Komentari na vest

Luka Mitrović: Ne očekujemo da Kampaco sam dobija utakmice u Evroligi

C

Covicu...

pre oko 1 godinu

SALJI KUZMICA I RADULJICU OD 40.GOD U FMP, A U ZVEZDU POSALJI IZUNDUA,DECKO JE BOLJI OD OBOJICE ZA 5 KLASA!
C

CSF

pre oko 1 godinu

Ne morate u top8 ne tražimo to. Odigrate elegantno i igrački do kraja i sve je ok.
G

Gos

pre oko 1 godinu

Tako je bre. Top 16 svake sezone
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Ти кош можеш да даш само на његову лопту кад си ма десет цм од табле. Сви шутирају споља,само Митровић ни не помишља. Прими лопту на пет метара од коша,играч који га чува се одмакне три метра.
t

teskonamasaovakvimnavijacima

pre oko 1 godinu

A ti si mi bas strucnjak kosarkaski 🙄...momak koga postuju i cene svi oni koji se iole razumeju u kosarku, i koji kosarci daje neku posebnu dimenziju! A ti da ista znas o tome , znao bi da se doprinos ekipi ogleda ne samo kroz broj kosevs , nego kroz sve druge kosarkaske segmente koji su nekada kljucni !
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Тако је то исто пиши,кад га уништи свака противничка петица и кад кош да само кад положи лопту и да две асистенције из кратког отварања .Баш га цене после Будућности ко га је хтео Ефес,Барса? После нас први пут ко га је хтео Фенер, Валенсија? Ако не остане код нас ко ће га хтети Олимпијакос ?
G

Gosttt

pre oko 1 godinu

Kampaco nije pomogao Argentini da odu na Svetsko prvenstvo, a pomocice Zvezdi da udje u Top8.
r

rnjo

pre oko 1 godinu

A da iz aviona igraš utakmice ti ili neko drugi bi mogao.
G

Gostovanja

pre oko 1 godinu

Drugi eto ne igraju iz aviona.
s

sasa 79

pre oko 1 godinu

Na zalost od vas vise niko ne ocekuje nista. Kao i svake sezone do sada lose odradjena selekcija ekipe na startu sezone, onda pokusaji spasavanja sa doselekcijom i na kraju .....nista. Sada ce pametni da napisu koliko para toliko muzike i upravu su samo bih voleo da mi objasne zasto Zvezda placa Raduljicu, Holanda a ima tu jos igraca koji nemaju kvalitet za EL a primaju platu na nivou EL. Npr. Dobic je igrac koji vec sezonama igra na potrebnom nivou 1-2 meseca u sezoni, problem je sto to u EL ne prolazi posto kada on udje u formu za Zvezdu je kasno. Sto je najgore i sledece sezone ce biti isto
J

Jtd

pre oko 1 godinu

Pusti ti kampaca nego gledaj da ubacis jos nesto u svoju igru osim levog i desnog poluhor. I tu ne racunam to sto su ti bacanja bolja :-)
P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Bajerna u Minhenu u cetvrtak 9/9
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Navijac sam Partizana ali bicu realan,iskren i objektivan naravno da se ne ocekuje da Kampaco sam dobija utakmice nego ceo tim.Ljudi pa ni Jokic ne dobija utakmice sam u Denveru u Nba ligi a najbolji je centar i igrac na svetu nego dobija ceo tim.Komsije srecno i do pobede protiv Bajerna ali Zvezdi uopste nece biti lako narocito sto se sad vratio Lucic.Ako se Lucic raspuca Zvezda ce biti u ozbiljnom problemu i moze lako da izgubi ali nadajmo se pobedi protiv Svaba.Nadajmo se i da ce Partizan dobiti Albu da vas osvetimo komsije i da osvetimo nas za onu stotku i poraz od sesnaest razlike na pocetku(startu)Evrolige.Potrebno je zaustaviti Loa i Sikmu i trebalo bi Partizan da pobedi.Sportski pozdrav.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Fino je pročitati ovakav komentar pored drugih bolesnih punih mržnje.
I

I nece

pre oko 1 godinu

Videli smo za Argentinu kako ih je nosio protiv smesne ekipe do pobede ali zamalo
F

Frks

pre oko 1 godinu

Da putujem do Argentine i iz aviona igraš ne da ne bi odigrao nego bi bio bolestan 3 dana.