Komentari na vest

Luka s druge planete, Bobijev meč sezone, ali Klipersi sa maestralnim Lenardom izazivaju Jutu (VIDEO)

D

Darkeza

pre gotovo 3 godine

Kakvi ocajnici
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Jeste Dončić ovo vukao sam ali je u trećoj četvrtini pri +5 za Dalas ispalio 3-4 nerezonske lopte zaredođm koje su jedva pipnule obruč. Voli da bude heroj i tu nema ništa loše ali i pretera. Porcingis nije igrač za velike stvari i to je očigledno.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Zali Boze Doncica i Jokica sto trose onoliki talenat i godine na krseve od ekipa. Da su u ekipama sa iole boljim saigracima, prosetali bi se minimum do finala konferencija svake godine, a ne ovako da maltene moraju sami da igraju. Ovo sto je ovaj decko radio veceras (kao i Jokic citave sezone) je impozantno, zaista, steta sto se na kraju umorio, a kako i ne bi kad sam vuce ekipu. Sto kaze neko ispod u komentarima, nista posebno nisu Klipersi odigrali, samo su ovi iz Dalasa lose sutirali, cak i otvorene suteve, kao sto su i losu odbranu igrali. A i da se ne lazemo, sta da ocekuje ekipa u jednom ovakvom mecu kad im je adut iznenadjenja Bobi koji je realno slabo pokretan i ne moze da igra dobru odbranu, sto je razumno obzirom na njegovu visinu i ekstremitete, previse je trom i cim ga izvuces dalje od restriktivnog prostora u reketu, on ne moze da isprati bukvalno nikoga, a kamoli bekove, to je svima jasno. Nije naravno on krivac za poraze, ostali su takodje bili losi, ali tesko je igrati tako odbranu 30 minuta koliko je on igrao, jer i ostali moraju da se prilagodjavaju, a ne razumem odluku da igraju zonu 3-2 sa 2 coveka od 2.20 i kad Klipersi i inace ne guraju loptu u reket i na poludistancu mnogo, stalno su pravili visak na sutu, Dalas ih je maltene razigrao na taj nacin
M

Malo rrealnosti

pre gotovo 3 godine

Bobijeva igrrra sezone? Čovek je beskorisna bandera od dva i po metra, ne može loptu pod košem da uhvati.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Malo rrealnosti-Kako te nije sramota da za Bobana Marjanovića kažeš da je beskorisna bandera.Em što nije igrao skoro cele sezone,šansu je dobio u ovoj seriji i to od 2:2,dao je od tada 26 poena pritom nije forsirao šut,a nije ni dobijao puno lopti jer Luka i ostali su forsirali šut čak i kad ih nije išlo.Šta reći za Porzingisa koji bi trebao biti drugi-treći čovek u Dalasu i davati po 20-30 poena,u zadnje tri utakmice 31 poen,dakle 5 više od Bobana.Držao je Boban Dalas u prošlom meču u trećoj četvrtini,dao je tada 8 poena,trener ga izbacio i nije ga vraćao više,i zato su i izgubili,kad nije imao ko da daje lagane poene,Luka je forsirao pa šta udje a ništa nisu mogli da odbrane....
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Realno, jeste nas i super je lik, ali da mu nije onolike visine, ne bi taj profesionalne kosarke u zivotu video
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

@Ddddd nije tu do visine, čovek ima mekšu ruku nego 90% bekova u Aba ligi. Da je samo do visine onda bi Slavko Vraneš bio igrač i po a ne obična bandera.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

@Gost13 Ali sta mu znaci meka ruka kad on sa poludistance i distance ne sutira uopste, samo mu to koristi za slobodna bacanja. Njega npr. da cuvaju tako da skupe odbranu i da stalno neko vreba da ga udvoji ili pomogne, on cim bi spustio loptu na parket, to bi bila izgubljena lopta
H

Hiei

pre gotovo 3 godine

Ovi Klipersi nikad nista nece osvojiti. Muce se sa Dalasom gde niko sem Doncica nije u stanju da poentira, a ovi bi i sporet ubacili da su gadjali, sudije ih guraju nenormalno i jos im igrac sa klupe resava utakmicu pored toliko superstarova. Odrace ih Juta u sledecoj rundi, jer imaju igrace koji mogu da pogode otvorene trojke za razliku od ovih nesrecnika iz Dalasa.

Avangardista

pre gotovo 3 godine

Konacno Kliperis...BRAVO! Dosadise vise i oni sa arenasport i ovi ovdje sa velicanjem ovog slovenca; sad se plejof moze pratiti s uzivanjem
t

ti si druze

pre gotovo 3 godine

veliki kosarkasi dunster...pa nego sta nego da velicaaju magiju od igraca kakav je Doncic.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Pa neće Beverlija da veličaju

Avangardista

pre gotovo 3 godine

@ti si druze - Ne, mene ne zanima sta i kako igraju neki slovenci, hrvati i ostali i velicanje njihovih igara; mi Srbi imamo Jokica i Bogdana koji su - ili su na putu da budu - kljucni igraci dosadasnjeg plejofa a ovo lozenje na slovenca mi je totalno demode; zato sam napisao to gore. Kosarku pratim mnogo ranije od pojave 'cokija legende' i slicnih karaktera; patim i Savovica i Grbovica i jos mnoge velike generacije, pa cak i one iz pokojne zvezde (onaj krivousti Radovic, Boban Jankovic itd itd). Shvatas sad poentu mog komentara?
L

Luka Magic

pre gotovo 3 godine

Luka nije sa ove planete, ali džaba kad mu je najbolja pomoc bio hardaway jr, naravno gledajući celu seriju, jer večeras je i on bio ocajan. Porzingis sa 2m i 20 cm ne moze da uhvati loptu... prevara od igrača.
N

Nba

pre gotovo 3 godine

Kako bih voleo da se Jokicu pridruzi Doncic ili Lilard... Svima njima fali jos jedan poput njih, mada Jokic cak moze i sam.
n

nema potrebe

pre gotovo 3 godine

tu je Marej kada je zdrav
N

Nenajavljeni gost

pre gotovo 3 godine

Fini Smit i Porzingis nisu ni za aba 2 ligu,Bobi solidan uz Luku jedini vredan pomena u ovom krsu od ekipe.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu? Pa taj Fini-Smit se jedini koliko toliko borio od svih iz tzv. "centarske linije" Dalasa. Skakao, igrao nekakvu odbranu itd. Znam da ga ne kritikuješ zato što je igrao za vas ali "vaš" Bobi nije ni za KLS panteru.
G

Grastion

pre gotovo 3 godine

Sta je Doncic Bogu zgresio da igra sa ovakvim invalidima i jos da je*eni Markus Moris odigra utakmicu sezone.
M

Mislim da ce

pre gotovo 3 godine

Neko doci u Dallas , da ce se praviti tim za plej of, jer sto kazes, ne moze Doncic sam, crko je bio.

markiđani

pre gotovo 3 godine

Odlicna utakmica, ali nazalost u znaku Klipersa. Odigrali su bolje, i u odbrani, u napadu Lenard koji je odigrao majstorski mec predvodio do pobede uz klupu, koja je donela prevagu na ovm mecu, cak je i Dzekson odigrao dosta dobar mec. Kod Dalasa, Luka maestralan, ali ne moze sam, cini mi se da je drugo poluvreme ostao totalno bez pomoci a i snage,ali velika karijera je pred njim. Klipersi i Juta ide u 7 utakmica.
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Boga mi ako Klipersi opet izgube mečeve na svom terenu, ovo neće ići u 7. Ni danas nisu odigrali mnogo bolje koliko je Dalas bio očajan u napadu od kraja treće četvrtine. Sa ovakvom igrom gube od Jute u 5 ili 6.