Žofri Lovernj (©Shutterstock)
Žofri Lovernj (©Shutterstock)

Lovernjova zavrzlama sa kovid testovima: U četvrtak pozitivan, u nedelju negativan

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.10.20. | 13:27

Svakako, dobra vest za Žalgiris

Žofri Lovernj dobio je dva uzastopna negativna testa na virus korona, iako je pre samo tri dana bio pozitivan na Covid-19, objavljeno je na sajtu Žalgirisa.

Francuski centar nije putovao sa ekipom u Rusiju na megdan Himkiju, čiji je roster osakaćen zbog povreda i pozitivnih kovid testova. Posle meča sa Panatinaikosom Janis Tima, Jevgeni Voronov i Džordan Miki bili su zaraženi virusom korona, da bi pred meč s Žalgirisom isti nalaz dobio i Greg Monro. Novajlija Erik Mekolum još je u izolaciji posle dolaska u Rusiju, dok su Stefan Jović i Aleksej Šved i dalje povređeni. 

Izabrane vesti

Što se Lovernja tiče, on je u četvrtak dobio pozitivan test na Covid-19, zbog čega je otišao u samoizolaciju i nije bio u sastavu za meč s Himkijem. U međuvremenu je ponovo radio testove i dobio dva uzastopna negativna rezultata. U klubu će svakako biti oprezni po pitanju vraćanja Lovernja u trenažni proces.

Podsetimo, susret između Himkija i Žalgirisa u dvorani Mitišći bio je pomeren sa četvrtka na petak, a onda i na subotu, da bi u toku dana bila pomerena i satnica odigravanja susreta zbog poštovanja bezbednosnih protokola.

Sa sve većim brojem pozitivnih slučajeva u evropskoj košarci, čini se da bi jedino trajno rešenje mogao da bude odlazak u "balon"...



tagovi

ŽalgirisŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara