Micić povredio koleno, u kolicima napustio parket (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.05.23. | 19:24

Srpski reprezentativac u bolovima završio derbi protiv Fenerbahčea

Igrali su se poslednji sekundi treće četvrtine ligaškog derbija između Anadolu Efesa i Fenerbahčea kada je Vasa Micić krenuo u dribling pored Džejmsa Birsena i srušio se na pod. Došlo je do sudara kolenima i dvojica košarkaša su završili na parketu sa bolnim grimasama.

Nekoliko minuta je trajao prekid, ali obojica su nastavili da leže. Bilo je očigledno da situacija nije naivna. Birsen je meč napustio šepajući uz pomoć saigrača ali Micićeva situacija je izgledala još ozbiljnije. Prišli su mu lekari i saigrači ali nije bio u stanju da se ustane i držao se za koleno i za glavu.

Izabrane vesti

Zbog toga je lekarska služba morala da ga smesti u kolica i da na taj način napusti parket jer nije mogao da se osloni na povređenu nogu. Dok je odlazio sa terena, bilo je očigledno da i dalje oseća jake bolove i da nije reč samo o prolaznom udarcu. Teško je odgonetnuti o kakvoj vrsti povrede je reč osim da je u pitanju koleno i da je bilo jako bolno iskustvo za Micića.


U narednim danima će biti poznato kolika pauza očekuje srpskog plejmejkera. Njegovom Anadolu Efesu je do kraja ligaškog dela sezone u Turskoj ostao još jedan meč a onda sledi plej-of. Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode i da će sjajni bek moći da se odazove selektoru Svetislavu Pešića na pripreme za Mundobasket koji se igra od 25. avgusta do 10. oktobra.


tagovi

Vasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara