Lorenzo Braun (©MN press)
Lorenzo Braun (©MN press)

Lorenzo Braun za Mozzart Sport: Alekse će svi morati da se paze, želim da Makabi bude šampionski tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 23:10

“Mislim da drugi znaju koliko ovde može da se zatrese sve od atmosfere. Razgovarao sam sa nekoliko momaka iz drugih timova posle utakmica u Tel Avivu, bili su oduševljeni atmosferom ovde“

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Manile)

Aleksa Avramović je dobio direktan okršaj protiv Lorenza Brauna jer je ubacio dva poena više, ali je američki košarkaš uzeo ono bitnije - pobedu.

Izabrane vesti

Makabi je u Tel Avivu nadigrao Partizan Mozzart Bet bez ponajboljeg igrača Vejda Boldvina i sa rovitim Džošom Nibom, a najzaslužniji za to je Lorenzo Braun. Amerikanac sa španskim papirima potvrdno odgovara na konstataciju novinara da je Ponos Izraela poslao jasnu poruku svima da se u Menora Mivtačim areni niko neće naigrati...

“To je ono na čemu smo radili tokom leta. Što više kretnje lopte, dodavanja i utrčavanja, da pogađamo otvorene šuteve. To nam je zadatak, da pogađamo otvorene i teške šuteve, naravno. Treba da držimo ovaj ritam tokom cele godine“, rekao je Braun za Mozzart Sport posle utakmice.

Makabijevi navijači su i ovog puta napravili odličnu atmosferu.

“Mislim da drugi znaju koliko ovde može da se zatrese sve od atmosfere. Razgovarao sam sa nekoliko momaka iz drugih timova posle utakmica u Tel Avivu, bili su oduševljeni atmosferom ovde i to se pokazalo opet večeras. Imamo jednu od najboljih navijačkih baza u Evroligi, definitivno“.

Braun je pohvalno pričao o igri Alekse Avramovića, koji je ubacio 24 poena za Partizan Mozzart Bet.

“On je sjajan igrač, znam da je mnogo posvećen u odbrani, ali on može da uradi toliko toga i u napadu. Igrač je kojeg mnogi timovi ove godine moraju da se paze“.

Kada su u pitanju Makabijevi ciljevi za ovu sezonu...

“Voleo bih da budemo šampionski tim, verujem da to ceo tim želi“.

A, kada govorimo o ličnim ciljevima...

“Radim samo ono što se od mene traži, ali i ono što ljudi ne vide. Mnogo radim na sebi svakog dana, moj mentalitet je takav da želim da učinim boljim sebe i one oko sebe. To sam uspeo protiv Partizana“, zaključio je Braun razgovor za Mozzart Sport.


tagovi

Lorenzo BraunEvroligaKK Makabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara