Komentari na vest

Leri O’Benon: Nije bilo para da ostanem duže u Zvezdi, još pamtim Tripkovića i najjačeg košarkaša svih vremena

F

Filly

pre gotovo 2 godine

Secam ga se. Decko je igrao strasan basket...
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Izvinite gospodine O'Benon da li vi to nama govorite da je Partizan ipak košarkaški bio bolji? Ne zbog gepekovanja? Tripković je znao košarku? Da pogađa? Da šutira? " Partizan bio jači " E Svašta....
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Lesor ostaje u Partizanu za 600 hiljada evra! https://twitter.com/Yannis_Brgs/status/1547132842622197760
3

3213

pre gotovo 2 godine

Ma nije objasnice to oni da to nije tako 200 placa Zoc 300 branko 50 navijaci 50 Partizan😁
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

To je opet manje od Nedovicevih 1.2 miliona, Hasanovih 1.5m, Holandovih oko 1. Mil...
N

NEKO SA SEVERA

pre gotovo 2 godine

Dodji sad nasliI smo ZLATNI RUDNIK !Brdo novca.
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Dobro je prisetiti se da nekadasnja zvezda nije kako se sad prica igrala sa nekim amaterima ili mozda Juniorima??Ali majstori spinovanja samo ovaj sastav da pogledaju imali su jaci tim nego Partizan. Mozda jedino taj period kad je vise voda dosla do poda,Zika pauk i ekipa sto su sipali i normalno da su se onda morali zamrznuti.Pa dosao "cudotvorac" u Silerovoj poznat kao Coki, pa nestade preko noci dug od 16,17 Miliona. E sad nisam ni za ovo vreme bas srecan kad vidim koliko Lartizan ima dugove, a koliko trosi?? Jer zvezdicu posebno ima sad ko da spasi, a Partizan ni sad ni onda nije imao ko da spasava. Sto se tice Tadica koga cesto pominjete, posebno ispred FK zvezda mesto Tenka da mu spomenik napravite,SPOMENIK I TO VELIKI.
L

Laktasi 2008

pre gotovo 2 godine

No tadic...No titula za fuzionisanu igokeu!
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Neznam čemu služe ovi tekstovi osim da se pripadnici jednog i drugog kluba svađaju i prepiru u komentarima koje bio, koje sada i ko će biti državni projekat? Nigde mozga! Kao neko ko prati sport pogotovo onaj o Crvenoj Zvezdi 45 godina ovaj igrač skoro da mi se i izgubio iz mozga koliki je trag ostavio.
A

Ako pratiš samo kad se pobeđuje

pre gotovo 2 godine

Očigledno ne pratiš dovoljno
P

PFS

pre gotovo 2 godine

Dovodili proverene strance iz NBA preplacivali kao Ekezie I Skuni Pen,Viznevski.. reketirali sa DS mobtel da I'm dovode najbolje igrace u ligi kao Gurovica,Hendersona,Frimena,Aleksandrova.Obecavani I Ispunjeni enornmni budzeti Sagadinu,lincovali sudije,vrbovali igrace preko reprezentacije preko Kapicica I Sakote.Dok je Partizan vredno radio ceko priliku da se olupaju sami sa pojacanjima ,otpacima"Vitkovcima,Kamingsima,Bozicima,Robertsima sve dok nije doguro do top16.
d

ds igokea

pre gotovo 2 godine

Udji na YT i kucaj: tadic peva sa grobarima,pogledaj prvi klip koji ti izbaci i onda reci jeli te bar malo sramota ovoga sto si napisao!
P

PFS

pre gotovo 2 godine

Ukucaj Tadic upucava penale gaspromove za 50d skuplje gorivo danas!
@

@ds igokea

pre gotovo 2 godine

I pored njega Dodik, koji je tada prezadužio Republiku Srpsku!
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Zameni imena u komentaru. Napiši Danilović, Vujošević, Obradović... Igrače i plaćanje ne bih spominjao, oglasi se BAT često po tom pitanju. Svaka čast, veliki uspeh sa prosečnim igračima. Počev od Vujanića, Robertsa, Mek Kejleba, Veselog, Gista, Dzerelsa... Preko monopola nad mlađim kategorijama. U to vreme, u Zvezdi je igrao Darko Balaban, Sava Lešić, Uroš Nikolić... Sve same vedete. Jedan drugi klub je igrao F4 evrolige - poštovanje za rezultat. Za spinovanje, nikada!
P

PFS

pre gotovo 2 godine

Bacali pare na Divca,pa Im pobegli Radmanovic u Vujanic iz kluba.Kasnije na tonu zvucnih amerikanaca I Gurovica dovodili u najvecem transferupa dogurali do bankrota.Sa covicem nikad nisi dokazali da su El kluba I da ih Treba finansirati I forsirati tolko sa Braunima,Marjanovicima,Dangubicima,Ivanovicima,Kalinicima za kls I aba namestenu!
@

@@

pre gotovo 2 godine

A svi oni politicari sto su " cekali titulu" jer vam je valjda bila obecana. av, voolin, djilas, jeremic,ceda, velja ilic, pa obradovic... Moze do sutra. I ti sad spominjes Tadica koji je gle cuda , malo trenirao vaterpolo kod nas. Ali se isto tako ne secam da je delio dresove i navijacke rekvizite stranim drzavnicima. Sramota je da vi pricate ko je prokekat u bilo kom sportu.
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Beri O'Lenon. Najomiljeniji stranac posle Skuni Pena.

Kalčopolista®

pre gotovo 2 godine

Kakav je to bio bahati projekat drzave zvani “evropska zvezda”! Za one mladje, punih 8 slovima OSAM godina je sipano kao šmrkom u jedan od najodvratnijih o najbahatijih projekata na ovim prostorima! Sponzorski pul od preko 100 sponzora ukljucujuci i narodnu lutriju! Skupoceni domaci i strani igraci, kao i treneri su dovodjeni kao na traci: Skoti Pen, Abudzobi, Friman, Viznevski, Henderson, O’benon, Rakocevic, Gurovic, Sakota, Segedin, Pesic, da ne nabrajam vise...dakle balon se pumpao bezmalo osam godina do 2010 kada je i pukao, jer titula nije osvojena uz nenormalna ulaganja narodnih novaca, cak ni uz pomoc drmanja koseva i kesa sa urinom! Onda dolazimo do te cuvene sezone 2010/11 za koji delije i dan leleču, vesto izbegavajuci da kazu kako su bili tretirani prethodnih osam godina! Kosevi su odneti, stoka ih nabila i spakovala jedno od najvecih zla us portu na ovim prostorima u zamrzivac gde i dan danas u najhladnijoj komori drustvo prave oslicu, sladoledu i smrznutom pecivima!
S

Sta sam sad procitao

pre gotovo 2 godine

Koliko ti lazes i spinujes, to je neverovatno, sve si izmesao i lazes kao pravi grobar, Kako moze da pukne nesto ako se daju pare? Nabrajas igrace a 80% tih igraca jedva da je ikad igralo Evroligu.Takodje od titula se ne dobija nikakve pare, tako da ne moze to biti razlog, Takodje Evropska zvezda projekat je trajao do 2008 a ne do 2012 kao sto ti lazes. Pa spominjes zeleznik znas li ti koje je to godine bilo uopste??? Auu lazovcino stara iskompleksirana
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

I onda se pojavio FMP, preuzeli ime Crvena Zvezda, opet im vlast obrisala sve dugove, ulozili u njih za ovih 10 godina bar 80-90 miliona evra, kupuje im se EL, kupuje Final 4, ne sviraju koraci, ne putuju kad se uplase Buducnosti, imaju svoju filijalu.. I opet im malo, opet se zale i fali im jooss..
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Evo, posto ste sad vi drzavni projekat, ja vam zelim da sad vi imate igrace poput Skuni Pena, Avodzobija i slicne. Ako mislis da su to bili kvalitetni igraci, slozices se da bi zeleo sad takve u Partizanu?
G

Gost iz proslosti

pre gotovo 2 godine

Šta napisa čovek ! Koliko mrznje u jednom čoveku je stalo, a ovo je ipak samo sport. Nije tebi lako živeti sa toliko zla u sebi. Žao mi te je. Al iskreno.
S

Superhik

pre gotovo 2 godine

Slobodno još koji put promijeni nadimak, i napiši identičan komentar?! ;)
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa nemoj brate da ih podsecas na taj projekat jer se nikad od njega nisu oporavili,ugasili su se.To sto je Sakota bio selektor SiCG negde u to vreme za njih nije relevantno.Njima Rakocevic i Skuni Pen a nama Vrabac i to je isto.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Skupocena Zvezda, a za 8 godina si nabrojao 8 igrača i 3 trenera. Od toga 2 igrača došla jer su imala želju da igraju u Zvezdi, 3 nepoznata pre Zvezde i 3 osrednja igrača. Šakota i Segedin u padu karijere, posle toga nisu vodili ni Tamiš. Tvoje laži možeš zajedno sa Gtobarima i ludim Željkom Pantićem
n

nema vise borisa...

pre gotovo 2 godine

...na vlasti zato nema vise ni poklonjenih titula za njegov klub igokeik vec punu deceniju!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Na samom pocetku ovog snimka se moze videti kakvi se faulovi tada nisu svirali kada Igokea igra odbranu.
@

@to je bilo

pre gotovo 2 godine

A sta Sakota ispade mnogo skup??? dal ste vi normalni? sad je I Gurovic skup koji je upravo bio u partizanu? zamisli imali dva amerikanca? da nisu mozda dosli iz Armanija I Barselone? kao sto vi dovodite? Vi ste ta mezimica samo sto ne smete da priznate...
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ma nemoj. Pa i Partizan je u to vreme imao dva ne baš poznata Amerikanca. Javna je tajna svih koji su bili upućeni u košarku, da je Zvezda nudila više novca Milojeviću nego Partizan.
S

Sta pricas

pre gotovo 2 godine

A ovaj amerikanac je bas poznat, nemoj mi reci da su House i Cummings koji su imali nba karijere nisu poznati a ovaj O bannon je mnogo skup.
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Zvezda je nudila imaginarni novac. Njen budzet 2000-tih je bio imaginarni. Ono u fazonu pravimo Evropsku Zvezdu, budzet milionski, dovedes neke igrace potpises ugovore a kad dodje da se plati para nema. I onda se ekipa raspadne. Zato je Partizan dominirao, zato se stvorio dug od 15 miliona. Prosto neko je Vesica i ekipu poslao da sklapa neke skupe ekipe i da se pumpa dug. Da su zeljeli dobro klubu i da im je Zvezda bila projekat budzet bi bio obezbjedjen, ako imas 2 miliona pravis tim za 2 miliona i to je to. Kako sad nema duga, kako sad igraci ne bjeze u sred sezone i ne tuze klub? Pa jer sada uprava nije tu da unisti klub i budzet nije imaginarnih 5-10-12 ili koliko vec miliona vec novac zaista postoji i ide na plate.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Šta pričaš Ako ne znaš prvi klub u Srbiji Kamingsu je Hemofarm. On je u Partizan došao tek 2006. Haus je video NBA malo sutra. I mnogo je ranije tu bio. Ne izvrći činjenice već se informiši pre komentara koji pošalješ. Vaš Adam Morison u to vreme, ako tako već pišeš, iz Lejkersa došao u Zvezdu. Možete vi lajkove da lupate jedni drugima ali šta je tačno se u današnje vreme lako proveri. Zmago Sagadin isto je priča za sebe. Vrlo je skup trener bio kad je kod vas došao i tada ozbiljan evroligaški trener.
A

Aca Srbin

pre gotovo 2 godine

Legenda Severa! Lako je sad navijati za Zvezdu kada su svi glavni političari na našoj strani! Tad je bilo mnogo zanimljivije. Prazna hala, samo najverniji dolazili. Tesko, ali lepo vreme. Na tribini se jednostavno odvoji zito od kukolja!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Tesko je bilo tada sa Zikom Paukom i Vesicem koji su bili OPOZICIJA!
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Dabogda imali vi takvu podrsku tih politicara kao sto ima zvezda.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Zvezdas... Vas su Žika i Vesić ošurili u košarci, a Vesić i u fudbalu. Niste vi bili baš tolika sirotinja bili, već vam je sistem bio krš.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Najveća laz koja je prosla je da taj projekat Evropska zvezda je plivala u parama I dovodila mnogo jake igrace a ustvari to je sve bio ili nivo evrokupa ili ispod toga.Koliko je zvezda dobila para videlo se po dugovima... Ali Vujosevic se uvek koristio hiljadu puta ponovljena laz postaje istina
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Jeste jeste Gurovic i jedan od najboljih strijelaca EL ikada Rakocevic su nivo Evrokupa.. vi koliko ste nezasiti, kad bi vam doveli tada pokojnog Brajanta, Stojakovica i Ginobilija, rekli bi nije nam se pomagalo, trebala drzava jos sipati..
0

023

pre gotovo 2 godine

YT snimak se otvara rukometnom odbranom Božića, Partizanovig LeBranka. Ostalo sve na mestu. Zanimljivo je sa koliko strasti, ali bez negativnih emocija i frustracija stranci pričaju o našoj košarci. Bilo bi lepo da nešto od toga naučimo i javni prostor i posebno govor unutar tog javnog prostora očistimo od patoloških frustracija i netrpeljivosti.
t

to je bilo

pre gotovo 2 godine

to vreme "ugnjetavanja" zvezde sa ne jednim vec sa dva amerikanca, otetim Gurbeticem i "jeftinim" trenerom Sakotom. Ne zaboravljamo ugnjetavanje mezimice projektima evropska zvezda, jaaako jaaako ugnjetavan klub :))))
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

A ovo sad je vreme "ugnjetavanja" partizana sa prvim projketom evropski partizan sa trinkjerijem i 8stranaca ili ovaj novi drugi sa najskupljim evropskim trenerom i pet stranca od po preko milion!
T

Tripletu sanjaju

pre gotovo 2 godine

Sa druge strane bio aparthejd i pastorci u Srbiji, pa vas je država ugnjetavala sa igračima Wantigo Cammings, Gerald Brown, Edward, Samardžinski, Peković, a u Evroligi bili fenjeraši sa 2-12 hahaha. Imali ste više stranaca, zagorcu nemoj da spinuješ, kad je danas sve lako proverljivo.
K

Kolubarac

pre gotovo 2 godine

Birčević u Zvezdi do kraja nedelje!
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

POSLE NJEGA KO JE SLEDECI. BANKOMAT RADI