Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče (©AFP)
Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče (©AFP)

Loša vest iz Šarlota: Bogdanović povredio koleno (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.01.21. | 02:43

Ne izgleda dobro...

Bogdan Bogdanović je morao ranije da završi gostovanje Atlante u Šarlotu. Parket je napustio već u drugoj četvrtini i to uz pomoć saigrača. Razlog - povreda desnog kolena.

Gradio je reprezentativac Srbije napad svog tima, taman prešao na protivničku polovinu kada je Lamelo Bol pokušao da mu ukrade loptu. Nije uspeo, ali je Bogdanović pao i prilično bolno iskrenuo zglob. Nažalost, po informacijama koje stižu iz Sjedinjenih Američkih Država, povreda je ozbiljnija od uganuća. Izgleda da je stradalo koleno...

Izabrane vesti

Do tog trenutka Bogdanović, koji je bio starter drugi put ove sezone, ubacio je pet poena i imao jedan skok za 11 minuta u igri.

Lista povređenih igrača Houksa je inače poduža na startu ove sezone. Na njoj su od ranije Kris Dan, Danilo Galinari, Onjeka Okongvu i Radžon Rondo, a to se odražava i na rezultate. U Šarlotu je pretrpljen četvrti uzastopni poraz, ukupno peti u devet utakmica.

Domaćin je slavio 113:105, predvođen Lamelom Bolom (22 poena, 12 skokova, 11 asistencija), Terijem Rozirom (23 poena) i Pi Džej Vašingtonom (22 poena). Goste u predvodili Kem Rediš s 21 i Deandre Hanter sa 20 poena. Tre Jang je ubacio 15, uz 10 asistencija, a Džon Kolins 12, uz 10 skokova.

Narednu utakmicu Atlanta igra protiv Filadelfije na svom terenu. Po svemu sudeći bez Bogdanovića, ali nadamo se ne na duži period...

NBA LIGA

Nedelja

Šarlot - Atlanta 113:105

/Rozir 23 - Rediš 21/

Indijana - Finiks 117:125

/Sabonis 28 - Bridžis 34/

Vašington - Majami 124:128

/Metjus 22 - Hiro 21/



tagovi

AtlantaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara