije kosarka, ovo se zove tisuću slobodnih bacanja za Zelimira. Sa ovim su se složili...
k

kk cz

pre oko 1 mesec

rip ⚰️🙏 since 2011.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

I onda se neko pita zašto crveni botuju protiv Zaka - znaju oni da je brko najintelegentniji igrač naš. Spremite gaće za finale!
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ako vam je on najinteligentniji to je vaš problem. I to ozbiljan.
S

Sred@11

pre oko 1 mesec

Opet sve Zvezdaši na komentarima. Pratili utakmicu pa se razočarali,oni ono izgubili ovdje 20 i nešto razlike. Napokon je uzeta utakmica ,ovakvih smo previše izgubili. A Zvezdi da nije ABA i suđenja a isti slučaj u Superligi (fudbalu),nigdje ih ne bi bilo.U Evropi se sve vidi,još jedna sezona u Euroligi oko 12. do 16. mjesta. Ne treba da igrate,niste za EL,igrajte i silite se po Srbiji sa svojim mafijašima.
A

Auuu napaceni...

pre oko 1 mesec

Pa da u vasoj glavi niko drugi osim vas ne bi bio sampion
A

Aranđel

pre oko 1 mesec

Vi pricate o sudjenju? Pa vi imate bolje sudjenje nego Real Madrid i u kosarci i u fudbalu
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Boltauzer, Javor, Pukl. To su vaši aduti u aba i el. Fudbal bolje ne pominji. Omiljeni su penali u 90+.
M

Mi izgubli tamo 20 razlike

pre oko 1 mesec

Ali protiv vas smo u seriji 3 u nizu. Boli, a?
G

Grobar_Brisel

pre oko 1 mesec

Sta vredi 3 u nizu kad gubite na kraju Abu
K

KAMPACO

pre oko 1 mesec

LADNO ZVEZDA AKO IZGUBI SUTRA OD STUDENTA, MOŽE DA BUDE I DRUGA NA KRAJU....JUJUJU AL BI TO BILO UDARAC I IZGUBLJENA ABA TITULA SIGURNO...ČOVIĆ NA APARATIMA...
A

Alo napaceni

pre oko 1 mesec

Ala si lupio , ako izgubimo obe utakmice bicemo drugi ....
b

brt

pre oko 1 mesec

mislim da nisi u pravu
A

Alcatraz

pre oko 1 mesec

I ovako je gube sigurno, neka im to prvo mesto biće sladje.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Da bi bila druga, Zvezda treba da izgubi i sutra i u Splitu, što se svakako neće desiti. Znano je ko gubi od velikana SC.
b

banence

pre oko 1 mesec

NECE IZGUBITI..ALI AKO DOPADNE MEGA POLUFINALA SANSE ZA MEGU NISU MALE....TO SU POKAZALI PROSLI PUT...ZVEZDA NEMAXBOLJU EKIPU OD NJIH...
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Odlično ti ide matematika.
E

EDUKACIJA ZA FMPOVCE

pre oko 1 mesec

AKO IZGUBITE OBE UTAKMICE, I AKO BUDETE IMALI ISTI BROJ POBEDA KAO ŠAMPION PARTIZAN, ZBOG MEDJUSOBNO BOLJEG SKORA U DVE UTAKMICE , PARTIZAN ŠAMPION ĆE BITI PRVI...NI POZICIJA 16 NIJE ZA VAS!!!
E

EDUKACIJA ZA FMPOVCE

pre oko 1 mesec

AKO IZGUBITE OBE UTAKMICE, I AKO BUDETE IMALI ISTI BROJ POBEDA KAO ŠAMPION PARTIZAN, ZBOG MEDJUSOBNO BOLJEG SKORA U DVE UTAKMICE , PARTIZAN ŠAMPION ĆE BITI PRVI...NI POZICIJA 16 NIJE ZA VAS!!!
h

hahahahaha

pre oko 1 mesec

gubi sutra i gubi u splitu i fmpovci drugi.
@

@banence

pre oko 1 mesec

Mali idi prati bezbol pametnije je. Svi drugi su bolji od Zvezde ali ona je za vas ove sezone Harlem. Znas li o kome pricam. Sumnjam. Gledao sam desetak mijuta drugog poluvremena vase utakmice i potao se da lo je veliki vec potpisao Ferela ili mu je samo obecao. Racunam Tanaskovicu i pije vodu. Vas igrac ali ovaj je valjda dobro placen. Vidis ta dva igraca su vam dobila utakmicu. O dvojici sudija, pa govore slobodna bacanja. Kolko li to kosta majku mu. Ovo je dobro za Zvezdu jer su ovi nezgodni u tri utakmice a vas ce otresti sigurno sa prednoscu domaceg terena. Brate pa vi ne znate gde udarate.

