Komentari na vest

Marko Simonović: Vučević mi rekao da sam došao u pravi klub, Zvezda ima veliki kvalitet

'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Javljaju se navijači kluba koji je na titulu čekao neverovatnih 31 godinu što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord, i podatak za Ginisa. Javljaju se navijači kluba koji nije postojao do 76' a samo par godina ranije ispali iz Jugoslovenske lige. Javljaju se navijači kluba koji sada celu jednu Deceniju titulu šampiona Srbije nije video. Javljaju se navijači kluba koji imaju najvećeg trenera u Evropi koji je za 3 sezone od mogućih 7 trofeja za sada, osvojio samo 1 i to zahvaljujući Ciboni. Da ne pominjem za ispadanje u Areni od Evropskog Giganta Šljonska, što je za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko.
.

.....

pre 7 meseci

Javlja se jedan navijač jednog ozna-škog kluba vito corleone. INDIJANČE JEDAN
A

Anđus

pre 7 meseci

Da je trener Zvezde moj prijatelj vrsni poznavalac košarke Dragan Jakovoljević nešto bi i uradili ovako sa ovim pajacem teško.
n

nikanor

pre 7 meseci

Dobro došao u klub rekreativaca ... Potrošenih najmanje 100 miliona u projekat tzv. evropske Zvezde, Sa rezultatom nula. U novim takmičenjima će biti ispod nule. Bitno je da je dobro porodici Čovića koji kao paraziti imaju dva privatna kluba koji se finasiraju iz budžeta Srbije.
G

Gost997

pre 7 meseci

Da smo stvarno imali tolike milione, pa zar ne bi bar jednom zadrzali tim, nego nas svali put rascerupaju, nego aj neko je jesmom lupio i sad svi ponavljaju, vasa mantra je uvek bila da milion puta izgovorena laz postaje istina, ali dzaba kad nije tako
@

@@@@

pre 7 meseci

Pa što Vučević nije došao?! Draži dolari jbg
@

@@@@@

pre 7 meseci

Covek ima ugovor na 3 godine za 60 miliona, ko bi dosao, ali mi nismo vi da mislimo da se sve oko Zvezde vrti, mozda dodje kad mu istekne to i dobrodosao je i tad jer je klasa, vi bi ga vec napljuvali kako je prodan jer nece da radi sa "velikim trenerom" (citaj bez 30 miliona ne znam da radim) u samoproglasenoj "instituciji"
A

ABCD...

pre 7 meseci

Slusaj momak,svaka tebi cast,sve to u redu,ali nisi ti kalibar za neke vece domete. Zvezda ili nema ambiciju za nesto vise u EL cim je tebe i tebi slicne angazovala,ili onog Dozeta treba krivicno goniti za ovakve transfere. Igras 2 godine po minut ipo ej u NBA,totalno neozbiljno?! Zicere koji si promasio u ovom pripremnom periodu sve govore.
@

@ABCD

pre 7 meseci

Inace Petrusev dosao posle sezone u kojoj je nosio Efes do titule, aj oladite malo, daj 50 miliona i lako ce se sastaviti ekipa, ovo samo mi mozemo, pre pocetka sezone da pljujemo sve redom, kako je Kuzmic napljuvan 2016 uvek se setim, covek zavrsio sezonu kao najbolji centar Evrope
o

ok

pre 7 meseci

Sto te briga vazno je da je Kaminski pogodio sve. Kakva drtina, raspad odigraca. Dobro dosao sine u klub za koji navijas.