Komentari na vest

Mijailović: Nije pošteno zvati nas državnim projektom; da se Partizan ugasio proklinjali bi nas doveka

5

56789

pre 2 meseca

DA LI NEKO ZNA KOLIKI JE UKUPAN DUG KK ZVEZDA POSTO COVIC SAMO PRICA O PORESKOM DUGU A OSTALE DUGOVE NE SPOMINJE
@

@56789

pre 2 meseca

koliko vam Macvan duguje zna li se se sta
I

Iznajmljeni

pre 2 meseca

Psttttt
Г

Групни

pre 2 meseca

укратко: неутралност, објективност и куражност не корачају уз: продаја Ландровера држави, функције у клубу и странци, мужа државних пара ! па маглу продавај другима !

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

"Kako Ostoja kaže!" , Prvi april, Humska
O

Ok

pre 2 meseca

Ovde niko ne pomenu kk OFI cudno. Tu su sva objasnjenja. Bitanga Covic nije pomenuo taj veliki klub. Pogledajte roster sve legende pozajmljene kk parizer. Nema tu nista sumnjivi. Ne, ne, ne. Eno Zoki kaze majke mi moje postene grobarske. I dalje glavni utisak iz kupa Topalovici u crnim odelima, crne kravate bele kosulje. Fale im samo sesirici. Na Marakani delirijum.
C

Cacak

pre 2 meseca

Ali naslov "Nije posteno..."

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Pa ne može da kaže "nije tačno". 🤣🤣😄
N

Nenad B.

pre 2 meseca

Partizan će u ove dve godine od kako igra EL od države dobiti 11,6 miliona €, a Zvezda samo za prošlu sezonu 11,3 miliona €. O sezonama u kojima je Partzan igrao EK glupo je i komentarisati i upoređivati. Da država pomaže sa 30% budžeta, ali sa tim sredstvima mogli bismo da igramo Fiba LŠ, da klub ne ostvaruje 12, 13 miliona dopstvenih prihoda. Naravno da je Čovićev privatni klub državni projekat, ako mu je učešće države u ukuonom budžetu 71%, to je svakom objektivnom čoveku sa prosečnim IQ jasno.
A

Alex DeLarge

pre 2 meseca

Druze, jesi ti svestan da pravna lica imaju obavezu objavljivanja finansijskih?... Evo ja cu ti licno reci da to koliko drzava direktno finansira i Zvezdu i Partizan kroz drzavne sponzore je totalno nebitno, zato sto se igracki kadar i strucni stab neretko kompenzuje kroz naturu. Evo kratko i jasno, trener KK Partizana je za svoj angazman dobio zemljiste u centru grada po trzisnoj vrednosti od 3 miliona evra, gde se to vidi u ovim brojevima?... Sto niko iz KK Partizan ne izadje i ne kaze kako to dugovi nestanu kad nisi imao izdavanja novca prema poveriocima?... 5 godina niste odigrali ozbiljnu utakmicu i sad ce neko da izadje i da mi prica o nekim parama i dugovima, a dinara prihoda nisu napravili, sve je godinama bio cist minus. Pa drzava je imala pravo po zakonu da vas ugasi kad i kako je htela, sta mislis da se dogodilo?... Sta mislis ko je zvao ljude i rekao da bi po njih bilo dobro da zaborave dugove Partizana?...ajde ne budite deca vise...
@

@Alex

pre 2 meseca

Sta li si se ti nalupao, au brate mili.
S

Sale84

pre 2 meseca

Ti koji verujes u ove price da imate sopstvenih prihoda 14 mil€ pricas nekome da ima ne znam kakav IQ? Druze, prosek ulaganja drzave u KK Crven Zvezda je 41% a kod vas 39% za godine prikazane u izvestajima. Isto tako je i kod vas u nekoj od prethodnih sezona...sad da li je 2020/21 ili 2019/20 ne znam tacno ( ali imas taj podatak u tom vasem izvestaju) je ucesce drzave bilo 70% u tom godisnjem budzetu, tako da tu pricu znas vec sta.
N

Nenad B.

pre 2 meseca

@Sale 84; Učešće države preko 50% u budžetu Pattizana bilo je samo u godini kovida. A to da je za oba kluba u proseku u posledniih 10-ak godina % države u strukturi budžeta isti je možda računski i tačno, ali Zvezdin budžet je u posmatranom periodu bio nekoliko puta veći po sezoni, tako da je tih vaših 40% mnogo više, odnosno preko 9 miliona € za posledniih 6 sezona, ne računajući tekuću.
G

Geodeta

pre 2 meseca

@Alex DeLarge Daj broj katastarske parcele u centru grada da preko Geozavoda svi mogu da provere da je trener Partizana dobio zemljište u vrednosti 3 miliona Eur. Za početak, treba da znaš da zemljište u centru grada spada u gradsko gradjevinsko zemljište tako da se ne dobija pravo vlasništva već pravo korišćenja za šta se plaća naknada. Prema tome, koji je broj katastarske parcele ili su ovo samo glasine koje si čuo?
O

Ostojaaa

pre 2 meseca

Zavukao Želimiru za sva vremena. Zapamtite, Željko nikad više talasati neće, jer pije vodu sa istog izvora. Onog narodnog.
B

Boban1

pre 2 meseca

@Ostojaa,talasace Zeljko svaki put kad izgubi. Nadam se da će poslije svake utakmice talasati.
p

pa muka je

pre 2 meseca

treba one inspektore isterati iz kluba, pa je zato Željko dobio po ušima, nije mi ga žao jer je zamenio teze nakon debakla u kupu. Sad će morati da objasne kako Panter plaća porez na primanja, ako ne dobija pare od kluba? Zato je brže, bolje krenulo "peglanje sa izvinjavanjem"
K

Ko o čemu

pre 2 meseca

Ako je Žoc pre dolaska u partizan bio na razgovoru s predsednikom i ako mu je predsednik garantovao finansijsku pomoć države u dizanju partizana iz mrtvih kako to nazvatii drugačije nego državnog projekta.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

🤫 Jezik pregriz'o! Umalo pa se zaboravilo. 🤬
D

Dr Excel

pre 2 meseca

Tako je, ja sam i bez razgovora dobio više.
S

Srbobratele

pre 2 meseca

Najveci trovac KK Partizan jeste ovaj covek. Kampanja kao prosle godine krece protiv Partizana jer je veoma blizu A licence koja se dodeljuje u aprilu mesecu kada klubovi zasedaju. Zeljko Obradovic sa jos nekim ljudima je podigao Partizan da se sam moze finansirati sto ne odgovara znamo kome vec, a iz iste kuhinje dolazi i sam doticni. Takozvane drzavne pare jesu narodne pare jer narod finansira te klubove nemojte da vas lazu.
R

Reč je reč

pre 2 meseca

A kako to partizan može sam da se finansira molim te objasni a da nema pomoć države narodnim parama???Eto objasni pa nek ide život. Zahvaljujući pomoći države doveden je Obradović ,plaćeno vam učešće u evropi, igrate u areni za triput manje pare itd itd ...Sada kada ste se vratili na košarkašku mapu i malo finansijski jaknuli odjednom ste se osilili i grizete ruku koja vas godinama unazad hrani.
N

Nero Wolfe

pre 2 meseca

Samo sto 75% tog naroda ne navija za taj klub i bez pitanja tog naroda se sipa u rupu bez dna i trenera od 1 440 000 eura godisnje (12 meseci x 120 000), a koji je od dosad mogucih 10 trofeja u mandatu osvojio jedan.
2

2 na 2

pre 2 meseca

Dobro da si nas prosvetlio da se sami finansirate. U celoj Evropi svi klubovi gubitaša, samo vi rentabilni. Daj i nama malo to što jedeš i piješ da se odmorimo stresa.

@Nero Wolfe

pre 2 meseca

Treba pitati i njih ali i ostatak naroda da se slazu da oni zive ovako kao sto zive sa platama i poslovima koje imaju a da drzava daje desetine miliona svake godine u Zvezdu odnosno Partizan da li bi 20% pristalo za bilo koji od ta dva kluba.
S

Sale84

pre 2 meseca

KK sam da se finansira??? Ahahahhaaha auuuu veci vic odavno nisam cuo

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Mazohista. Iznosi cifre. Da se bar pokrije ušima i da ćuti. Ode trešromantičarima bajka o ljubavi i kikirikiju. Osta samo kikiriki, da se u'vate za njega.
O

Otvaram oči besplatno

pre 2 meseca

Ti Talijanski pevaču si ovde jedan od najglasnijih i najsarkastičnijih, a potpuno mašiš poentu. Izgleda da je to malo mnogo za tvoje domete. Gde si video ti trešromantizam i kako je sve laž oko tih finansija Partizana. Ostoja već više puta javno iznosi da je Partizan namakao 14 mil. iz svojih izvora, nezavisnih od države, 8 mil. od karata i sl. Govori i da je dobio 6 mil. od države, 3 dobio, 3 još treba. Savić je rekao da je Partizan blizu da bude samodovoljan i to je bilo previše za onog tvog Predsednika. To je bila crvena linija. Bićete vi samodovoljni, ali kada ja to kažem, a to neće biti nikad. Moram da vas držim za uši, a i treba mi ta vojska. Neću valjda da zvezdinu šipku upotrebljavam za svakojake stvari. Mani se tvog otvaranja očiju nama i trešromantizma kako kažeš. Ima među nama partizanovcima i ljudi do čijih visina ti ne dosežeš. Čak i da možeš, ne možeš jer si vojnik šipke i stranke.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

_@ Otvorim ti b'lju Sav paradoks leži u tvom komentaru. Svakog ste u stanju nazvati "vojnikom stranke", a u isto vreme iznositi podatke Ostoje Mijailovića, i držati ih kao verodostojne. Skandirati "Vučiću p....", ali uzimati pare, i rado mu se zahvaljivati. Pričati bajke o "zamalo samoodrživosti", ali ne biti gadljiv na uplaćivanja za licencu. Pretpostavljam, sve će se na kraju pokriti onim milionima iz donacija, koje se nešto ne pominju. Ali oglasiće i to taj tvoj Če. Evo sutra.
2

2 na 2

pre 2 meseca

Sebi oči ne možeš da otvoriš, a drugome bi? Ma idi begaj, to što vi verujete u prevaru zvanu godišnje karte, pa tako postaste samodovoljni najbolje govori o vašem mozgu. U Evropi ne postoji samodovoljan klub, a da nije naslonjen na fk ili nekog bunar gazdu koji baca pare iz hira, a ti ovde sve hoćeš zajedno sa tvojim pajtosima da nas ubediš u suprotno. Ajde nas samo prosvetli konkretnim ciframa, mani se ovog mangupa kojem zapalo da zajebava raju.
K

Krastamana

pre 2 meseca

Izgubili ste tri utakmice od Zvezde za mesec dana i to je jedino važno. Željko je samo hteo da skrene temu sa te blamaže
P

Pokradjen

pre 2 meseca

Možda je to tebi jedino važno, meni je važno da je na klupi legenda Obradović, da je Arena puna navijača, da vlada pozitivna atmosfera, da smo prošle godine bili na pragu F4, da je Partizan bio na krovu Evrope i da je klub stabilan. Rezultati će doći kao plod rada.
G

Goss

pre 2 meseca

A vaša blamaža kad ste izgubili od nas prve dve tad ste ćutali ko k...e
G

GostLalat1

pre 2 meseca

Xaxaxa, vi grobari ste izmislili novu titulu, nov trofej se zove zamalo F4 😂😂😂😂😂 Ko pamti ko je osvojio Evroligu, pamtiće se zamalo F4
H

Haha

pre 2 meseca

Umesto da se posle Kupa pisalo o pobedi Zvezde,o igracima Zvezde (malo vise) i o tome kako je Zeljko izgubio jos jedno finale od Zvezde i da mu je to treci poraz za mesec ipo dana od Zvezde,ovde se vec skoro 10 dana prica o drzavnim projektima,o novcu,koje kome duzan,ko koliki budzet ima,koje koliko para potrosio...i sve to jer je jedan nabedjeni trener,a nula (0) od coveka i mizeran covek nije cestitao ljudski protivniku i izasao je sa pricom kako su njega pokrali i kako on nije drzavni projekat i ako ga niko to nije pitao,i umesto da glavne teme budu pobeda Zvezde i porazi partizana zadnjih nekoliko nedelja,tema su finansije,a on se provodi u Cacku iz kroz osveh izjavljuje da ne napusta partizan. Ako ima pravde,a ima,Zvezda zavrsava ovu sezone sa triplom krunom i salje partizan u EK jer kupovine ulaznice u EL nece biti sledece sezone,a onda drzava zavrce slavinu i sve dolazi na naplatu!

Protiv propagande

pre 2 meseca

Pa pisalo se o pobedi Zvezde sta sada treba da to izgleda kao put Zvezde do f4 Evrolige da se tako pise zvucalo bi onda , velicanstveni uspeh pobedom protiv svoje filijale u neizvesnoj zavrsnici pa protiv kluba Borac 94 za koga ja i vecina gledalaca verovatno nije ni culo i na kraju nad drzavnim projektom Partizanom jedinim dostojnim rivalom u poslednjih 11 godina. Partizan je sa 3 do 5 puta manjim budzetom od Zvezde 3 puta vezano osvajao ovaj isti kup to nije nimalo bilo inpresivno kada se znalo ko je u Evroligi i ko ce osvojiti ostalo pa se i vi niste toliko lozili na bilo sta sto izgubite jer ste mislili da se Partizan nikada nece dici.
X

XXXYZ

pre 2 meseca

Lagao ili ne, veliko poštovanje od jednog Zvezdaša za Ostoju zbog tona i narativa u ovom intervjuu 🙋
N

NBbaalmy

pre 2 meseca

Niste drzavni proJekat

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Misliš da im skandiraju sledeći put, i oni budu srećni? 🤔
C

Crno ba Belo

pre 2 meseca

Ljudi sad se tek vidi sta znaci Zeljko...sa duplo manje para je uzeo ABA ligu ...Top 8 ....realno tolika je razlika u parama da bi zvezda trebala da nas svaki utakmicu dobija 20 + razlike....a oni sretni sto su uzeli kup...
J

Japi

pre 2 meseca

Hahahaha,pobednik dana.
G

Gost9

pre 2 meseca

Mora da se dobro osecaju Ostojini,kad znaju da su skupljali novac,a doticni ga nije uplatio.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

"Ove sezone smo dobili 5 puta više nego 2017. godine. Tu se vidi da država podržava projekat koji permanentno raste." I da. Nije pošteno zvati vas državnim projektom.
M

Ma da

pre 2 meseca

Posteno je zvati Partizan koji je dobio 6,a nije posteno 11 koji je dobila Zvezda, 6 veće od 11,a 11 je manje od 6 jel da.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

_@ Ma da Da bi ti bilo lakše, Zvezda je dobila 22 miliona. Nego, prebrojaste li one milione skupljene od puk(l)e sirotinje? Nigde je nema u prihodima.
M

Ma da

pre 2 meseca

Evo lakse mi odmah 6 je veće od 11,a 11 je manje od 6 nova matematika u modi🤣

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

_@ Ma da Veruješ Ostoji, opozicijo? 😏 Pa gde taj Če Ga Vara da izvara.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Gde su 5 mEleona evra što si skupio od lakovernih navijača za porez, koji nisi uplatio, tako je pre par dana rekao tvoj poslodavac koji te je postavio tu. Šta bi sa onim duplim kartama za EL koje si prodavao. Koliko si titula osvojio za ovih 7 godina od kada si tu postavljen. Jel se još tužakate sa Mačvanom i još nekim igračima, koji su iz ljubavi igrali kod vas.
O

Odlazi ostoja

pre 2 meseca

UPRAVA NAPOLJE!!!
F

Factor X

pre 2 meseca

Covjece pa sto on ne pita direktno zasto zvezda dobija duplo vise ....mozes mislit u fudbalu ....najmanje 10 puta vise...sa tolikim parama zvezda ne moze da udje makar u top 10 ....to je majistorstvo sa tolikim parama nemati nikakav rezultat...da name daju 11 miliona prvaci Evrope sigurno...

Sakur

pre 2 meseca

Naravno da te ne zanima koliko drugi klub dobija od drzave,bitno da njih zanima koliko Partizan dobija.Ako se drzavni projekat naziva klub koji dobije 5 miliona od drzave kako se zove klub koji dobije 11 miliona?
X

Xxxxl

pre 2 meseca

Nemoj zaboraviti da je na celu SD Partizan i covek govoeri da ga ne zanima. Strasno koji manipulator. Nije on dzabe ubacen.
O

Ostojaa....

pre 2 meseca

....Vrati 100 mil drzavi sto ste dobili u zadnje 3 godine a samo Jedan trofej osvojili,to su bacene pare!
Z

Zrak

pre 2 meseca

Možda 100 miliona dinara, a vi ste dobili istu količinu evra.
Ф

Фикус

pre 2 meseca

Ово је оно када си приморан да одеш на, за то плаћени термин, телевизију и причаш све оно што ти је речено да кажеш и да се држиш строго инструкција!!! Партизан изнад свега и свакога.
C

CZV FAN

pre 2 meseca

Zvezda je moj prijatelju senilni iznad svih i svakoga a tvoj Partizan...
M

Miv

pre 2 meseca

U KK Partizan niko nikada nije učestvovao ni na kakvim protestima. Na protestima opozicije su učestvovali kapiteni drugih klubova...
A

Axaxaxa

pre 2 meseca

Da, kako da ne.
b

bebs

pre 2 meseca

citirao je Ostoju
K

Kapiteni

pre 2 meseca

Branko Lazić? Mića Berić? Nije za poređenje.
M

Miv

pre 2 meseca

To je rekla tvoja mesija, ne ja.
D

DekOslav

pre 2 meseca

Probaj da poslujes kao Vojvodina, Borac, Radnicki.... Kao svi ostalim klubovi van tito ih blizanaca, BEZ POMOCI DRZAVE.
S

Sombor

pre 2 meseca

Druze Tito i Zvezda????E'lti dobro?
s

sasaaaa

pre 2 meseca

pa Partizan se nije ugasio zato sto vam drzava placa sve i dugove i licence i ubacuje milione zabpojavanja,drzava vas je spasila,drzava vas izdrzava i drzava vam daje.milione da osptamete. Ne razumem zasto vas toliko boli kada kazemo da jeste drzavni projekat kada jento tako ocigledno!!! Da vam nije drzave,vi bi ste se odabno ugasili,ali drzava va cuva i dize!!!!

Sakur

pre 2 meseca

A gde bi vi bili od 2012 da vam ovaj nije dosao na vlast.U kakvom stanju su bili i fk i kk ?
E

Eh

pre 2 meseca

Država nas je uništila da bi nas kao spasila.

Fear The Beard

pre 2 meseca

Zocova plata?Panterova?

PFK NIŠ

pre 2 meseca

A kakve veze ima clanstvo u Evroligi sa vredjanjem barona od Cipuljica?! Nikako da shvatim, ili mozda ovog Mijailovica neko ubedio da je to povezano...
k

kome je do kosarke?

pre 2 meseca

Znaci KKP i Zeljko drzavni projekti.
J

Jao bre

pre 2 meseca

Koliko saopštene, nmg da čitam ovo. I ajde da je nešto pametno nego gluposti sigurno.
J

Jtd

pre 2 meseca

Nije, najpostenije bi bilo reci da i jedni i drugi dobijate novac od drzave, trosite ga a rezultati su vam kad da ga niste ni dobili. Zvezda malo duze a sad ste se i Vi uhvatili u kolo i presipate iz supljeg u prazno
M

MJS

pre 2 meseca

To je tačno!!!! Ali dopuniti da je KKCZ pre 10-12 g zamrznuta sa dugom od 17 miliona evra,ispala iz Jadranske lige,i za nagradu Vaš navijač br1,pre najvećeg hohštaplera u srpskoj košarci,pmogućio da više o10 g igrate EL i potrošite više od 100 miliona evra,BEZ REZULTATA!!!!!

Sakur

pre 2 meseca

Tacno i jedni i drugi dobijaju od drzave,e sad jedan dobije duplo vise ali to mu je isto ahahahaha

Ma vazi

pre 2 meseca

Zvezda zato ima rezultate redovno razbija FMP , Borac ,Megu i ostale po regionu sad ne znam kako se to odužuje sta dobija od toga drzava ili domaca kosarka sto ona melje i uzima limene cupove i tako skoro deceniju.
-

-OSTAVKE-

pre 2 meseca

Minus za ostavku zeljka , plus za ostanak
P

Pa da

pre 2 meseca

Partizanovci ti ovde daju plus, a Crvenozvezdaši minus.
D

Džoo

pre 2 meseca

Veći prevarant od ovog nije bio u sportu
K

KALČOSMORISTA

pre 2 meseca

Kako je lep ovaj vaš predsednik, ljubi ga Sale Kovačević 😘😘😘
G

Gospodin Chaki

pre 2 meseca

Odavno se nije desilo da jedan predsednik nekog kluba ovako javno raskrinka, demantuje i uhvati u lažima, kao Ostoja Mijailović svog trenera Želimira Obradovića, ali i potvrdi činjenicu da su partizan i Želimir Obradović državni projekat.
J

Jes

pre 2 meseca

Jos samo kada bi procitao ceo tekst,pa da svatis sustinu,a ne ko papagaj neki da samo ponavljas kao pojedinci.
G

Gde vam je kup?

pre 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak TRI lagane pobede u derbijima za redom sa pola gasa ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 30mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 13 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!
b

bvb

pre 2 meseca

Priznao da je drzavni projekat covek
P

Priznao priznao

pre 2 meseca

Od sveg srca želim Zvezdi crvenoj da bude državni projekat kao što je to Partizan od 2012. pa na ovamo. Od vaterpola do košarke.
@

@priznao

pre 2 meseca

Od sveg srca vam zelim da vam skidaju koseve sa kalemegdana i da skupljate porukama za plate igraca i sampone. Ta vasa iluzija o nekom unistavanju partizana samo pokazuje u kolikoj deluziji zivite.
S

Spin classic

pre 2 meseca

Šamponi su definicija spina. Ako se ne sećaš priče sa šamponima, vaši fudbaleri su se požalili da nemaju za šampone, pa su im Delije Sever porazbijale skupocene automobile da bi im sirotanima donirali šampone. Da mogu glave da operu. A u KK je bio projekat evropske Zvezde, Čović reče da je Pešićevi plata tada bila 400.000 evra. I sada tu kao neko nosio neki koš, a sve i da jeste počeli su duhovi da lebde iznad poverilaca pa sada toga nema. Ali ne, kad zatreba opravdanje tu su šamponi i koševi.
Z

Zrenjaninac

pre 2 meseca

Ne zaboravite, Ostoja je ugasio FK Borac iz svog rodnog grada. Puno im je pomogao ... Sad KK Parizan ima: pleja iz Čačka, trenera iz Čačka, 2 pomoćna trenera iz Čačka,predsednika iz Čačka... još mu fali i Velja Ilić pa da prekrste u KK Borac! A, da, ne mogu, već ima jedan takav klup sa tim imenom, moraće prvo da ga ugase!!! Ostoja kreći!
n

ne zaboravi

pre 2 meseca

I terza je ugasio ofk, pa ga sad vodi njegov sin i igrace sledece godine super ligu, kao 8. filijala od 14 klubova
Z

Zrenjaninac

pre 2 meseca

@ne zaboravi - druže moj, OFK postoji i gašen nije, a KK Partizan će biti, Ostoja ima iskustva u tome! Elem, kada bi KK Partizan, a i drugi blizanac, uplatili šta duguju Državi za porez, rezultat u EL bi bio isti a bilo bi više love za plate: sudijama, profesorima, vojsci, policiji ... Mnog, bre troše, a nigde rezultata!
K

Kalcopolista

pre 2 meseca

Skolovo ih doktor kosarke Nebojsa cak 3 puta za redom u derbijima za samo 20-ak dana,zatim izasao predsednik i javno priznao svima da ni dinara uplatili za porez nisu i da lazu sve cak i svoje navijace,nakon toga pocelo je opasno da im kuva u upravi,svadjaju se i glodju izmedju sebe i ostoja i zeljko i savic,ocekujte uskoro raspad sistema i ostavke,smem da potpisem!
D

Dejan 1

pre 2 meseca

Ciko svi vi sto jedete drzavne pare a izgledate ko bure bez dna, plus ovi sto vam daju te narod treba da kune. Jer se trosi nemilice i samo se vice daj jos. Radnici svi u Srbiji bi imali deset posto vece plate da nije vas uljeza a ima vas mnogo u ovom drustvu.
Z

Zeljko Odlazi

pre 2 meseca

Ostoja odlazi iz kluba sto pre i povedi Zeljka i Savica sa sobom,nemate vise podrsku navijaca u opste!
T

Tacno

pre 2 meseca

Da se vratimo u vreme kada smo igrali EK i bili jadni i smesni E pa nece da moze Pisite sta god hocete Od kako je Ostoja dosao sve ide kako treba ,gde je nekad bilo
D

Dileje Sever

pre 2 meseca

Jeeeeeee
L

Laktasi

pre 2 meseca

Kaze covek kako 'nisu' drzavni projekat,a u poslednje 3 godine dobili od drzave preko 100mil i sve spiskali a samo jedan trofej osvojili i to jedva,trenera i pantera placaju po 3mil po sezoni,imaju najveci budzet ikada vidjen na ovim prostorima!
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Kako je vama dobro u glavi?!
j

jjjk

pre 2 meseca

da bre sećaš se kako su osvojili prošle godine trofej i kakve su scene pravili
d

dexiko

pre 2 meseca

Ostojić kaže da se ne priča o tome a rumeni tu temu krenuo da priča posle poraza.
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Nismo, ko kaze da jesmo. Jesmo ali ko kaze da nismo. Dobro jesmo ali nismo. I jesmo i nismo. Cekaj sad cu da vam objasnim, samo tetki da odnesem lek.
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Zaboravih, Sa ovim su se složili...
K

KK Crvena zvezda

pre 2 meseca

Slažem se! JESMO.
K

KK Crvena zvezda

pre 2 meseca

Slažemo se. JESMO
F

FK Crvena zvezda

pre 2 meseca

Državni projekat 2012 -......
b

bodiroza

pre 2 meseca

gledacemo mi partizan jos 10 god u evroligi sa A licencom
G

Grad ubi sve

pre 2 meseca

Koja je go igrica? 2K ili?
N

NR

pre 2 meseca

Ajde bre zacepi. Sta se ti pravdas.
M

Mujagic

pre 2 meseca

A kako se zove to kad ti drzava daje veliku vecinu budzeta i oprasta poreske dugove? Naravno, isto kao i Zvezda…Rupe bez dna i rak rana srpskog sporta i drustva
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Hoćemo li videti odgovor na ovo na 4 televizije?
U

UJKA ŽITKO

pre 2 meseca

Kakav odgovor ? Hoćemo li čuti priznanje crno bele manjine da su državni projekat, to je pravo pitanje
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Ja bi reko, da Zelimira necemo jos dugo gledati, posto mu predsednik kluba krece ledja javno.
S

Simao

pre 2 meseca

Možda ti ne tražiš alibi posle poraza, ali tvoj trener traži. Kako je lagano skrenuo temu sa poraza na državni projekat. Pa sad ti Ostoja vadi kestenje iz vatre.
z

zna se

pre 2 meseca

rumenoglu sve zapoceo
B

Bezmozgas

pre 2 meseca

da ista imas u toj glavurdi ne bi tako pisao i nazivao jednog od najvecih u ovom sportu.
R

Rebel

pre 2 meseca

Zapoceo gasenje drzavnog projekta od 18 mil prosle sezone. Nastavak je u toku
0

0211

pre 2 meseca

Čekaj, znači onaj (čije ime se ne spominje) laže?!
B

Brdo

pre 2 meseca

" Tu se vidi da država podržava projekat koji permanentno raste "
D

Da li je Država pomogla?

pre 2 meseca

Da li je Država pomogla sa nekoliko desetina miliona evra ?
d

dodje

pre 2 meseca

Radonjic uzme triplu krunu, Zoc 0 trofeja. Zoc proglasen za trenera godina uzima nagradu, toliko.
n

ne zaboravi

pre 2 meseca

Od toga tuce Zoca u direktnoj borbi za trofej
2

2567

pre 2 meseca

I to Radonja duplo manji budžet.
h

hajvan

pre 2 meseca

Evropa je merilo svega za Žoca,Radonjića,Zvezdu,Partizan...Prošle i ove godine je pokazao da je ispred Radonjića i Zvezde koji 10 godina turistički putuju po Evropi.
d

dexxa

pre 2 meseca

Sta je Rudonja osvojio do sad a sta Zoc u njegovim godinama,ne mlati
C

Cccc

pre 2 meseca

Ja neću reći to što dotični gospodin priča ni da je istina ni da nije samo bi ga upito posle svih ovih cifara koje je pomenuo da su zaradili ponavljam još jednom oni lično ZARADILI hoće li imati više obraza reci da košarka nije profitabilno sport kao što je dosad pominjao nekoliko puta.
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Nemoze biti profitabilan ako su veci rashodi od prihoda. Svi klubovi eurolige kazu jedno te isto. Bio bi profitabilan kada bi Arena imala sve sto imaju kosarkaske arene u NBA. Onda Fino dodjes pa platis pizza 30 eura, pivo 15 .... Pa sa ovako ogromnom publikom uzmes love.
u

unutar

pre 2 meseca

kluba se nesto desava.Prvo se Zeljko brani od rezultata i napada indirektno upravu.Koristi ime koje je u padu poslednjih godina.Broj trofeja to potvrdjuje.Za novac koji dobija,malo daje na rezultatskom polju.Sira slika oko kluba je nesto drugo.Marketing,imidz za strane igrace...al opet nista bez drzavnih para.Pocev od licence,poreza,termina za arenu,sponzora direktno upucenih na njihovu adresu.. Malo stvari da bi se reklo da NISU DRZAVNI PROJEKAT.
P

Polako Ostoja

pre 2 meseca

A postavi te uplatnice od navijača što ste uplatili državi. Presednik je rekao da niste centa od toga uplatili.
1

11211

pre 2 meseca

Spin majstor Žoc je iskusno skrenuo priču sa tri poraza od Zvezde za mesec dana!
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Ako je tačno, a verujem da jeste to što kaže Ostoja da je država ove godine Partizanu dala 5 miliona i 600 000 a da su prihodi Partizana od ulaznica 8 miliona plus sponzori,TV prava i ostale zarade onda je i logično da je budžet oko 20 miliona.Ako još plati porez od 3 miliona do 31.msrta onda je sve OK.Način na koji se došlo da tih para od države je sad nebitan jer je vlast vlast i ona boga ne moli,na kraju je za običnog navijača Partizana a to je nas 99,99 posto najbitniji teren i uspesi i neuspesi na njemu.Kako to da je zadržan Panter za ogromne pare,a pušten Lesor,zašto Kaminski koji ne igra odbranu a ne neko drugi,zašto Ponitka kad ništa nije bolji od recimo Trifunovića,zašto gubimo od Zadra,Igokee,zašto jedva potvrđujemo Hercegovac i Vojvodinu.Volim Željka kao i Duleta pa i Trinkijerija i voleo bi da doživotno ostane u Partizanu ali je on malo nefer posle poraza u Nišu umesto objašnjenja slabe igre potegao priču o Državnom projektu.Drago mi je i to što je Ostoja barem prema ovom intervjuu jedno deset puta korektniji od njihovog inženjera iz Železnika i koji ni u jednom trenutku nije napao Zvezdu.
N

NoName1

pre 2 meseca

Način na koji se došlo do tih para od države je nebitan jer vlast je vlast i ona boga ne moli??? Sunce ti poljubim, oni misle da njih država tera puškom da uzmu pare. Ne bi oni, al eto vlast boga ne moli
@

@Mauro

pre 2 meseca

Samo ti veruj Ostoji i daleko ces da doguras
S

Sale84

pre 2 meseca

Da li ti stvarno verujes da ste vi prihodovali od ulaznica 8 mil €??? Kao i prosle godine 6 i nesto mil €? Pa jesi ti svestan da je na 16.000 pretplatnih karata ( ako ih je prodato toliko uopste, posto je ocigledno bilo nekog petljanja tu).. pa to je 500€ prosecna karta!!! Jel shvatate vi to da je to apsolutno nemoguce...pa 80% mesta u Areni su karte koje kostaju prosecno 100-150 € sezonske... odakle bre 8 mil??? I sa svim ostalim mestima da se popuni Arena za svaku utakmicu ( to je pored sezonskih jos oko 4.000 karata po utakmici sa prosecnom cenom od 2.000 pa x17 utakmica sve u totalu kad saberes moze da bude jos oko 1-1.5 mil €.. Dajte vise sa tim bajkama...sto ne da podatke o prihodima detaljno..nego kaze sopstveni prihodi 14 mil ahahahha
K

KK Državni projekat

pre 2 meseca

Pa ako niste državni projekat što onda prihvatate tolike pare od države?I gde je sada veliki trener da da izjavu?Šta je,pojela maca jezik?
G

Guh

pre 2 meseca

Niko igokea2 ne moze da zabrani da bude drzavni peojekat
9

95

pre 2 meseca

Ne znam zašto nas zovu " državni projekat" a živimo od te iste države??? To pitanje je pokrenuo Obradović pa njemu treba da objasniš. I da mu objasniš da je blam da izgubi tri puta za redom od Zvezde.
D

Da se zna

pre 2 meseca

Ipak jeste drzavni projekat
M

Mandrda

pre 2 meseca

Drzava vam direktno daje sest miliona a indirektno jos 15-ak kao na primer ovaj vlasnik televizija i onaj sto radi na prokop-u. Pa vam drzava maltene ne naplacuje arenu. A poseban cirkus sto kupujete pratioce na twiteru i ko zna gde jos,smeje vam se narod. Hocete da prikazete kako ste popularan klub.Udjite im na twiter pa pogledajte koliko pratilaca imaju sa tek otvorenim profilima i nekim korejcima,japancima,arapima koji nikoga u prijateljima nemaju.
J

Jagnjilo

pre 2 meseca

Ja pogledao ono je smehoteka. Ljudi na silu zele da budu satro popularni. Kakvi bolidi
J

Jole 39

pre 2 meseca

Priznajem drzavni smo projekat
G

Gostgost

pre 2 meseca

Nije posteno da budete drzavni projekat. A istinu je uvek posteno govoriti.
G

GostO

pre 2 meseca

Jedino tako i mozete u EL. Dok god je teren merilo, nema od vas nista. Ali ste sampioni zakulisnih radnji, tu vam skidam kapu.
N

Niko123

pre 2 meseca

A vi zaboravili koliko ste puna nezasluženo otisli u EL?Cibona, Igokea, korona?Na stranu što i pravi Grobari vide kakvo je ovo g...o od coveka.
G

GostO

pre 2 meseca

Ako je po propisima, i na terenu, nema nista sporno. Van terena, i specijalne pozivnice za sednomplasiranu ekipu nisu bas za poredjenje.
С

Стари гробар

pre 2 meseca

Зашто заборављате чињеницу да је Партизан имао трогодишњу лиценцу за Еврокуп и невезано за пласман у АБА лиги играо је редовно. Мада, занимљивије би било да сазнамо како је тим са једанаестог места 2011. године играо Еврокуп у наредној сезони.
p

porucuje ostoja

pre 2 meseca

Samo finansijera nemojte vredjati
c

cv

pre 2 meseca

pa dobro država daje samo 6 miliona od 20 miliona to je 30%
G

Gostgost

pre 2 meseca

Drzava daje 30%, a firme kojima drzava zavrce ruku da vam daju pare daju 70%. Niste drzavni projekat, nikako. Oprao vas gazda
J

Ja grobar

pre 2 meseca

Priznajem drzavni smo projekat
Л

Лимару

pre 2 meseca

Даће бог да се угасите
ц

циркус

pre 2 meseca

9 милиона за порез скупили хахахаха
G

GostO

pre 2 meseca

Jedino tako i mozete u EL. Dok god je teren merilo, nema od vas nista. Ali ste sampioni zakulisnih radnji, tu vam skidam kapu.
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

I jos nesto. Nebojša Čović je za Ostoju Mihailovića licno Če Gevara. Sa ovim su se složili...
g

gosto Norge

pre 2 meseca

ON je TVOJ predsednik tj TVOJ gazda, (kerovi imaju gazde, zaposleni poslodavce), a nije MOJ tj NAS jer ga JA tj NAROD prezire.
M

Milojko Arsenić

pre 2 meseca

kako je to igokea2, za samo jednu godinu skupio 9 miliona za porez i da ima budzet 20 miliona? ah da niste drzavni projekat
d

drzavlanin

pre 2 meseca

Niko ne vredja drzavu vec Vucica drzava nije Vucic. Vucic se deklariso kao navijac Zvezde i u zvezdi dozivljavaju ga kao duh koji lebdi iznad zvezde. Vucica vredjaju njegovi drzavljani kojim je on presednik .
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Snimicu jedno za drugim Zelimirovu konferenciju za štampu posle finala kupa i Ostojino gostovanje na TV prva. Kada dodje jedan moj drug grobar pusticu mu da pogleda i više puta. Znam da ce uzivati i biti ponosan na avangardnost, partizanstinu, opozicionarstvo i herojstvo voljenog kluba. Sa ovim su se složili...
.

.......

pre 2 meseca

Ovaj mora da se pravda da mu šef ne bi zavrnuo slavinu.
I

Iks Tb

pre 2 meseca

Glavni utisak je taj da je Ostoja popisao Zoca sa ovim gostovanjem.. jedna je Zocova priča, a Ostojina potpuno drugačija..ko više laže to još ne znamo..
G

Gooxy

pre 2 meseca

Jedino je jasno iz ovog svega da ste dobili duplo vise para od drzave nego Partizan.eto ima pravo vrhovni da demantuje to ako nije istina
B

Bbbb

pre 2 meseca

Sto je ovo koliko se pravdaju u zadnje vreme. Zvezda i Partizan dobijaju novac od drzave to nije sporno a isto nije sporno da Partizan dobija dosta vise to je svakome jasno pa pogledajte samo kakve igrace dovode ovi stranci su bas ozbiljno placeni Ponitka je najjeftiniji koji ima 700.000 godisnje. Panter ima 2.6 miliona godisnje a Miroticu je nudjeno i vise od toga a ovo sto Ostoja prica o primanjima kluba je smesno bolje neka kaze dala nam je drzava novac a ne ovako. Ja ne znam da li iko misli da je Zeljko tu za neki mali novac.
A

Axaxaxa

pre 2 meseca

Biće samo da umemo bolje da izaberemo što se igrača tiče, pa Zvezda nije dovela samo koga nije htela. Što se novca tiče zvanično je prikazano da Zvezda dobija više.
A

AVJSD

pre 2 meseca

Nismo drzavni projekat samo nam drzava finansira klub ahahahahah
p

pihh

pre 2 meseca

I imaju 30 miliona budzeta
K

Kup je nas

pre 2 meseca

Drzava Zelju trpa pare u dzep, a on posle poraza u kupu gori toliko da ne zna da cestita na postenoj pobedi. Mislio sam da je 2005. godine bio u pravu kada je vodio reprezenraciju, ali imamo jasan primer da covek jednostavno ne zna da gubi. ima 100 godina i nije naucio da gubi. Sramota.
F

Free spin

pre 2 meseca

Sve što si rekao za pola sata palo je u vodu kada si izgovorio cinicno 'i ja sam imao obaveze pa sam došao' . Toliko o tebi A još više o mom 'omiljenom' mozzartu koji mi 'uvek' objavi komentar koji im se (ne) svidja. Hvala redakcijo na slobodi govora ❤️
F

Free spin

pre 2 meseca

Ovome se nisam nad'o 🥰
H

Hmmm

pre 2 meseca

Ajde sad grobari.jel i daAlje drzava i predsednik ne valjaju.sta kaze drug ostoja.ili ko po obicaju cujete i razumete samo ono sto vam odgovara.u kosarci ste boston seltiksi,avangarda.zbog jednog kupa sampiona.sta je onda zvezda u fudbalu.real.ali ne vi jeste,mi nismo.u odnosu na cibonu,split vi ste mali klub na ovim prostorima.e da .a za ovih 8000000 e od ulaznica jos se smejem.pa toliko zvezda nema u fudbalu a duplo veci stadion.
s

soko

pre 2 meseca

Nasa godisnja kosta u proseku kosta 400 evra a fk Crvena Zvezda 150. Zvezda za godinu dana ima posetu od350000 hiljada gledalaca a Partizan kk 550000.
P

Paa namravno

pre 2 meseca

Da nema jer partizan igra evroligu i ima prosle godine 540k gledalaca , dok vi odigrate 2 3 utakmice u ligi sampiona ostale karte vrede po 300din
N

Nikola...navijač Partizana...

pre 2 meseca

Zapravo, u košarci Split je Boston Seltiks, a Partizan je showtime LA Lejkers. A zvezda, otprilike Šarlot Bobkats.
@

@soko

pre 2 meseca

prosle sezone fk crvena zvezda gledalo na marakani oko 700000 gledalaca. zvezda nema rentiranje stadiona. plus clanstvo se placa. tako da budite malo realni.
Г

Гостимир

pre 2 meseca

То што држава даје милионе, уопште није битно и иако нас држава финансира ми нисмо државни пројекат као Црвена Звезда, коју такође финансира држава са знатно мање пара.
d

delijo

pre 2 meseca

to je nas novac,moj i tvoj..verovao ti ili ne..i mi cemo ga i vracati
D

Daje drzava

pre 2 meseca

Ali zvezdi daje duplo vise a ima duplo manje rezultata
K

Kikili

pre 2 meseca

E ovo za porez vam nije tacno, jer je predsednik rekao drugacije, a on nikada ne laze. Dobro, skoro nikada.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Nije lepo da državni projekat zovemo državno projekat. Pa kako da vas zovemo?
Z

Zokiioi

pre 2 meseca

9 miliona na porez, i niko ni rec da kaze kako to su skupili?
F

Free spin

pre 2 meseca

Pazi još jednu zanimljivost. On je od 2017. Tu, a porez je počeo da plaća od prošle godine. Što znači da ima tu malo I njegovog poreza a ne samo tudjeg. Nego je uvek lakše okriviti drugog.
O

Ostoja covece

pre 2 meseca

skoro 60m ste potrosili od kada je doveden Zeljko a ☆ skoro 34,5m. O cemu pricas i niste platili porez od donacija ! Da li u klubu lazete Zeljka ili sta, peres se da ne trazis alibi u porazu a trenera namestas da zauzima onakav stav na konferencijama!
L

LAZIN.GLAVATANER

pre 2 meseca

Evo ga čika Ostoja, on me placa pa ja idem od tih para na albansko primorje.
C

Crno na Belo

pre 2 meseca

Bravo Ostoja, polivaj ih cinjenicama, to ih boli!
@

@crno

pre 2 meseca

...jedna je cinjenica, da kada od 20 miliona budzeta koliko je prikazao pre neki dan za ovu sezonu, odbijes 9 miliona za porez - nemas dovoljno ni za neto plate igraca. odakle ostatak? moze neka cinjenica?
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Ha, ha, ha. Cekaj bre, jesmo li mi gledali isti intervju na TV prva. Cekaj bre, jesu li Ostoja i Zelimir u istom klubu. Cekaj bre, da li je Zelimir pozvao ljude iz uprave Partizana da izadje i javno kazu kako Partizan nije državni projekat nego je to Crvena Zvezda. Cekaj bre da li je Ostoja to i rekao ili je doslovce izjavio: 2021 godine kada je došao Zelimir Obradović država je prepoznala taj projekat i ulozila 5, 1 miliona evra. Cekaj bre je li Ostoja pokazao partizanstinu , avangardnost, opozicionarstvo, prkos ili je cvrkutao kao slavuj. Cekaj bre hoćete li ovakvim naslovima kojima pokusavate da relativizujete podanicki narativ intervjua da nagrdite Ostoju ko sto ga je Zelimir navukao pa da ovaj put mora da ide u dnevnik dva RTS i da se u prajm tajmu posipa pepelom. Kakogod ja sam uzivao kao i mnogi navijači Crvene Zvezde i sada sam jos vise ubedjen u vasu avangardnost i partizanstinu. Sa ovim su se složili...
Č

Čačanski

pre 2 meseca

povlo.
o

ostoja..

pre 2 meseca

finansira nas drzava kao i czv...i to je to..bez drzave bi mega bila prvak aba lige...
C

Cccc

pre 2 meseca

Tuzno je sto mega nije prvak.mega,studenski centar derbi,zadar,to je realan vrh aba lige.buducnost,olimpija,czv,kkp sve to drzava
K

Kojaaa..

pre 2 meseca

Nego sta ste nego drzavni projekat
F

Filippoinzaghi87

pre 2 meseca

Ostoja dobro naculji usi 29.02, da pozdravimo i tebe i tvog sefa kako dolikuje :)
M

Mile led

pre 2 meseca

Jeste culi grobarcici, nemojte slucajno da prozivate finansijera?
l

lol12

pre 2 meseca

Ono kad te Zeljko uvuce u g**** da moras da se pravdas i slihtas a sebe izvuce jer niko vise ne prica da ga je Zvezda oduvala 3 puta za manje od 2 meseca.Zeljko ispade vise SNS od SNS-ovaca.Samo izmisli neku temu i da se ne prica o 3 poraza u derbiju i 1-6 u zadnjih 7 utakmica (ako ne racunamo nizeligase)
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Tacno u centar !
n

nego sta

pre 2 meseca

nemojte FINANSIJERA da nam dirate porucuje Ostoja
J

Jfkfkt

pre 2 meseca

Jfkfk
J

Junker

pre 2 meseca

Koliko je ovom besmislu dato paznje. “Partizan drzavni projekat” je krenulo kao zezanje na konto ulozenih para u Partizan preko noci. Kao sto Grobari nas prze zbog slike Prvorodjenog u kancelariji Terzica. Brate, 2 drzavne firme su nasa dva sportska drustva, svaki funkcioner ikad je politickim putem postevljen i svi duvaju u istu tikvu. Suludo je da se ovolika halabuka digla oko obicnog navijackog prozivanja.
g

gostiVAR

pre 2 meseca

jel on to rekao da predsednik nije pošten?

Realno123

pre 2 meseca

alo kolega limar bjezi u radionicu 1 trofej imas u svom mandatu a tu si vec nekih 5 6 godina. vrati pare od poreza
D

Drzavni Projekat

pre 2 meseca

Tvoj nadredjeni pre par dana reče da ni dinar nije uplaćen za porez, ko govori neistinu?
H

Herakli

pre 2 meseca

U pravu su, vi ste vise krimi projekat
P

Psi ho

pre 2 meseca

drzavni projekat smo i jedni i drugi, samo koristite polozaje da delite narod jer to nekome odgovara, obicno to odgovara onome koji daje najvise para za to nesto
M

MNM

pre 2 meseca

Vi ste pravi primer državnog projekta nego se samo pravite..ranije niste bili toliki pa vam se svidela uloga žrtve a sad vam država sve platila i dugove i budzet i licencu,jer bez države ne bi imali ništa od toga..I vi bi da sada imate zbog države dobar tim al da i dalje budete žrtve,pa svašta,to ne može i to svi vide,pa da:))
p

phantasma

pre 2 meseca

pusti to…nego gde su pare od poreza???
I

IskoAlarkon

pre 2 meseca

Nema sta Ostoja ne dize toliko tenziju koliko rade ostali to pricam kao Zvezdas , nije da ne dize uopste ali ni blizu Zeljku i Covica . Izdvojio bih samo ovaj deo “Nama dolazi mnogo navijača na utakmice, a jedna manjina upućuje prozivke.” A kako kada je Zeljka vredjalo 3 coveka dok je vodio Fener kako je tad nastupio 10 minuta je pricao da nismo vise prijatelji da je on osvajao da sad svi igraju kosarku . Djubre iskompleksirano nikad nije on kriv nikad on nije izgubio , sreca je da je sve losiji trener i sve ce vise toga biti , kosarka napreduje a on? Samo postaje zlobniji ne napreduje , da nema reputacija kakvu ima vodio bi Borac iz Cacka kao krajnji domet trenutno . Ipak nas je covek zelim mu da odere jos nekog za pare , samo ne u nasoj drzavi . Pre nego sto neko udari na Covica , toga smo svi svesni ali Kkp skola je uvek bila najbolja odbrana je napasti . Pogledajte se malo u ogledalo , pogledajte malo istoriju Zeljkovih konferencija , Dule je transparentan bio dok je izazivao tenzije sto vise postujem nego ovo djubre ko sve uvija kao nece on a prvi je poceo jos u Fenerbahceu . Siledzija nije navikao na otpor , a gledace ga sve vise !
R

Realno samo

pre 2 meseca

Kada gazda podvikne i naredi, i jedan i drugi pravac na tv i da se brani AV…
a

ako su ruze procvetace

pre 2 meseca

znaci ne slazes se sa Zeljkom oko te alibi price posle poraza?
V

View

pre 2 meseca

sve je ovo u redu, ali da te podsetim tvoj trener je zapoceo tu alibi pricu :)
P

Pik gost

pre 2 meseca

I tako! Želimir je državni projekat!
M

MVPCACAK

pre 2 meseca

nisi neko ko trazi alibi a vas trener jeste? posto je on poveo pricu o ulaganjima drzave o projektima zamolio da se izadje sa papirima itd... Nisi neko ko ce direktno ili sa boka da napada drugu stranu ali si pitao odakle duplo veci budzet Zvezdi sto pritom nije istina? Predsednik je rekao da ni dinara niste uplatili za porez, s obzirom da on nije neko kome bih bilo sta verovao, ok bi bila tvoja prica ali problem je i kod tebe sto ti nisi nikada istinu rekao(Macvan, Madar, Misko, napad na EL, najvece pojacanje u istoriji EL, broj prodatih sezonskih itd)
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Zna se kome predsednik ide na stadion i ko je državni projekat broj jedan što se moglo i juče primetiti po dva dosudjena penala za svoju mezimicu.
m

mali jsd

pre 2 meseca

dali 9 miliona samo za porez ove sezone i niko da pita odakle?
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Zna se kome predsednik ide na stadion i ko je državni projekat broj jedan što se moglo i juče primetiti po dva dosudjena penala za svoju mezimicu.
o

ostoja kaze

pre 2 meseca

nemojte nam finansijera vredjati
К

Краљ

pre 2 meseca

Ви сте странци у евролиги,евро куп је за вас !
H

Hermano7

pre 2 meseca

Nije zvezda pa sa se ugasi, vojni klub je to, ponos svake drzave.
M

Mare Grobar

pre 2 meseca

Mi i jesmo drzavni projekat ne znam sto nas boli istina toliko
J

Jova1245

pre 2 meseca

Pa to zlo i treba da se ugasi kao sto se ugasilo ono drugo zlo!