Komentari na vest

Madar pokazao zube Kampacu: Sjajno, bilo je sjajno

G

Gost99

pre oko 1 godinu

Kakve zube šta pričate, lik počeo da igra kad je Kampaco isključen do tad se nije video.
L

LeoLajke

pre oko 1 godinu

A kakve ste faulove svirali Kampacu nije ni za crtani film!
N

Ne razumem

pre oko 1 godinu

Kakve faulove? Ja sam pratio samo zadnju četvrtinu, peti faul je kao kuca, uhvatio Mađara za ruku i povukao. Ne razumem šta tu nije očigledan i grub faul?! Ili treba da se nekima ne sude očigledni faulovi? Plus slušam nakon utakmice “strucne konsultatne” koji čak pominju i taj faul a ponavljao se snimak i sve se videlo.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

MI ZNAMO DA DUSKO ZNA DA MI ZNAMO O NJEGOVOM SAZNANJU DA MI SAZNAJEMO DA ON SAZNAJE DA CEMO MI ZNATI I DA CEMO IH OPET POBEDITI!!!!!!!
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Стварно га је зауставио, почео утакмицу против њега, овај дао сам све кошеве, изгледало као да је Џордан на паркету прво полувреме. Друго нема шта ни да се коментарише, судије су решиле Кампаца
A

Ajde de

pre oko 1 godinu

Vama sudije rešavaju izgleda svaki poraz i Kampaca. Dok kad pobedjuje te sve je kako treba. Ako neko ne postigne poene za celo drugo poluvreme ipak bi problem trebao biti u njemu. Redom vas svi razvaljuju a zvezdasi samo pričaju o sudjenju koje je čak bilo na njihovoj strani.
K

Ko

pre oko 1 godinu

vam je branio da pobedite Bajern?
N

Nije teško pitanje

pre oko 1 godinu

Sudije očigledno
T

Tenk

pre oko 1 godinu

Braćo Cogani pa jel moguće ovo, jesmo li spali samo na Kampaca. Realno izgubili smo kao u Atini sami od sebe. Vodili 20 razlike i sad nam drugi kriv. Pa i kad je bio Kampaco su preokrenuli rezultat i taj period dobili 15 razlike
k

kakve spinerčine

pre oko 1 godinu

Da mu nisu svirali 2 nepostojaća faula Madar bi mogao samo da gleda kao i u 1p.
K

Koja to?

pre oko 1 godinu

Koja 2 “nepostojeća faula”?
"

"pocetak"

pre oko 1 godinu

@gost2456 Tako je brate! Pogledaj jedno od poslednjih Lesorovih kucanja kad Petrusev ocigledno namerno zeli da da ga faulira. Sudije ne sviraju kos i faul, Lesor se okrece i pamti to...posle smo videli ono sto Lesor nije smeo sebi da dozvoli, pogotovo jer si dobio tekmu!!!
G

Gostovanja

pre oko 1 godinu

A šta je taj Kampaco uradio za 9 minuta treće četvrtine?
K

KO

pre oko 1 godinu

vam je branio da pobedite Panatinaikos?
S

Sascha 74

pre oko 1 godinu

Ljudi vodili ste 20 razlike,pa koji audija to moze da okrene,pricati.sada da je drugi kriv je zaista smesno sa vase strane. Mi smo imali 16 u Nisu,pa ste dobili,ko moze da kaze da je neko drugi kriv. Pratim EL ,zar niko od vas ne vidi koliko ste utakmica u poslednje vreme izgubili ma isti nacin ?!
C

Coca cola

pre oko 1 godinu

Очигледно имаш амнезију јаране,па сви сте говорили после купа да сте покрадени да је лоше суђење да се игра рагби да сте пребијени и да вам се не дозвољава да побиједите.Гле како се очас посла мијења мишљење кад се побиједи, а исте двије утакмице биле,сад одједном није рагби није туча нису судије.Хехе колективна лоботомија и хипокризија на дјелу
g

gledaš a ne vidiš

pre oko 1 godinu

Lako je pokazati zube kad te sudije štite. Zvezdi su na naslanja je ruke na igrača svirali svaki faul, Madar po tri puta udara po rukama i telu igrače u odbrani sviraju tek četvrti put. Tako može svako da pokaže zube.
G

Goss

pre oko 1 godinu

Pa videli smo u Nisu kome je sudija pomagao toliko o vasem postenju
s

sudija out

pre oko 1 godinu

Sudije su izbacile Kampaca ostavile Lesora.
G

Gostovanja

pre oko 1 godinu

Izbacile Smajlagiča u 4 minutu utakmice trećom lilnom. Nakon toga do kraja prve četvrtine i Lesor imao dve lične
d

derbi

pre oko 1 godinu

Partizan je zasluženo pobedio.Zvezda u zadnjoj četvrtini stala, otvoreni šutevi se ne daju,bez akcije i napada.Lesor je morao posle onakvog ponasanja biti isključen.Veliki propust sudije.
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Kakav Madar..sudije namerno izbacile Kampaca..Nedovic i Dobric povredjeni..Luka Vildoza na tribini muva Dzehve..pa je Faku sam morao da pegla na iskustvo..cetvrti i peti faul smesni!!!! Tako da se sviraju, bilo bi 100 faula po tekmi!! Partizan je imao skoro 40 bacanja, rekord derbija, gde mislim poslednjih 5 min da nije izveo nijedno..a Zvezda imala duplo manje, ali su sudije navukle kad je vec tekma bila resena u poslednjih 5 minuta jedno 10-tak bacanja za Zvezdu..da bude kao priblizno..nije logicno da Lesor ima 21 bacanje..on koji se toliko gura..ispade svi njega fauliraju, a on nikoga..tuga..plus se obrukao ponasanjem..
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Najsmesnije nesto sto sam procitao je da su sudije izbacile Kampaca. Ali dobro sta ocekivati od publike koja ne razume kosarku, koja je u ovom sportu potpuni stranac.
r

rece

pre oko 1 godinu

covek koji se potpisuje kao drvo, pametnom dosta
K

Ko

pre oko 1 godinu

vam je branio da pobedite Cibonu?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Ma kakav Madar. Smešan igrač. Derbi se sveo na Kampaco protiv Lesora. Ko od njih ispadne njegov tim gubi utakmicu. Ostali su samo nosači kofera. Sudije su sinoć rešile da izbace Kampaca, ostalo su nevažni detalji.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Madar smesan igrac? Kako je onda preokrenuo ceo tok utakmice, kako vam je u facu sipao trojke a malom kepecu nije dao da dise? Smesan si kao severna tribina.
1

149

pre oko 1 godinu

Fun fact Zvezda gubi utakmice na isti način.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Imas plus dvadeset izgubis skoro petnaest razlike, da da sudije su to hahahahahaahahahahahahaha
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ali kakve bajke o Kampacu kao da je Dzordan a on je samo jedan obican folirant i floper.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Index 30 prvih 15 minuta dok je bilo relativno normalno suđenje. U derbijima nezabeleženo do sad.
@

@drvo

pre oko 1 godinu

Sad uzmi taj index 30 i pravo na Kalemegdan i slavi hahahahahahahahahaha
4

41

pre oko 1 godinu

MADAR THE TROJKA !!!
Z

Zbog cega bi se

pre oko 1 godinu

Uopste plasio? Odbrana u kolena, rukama, zna da mu sviraju faul tek na treci faul. Cega da se plasi? Ono sinoc nezapamceno, mora da gepekovali opet svoje. Koliko je trofeja osvojio Partizan ovom poklonjenom pobedom i koliko u zadnjih 10godina ima trofeja u kosarci? I zasto su im navjeci uspesi u prethodne 10sezone poklonjene wildacrde za eurocup i evrolugu? I jel ce se opet bezati iz Kss-a zato sto nemate domace igrace za protokol? KLJUCNO: Jel se posle pobede sinoc nexasluzene i poklonjene onako ponasa i jel to CuvEno SmiRiVaNje tEnziJa?
P

Pa zar

pre oko 1 godinu

Vi ne volite i ne velicate cvrstu odbranu Lebranka i Radonje?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pricas o Branku Lazicu? Njemu se tek svaki sedmi faul dosudi, vidi se u EL kako ide na klupu u drugoj cetvrtini kad napravi trreci ili cetvrti faul.
G

Gost5533

pre oko 1 godinu

Kampazo je majstor glume,sudije vise ni ne znaju kada je faula a kada glumiPrebili ste sinoc Partizan,ali bukvalno.A sudjeno samo desetak prekrsaja vise Zvezdi,velika sramota za ligu.Isto je bilo i u Nisu,samo sto su vam sudije tamo dozvolile krljanje.
p

poklon

pre oko 1 godinu

je stigao od tvog trenera, kukavice i neznalice, lupaca gluposti na konferencijama za stampu. Kad ste vodili 20 razlike i kad je Lesor imao 50% sa penala tad vam sudjenje bilo dobro. Kad Lesor pocinje da pogadja onda zasto mu sviraju. Juce je bilo 29 prema 29 u faulovima, al to navlacenje. I pre nego sto lupate ovde svakakve gluposti u ovom svetu moderne tehnike mozete premotati utakmicu pa pogledajte te sporne. Izgubili ste jer ste prokockali 20+, a to vam ocigledno postaje praksa.
E

Eto da znas...

pre oko 1 godinu

Klasicna laz Lazic ima isti broj licnih gresaka u Evroligi kao Panter, Hiljadu ponovljena laz je vasa istina
@

@eto da znas

pre oko 1 godinu

samo sto Panter ima duplo vecu minutazu. Znaci neuporedivo
N

Nemanja1989.

pre oko 1 godinu

Prvo da arbitraža razreši ono kolo što je igrao Beron pa ovo neki sledeći put.
S

Sta pricas nesreco

pre oko 1 godinu

Kad ce ono sa Splitom kada je Lesor igrao sa 5 licnih?
S

Simo 80

pre oko 1 godinu

Elektrošoker ima Lesor, koji na svaki kontakt skače kao poparen, a tek koliko se buni na svaki njemu dosuđen faul...
@

@simo 80

pre oko 1 godinu

I da je tako, ne moze da se poredi bacakanje glavice i gledanje u sudiju i izvijanje tela kao neka zmijica pregazena na putu. Pre svega, jer Lesor se bije ispod obruca sa 2 konja. Ali dobro, vi ste uvek objektivni hahahahahah
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Kampaco je imao index 30 na poluvremenu. Verovatno rekord ABA lige. I onda su sudije rešile da naprave svoj rekord u sviranju izmišljenih faulova. To je to.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Druže pogledaj statistiku.Odnos faulova je bio 29:29. Tako da bi bilo lepo kad već gledaš košarku da ponešto i znaš,a ne samo da lupetaš bez ikakve osnove.Kriterijum kada su faulovi u pitanju je bio ujednačen.To samo slepac ne vidi.
K

Klon

pre oko 1 godinu

Hahahaahah. Dokle god vi verujete da su svi krivi drugi a ne vas trenetr i igraci, to bolje po nas. Idemo jos neka teorija hahahahaah
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kampaca su zaustavili bonus igraci, ne Madar.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Dobro jutro! Lepo smo spavali noćas. Barem jedan deo populacije
G

Gost4432

pre oko 1 godinu

Ima jedan intervju Pavlovica za derbi gde kaze kako ga niko nije vredjao kada je dosao, I onda je provocirao zvezdine navijace da bi ga mrzeli , e to je to, To je taj sistem ,to je taj for plej u koji samo oni sa slabom inteligencijom veruju E takav je I Obradovic a ovaj je Zeljkov izvrsitelj kao što je Pavlovic bio Vujosevicev izvrsitelj.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Kad igra Lazić ovaj mali liči na mušicu koja je upala u ogromnu paukovu mrežu i batrga se uzaludno. Obično mu Laza svede minutažu na 2.5 minuta. Čuva mu Želimir nerve, pa ga izbaci napolje, pomazi po glavi i ubaci Avramovića, onaj nema nerve, jer oni potiču od mozga. Juče sudije pustile tradicionalni hrkljuš partizanki kad su videli da je 20 razlike, zato se ovaj mali i istakao, on uvek najviše bije iz nemoći. U prenosu lopte je svaki, baš dvaki put pravio bar po jedan faul nad Kampacom, nijedan nije sviran. Kampacu se sviralo kad diše na obe nozdrve.
P

Pogledaj statistiku

pre oko 1 godinu

Pa ces videti da je svega 8 faulova vise sudjeno za Partizan… svega 8.. a vi predstavljate kao da je 20
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Dobise nas bez Nedovica bez Dobrica dobise nas sa sudijama koji izmisljaju 4ti i 5ti faul Kampacu koji ih je zlostavljao do tada, dobise nas sa sudijama koji ne smeju da daju tehnicku gresku Lesoru? Zasto se Lesor ne ponasa ovako u EL? Nije ovo prvi put da Lesor divlja. Divljao je u kupu pre mesec dana, divljao je prosle godine u finalu aba lige? Interenstantno oba puta tada nismo dobili izvini od "gospodina" sa klupe jer su gubili meceve. Kada dobiju onda je sve posteno, sve cool onda izvinite zbog Lesora... Nemoj da se cudite zasto ovo zasto ono. Jer ste licemerni od navijaca do trenera.
P

PFKNS

pre oko 1 godinu

Koliko trebaš biti lud i bezobrazan da za ono očigledno udaranje Kampaca Madara po ruci kažeš da nije faul?
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Svaka cast na pobedi, ali kakav Madar Kampaca su realno zaustavile sudije koji su izmislili i cetvrti i peti faul Kampacu. Iskreno mislim da bi i sa Kampacom izgubili mec ali su sudije bas tu pogurale Partizan.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Звезда није смела да победи. Осам на пет,не може.
y

yui

pre oko 1 godinu

A 5 na 3 ?
G

Gost@yui

pre oko 1 godinu

To je po pravilima, 8 na 5 nije.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Па да је Лесор добио искључење,било би 7 на 5 ... Ово је меч као турска Србија кад нас је Дуда водио,све "чисто"
K