Ms

pre oko 1 mesec

Nisam verovao da ce i Zvezda izgubiti od Mege ali sada vidim koliko je znacilo da je Partizan uspeo da pobedi u drugom derbiju ove sezone onda bi skor bio izjednacen i Partizan ispred zbog dvostruke pobede ovako je nerealno ocekivati da postoji mogucnost da Zvezda izgubi cak 3 utakmice zaredom.
G

Gooxy

pre oko 1 mesec

Kako onaj se onaj becio kad je zakucao a brat zek mu vrati na kraju sa kamatom
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 1 mesec

Ma na stranu koliko je koševa dao, da li ovde među komentatorima postoji neko stručan ko bi nam mogao objasniti Ledejovo ponašanje u poslednjoj četvrtini...?!
a

ajde

pre oko 1 mesec

Ande ti nam objasni.
f

fmpovci plasite su

pre oko 1 mesec

dobro vi ste pocasni g 17 plus ekipica tako da znate sta vaz ceka😘
B

Boltauzer

pre oko 1 mesec

Ovo je veceras pokazna vezba sta cemo gledati u finalu aba lige… kakav cirkus od sudjenja 🎪🎪
N

Nebojsa iz Zeleznika

pre oko 1 mesec

Druze,pa kako bi ti rekao evropa govori ko kakvo sudjenje ima u ligi,ima ona stara,"ako krava laze,rog ne laze".
v

vaskoooo

pre oko 1 mesec

Realno nekoliko puta smo gubili ovako, moramo na sreću nekad i dobiti
j

jahaba

pre oko 1 mesec

ala gadja ovaj flečer megi… dobar mali
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Рапсодија Американаца на обе стране. Наша кошарка пропада.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Panter je napravio faul u napadu nad Ferelom pre trojke Ledeja. Odnos slobodnih bacanja 12 naprema 24 za Partizan je mozda i kljucni faktor pobede, pored izvanrednog suta van linije 6.75 Partizana.
W

Warehouse G

pre oko 1 mesec

Po ko je kriv đetićima čiji je trener pre utakmice najavio krlju (oštriju igru). Na kraju je ipak presudio kvalitet,
c

chicha59

pre oko 1 mesec

a da, slucajno. nisi video pre toga faul Kamenjasa na Panteru.. gore na iskakanju... e. moj poznavaoce kosarke... idi gledaj šah
_

____

pre oko 1 mesec

Plači! 😭😭😭

Bojank91

pre oko 1 mesec

Jeste faul ali Bud je sama sebe pobedila nekim glupavim izgubljenim loptama.
j

jbg

pre oko 1 mesec

Pristajem da je Panter napravio faul u napadu ako prebrojiš, pošteno, koliko je bilo faulova nad njim u istoj akciji.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Faktor Boltauzer...
Z

ZEK MVP

pre oko 1 mesec

ŠTO MI JE DRAGO ZBOG LEDEJA, BRAVO MAJSTORE...TROJKA ZA OCA!!!
F

Fgh

pre oko 1 mesec

Da bas za oca...lepa proslavs puna emocija i najdubljeg postovanja
c

cv

pre oko 1 mesec

24 bacanja malo dajte im jos 40 😂
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Domacinsko sudjenje 😀
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Biće 140 naredni put. Samo zbog vas. 😘
G

Gostttt

pre oko 1 mesec

Koliko se uk**ao Ledej sa ove dve frljoke na kraju. Imala ih je Buducnost, ali je u nekim situacijama srljala. Uvek je tu i faktor Bolthauzer koji je drzao 3/4 Partizan van bonusa. Sve u svemu, srecnija ekipa dobila.
@

@@@@

pre oko 1 mesec

Nastavi da pratiš Partizan i dalje. 😘
M

MOT

pre oko 1 mesec

Samo hrabro prati i analiziraj svaki detalj.
@

@

pre oko 1 mesec

Kme kme kme imala ih je buducnost jel tako coki, reci im kme kme
r

robinjo

pre oko 1 mesec

nikad bolje suđenje
k

kkpppp

pre oko 1 mesec

nije neka igra ali makar pobeda, ajmo dalje
š

šta si ti gledao

pre oko 1 mesec

Ja ne znam koliko si ti gledao utakmicu i koliko se uopšte razumeš u košarku, ali onaj protok lopte koji smo danas imali većinom utakmice je bilo milina gledati nakon svih onih bezglavih partija. Jedna od boljih naših utakmica ove sezone i konačno dobijena neizvesna završnica, uz veliki doprinos petorice igrača. Brljali jesno u 4/4 ali nemoguće je da svi nesostaci nestanu preko noći, kada ih vučemo 2/3 sezone. Što se mene tiče odlična partija.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Zoc baci prekorni pogled - bacanja za partizan
Ж

ЖОЦ

pre oko 1 mesec

Može mi se.
g

gost4

pre oko 1 mesec

samo kad bi se svi sportovi kod nas resavali na terenu (a ne ni jedan) gde bi nama bio kraj
8

890

pre oko 1 mesec

29 od 49 iz igre 12 od 19 trojke i 25 slobodnih izveli i na kraju jedva pobeda na jednu loptu
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Jedva pobijedili na jednu loptu, a 6 razlike? Vidi se da si poznavaoc košarke. Koliko vas je na komentarima , a to pokazuje koliko ste priželjkivali pobjedu Budućnosti. Sada se vidi koliko nedostaje Ledej i da je on bio prošlom kolu Oly ne bi dobio. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu , prvo da završimo sa El pa onda sa ABA. Neki su nervozni sa pravom.
Č

Čarapan

pre oko 1 mesec

Ipak su naši amerikanci bolji od njihovih