Kurir

pre oko 1 godinu

Bucanje na poluvremenu majstor ovo ono sve to stoji da je kampaco igračina ali utakmica se igra 40min ne 20
G

Gost6266

pre oko 1 godinu

Gde je tehnicka greska za udaranje I floping? Jel moguce da su sudije tako bezobrazne?
A

Aron

pre oko 1 godinu

U Zvezdi je nesto trulo, Ivanovic ne zna gde bije, ocigledno covek okrenuo ekipu protiv sebe. Madar decko koji ce pod Zeljkom postati top igrac.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Ivanovic je takticki vrhunski strucnjak,njegov karakterni problem je nacin treninga koji zna da se pretvori u fizicki-psiholoski"pakao"po igraca,znamo iz mnogih primera bivsih igraca koga Ivanovic uzme"na zub"dolazi do velikih licnih problema
A

Aron

pre oko 1 godinu

Slazem se, ali preterivanje u treningu moze da se pretvori u povrede igraca..Nedovic, Lazic..
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Da se ne lazemo, mali ga je ugasio kao svecu.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Kakva ce igracina biti Jam Madar, mali ima petlju, zna kosarku, samo iskustvo da nadodje i bice sila.
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Haahaha nije dao ni jedan kos od kako je madar usao hahaha..sto lepo niste napisali da nije ni mogao da igra zbog nebuloze od prekrsaja i sramote sudjenja kampacu?
j

jahahaha

pre oko 1 godinu

Kkakvi su sve faulovi dosudjeni nad Kampacom u ove dve utakmice u derbiju, da je sramota pricati bilo sta. Isti kriterijum je iskoriscen koji vi volite, a sad vam smeta, kad vam ne ide u korist. Kampaco ima elektrosoker u dzepu, pa kad ga neko pipne, on ga malo prodrma i onako odmah glavom nadje sudiju koji moze da bude na nivou 400, nasao bi ga i trazio faul. Isti kriterijum, s toga, nema zaljenja.
G

Gostivarski

pre oko 1 godinu

pa nisam ni ocekivao od grobara neku objektivnost, cetvrti faul kampaca, a i peti bogami, namerno ga izbacili iz igre. Drugo Lesor zapocinje tucu, prvi put, nije dobio ni tehnicku, pa majku mu, dal ste realni vi bre! Naravno da cete da nas dobijete u cetvrtoj kad nema Kampaca, nema Nedovica, Dobrica, svi poeni su na klupi. Secam se petorka Egzum Panter Naneli Ledej Lesor protiv Ivanovica Markovica Lazarevica Mitrovica i Petruseva. Kamerun vs Srbija. Ceracemo se mi jos.
@

@gost2456

pre oko 1 godinu

Za taj cetvrti faul premotaj pa ces videti da jeste. Propisno je Kampaco stao, kad je Lesor poceo obilaziti, podmetnuo mu svoju desnu nogu. Cist kao suza. Sto se faula nad Lesorom tice recite dal ima neki da nije bio, a trebalo je biti jos 3-4. Nego pokrijte se usima kad ste uspeli +20 da prokockate s kraja prvog poluvremena.
@

@gostivarski

pre oko 1 godinu

hahahaha zato si ti objektivan... Cetvrti faul, imas snimak, pogledaj. O ostalim stvarima necu da pricam, jer prvi nisi objektivan, a optuzujes druge da nisu objektivni. Kampaco kakve je sve faulove dobio u kupu kad se dune u njega, a i ovde, sto se opet videlo, jer smo se i mi napunili faulovima kao i taj muceni Kampaco. I Panter je izbacen juce, ako se secas, Smailagic 4, Naneli 4, Lesor 4, niko ispod 3 faula nije imao ko je iimao minute, osim Exuma. Ajde ne benavi tu, nego priznaj sebi, isti kriterijum u kupu i juce je bio, preslikan. Dunes u Kampaca, faul, ne kazem da neki i nisu stvarno faul, ali decko je floper i izvlaci faulove na svaku glupost. I objektivno, poceli smo da prestizemo Zvezdu sa Kampacom na terenu, uhvatili smo momentum. I da se razumemo ISTI BROJ FAULOVA SMO NAPRAVILI. 29 29. Isti kriterijum, ali bukvalno isti, i sad je prevagnuo na nasu stranu zbog Kampaca, jer je najbolji igrac, ali zasluzeno je izasao posle 5 licnih, iako je i Panter posle poslat na hladjenje. To sad mozete da se vadite, da li je ili nije, na terenu je Kampaco bio kad je sve pocelo da se menja. Uzivaj u svojoj objektivnosti.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Polako.