Mijailović za MOZZART Sport: Pecarski nezadovoljan statusom, Partizan njegovim napretkom

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 15:57

Ispoštovan stav stručnog štaba Parnog valjka

Partizan se rastao Markom Pecarskim. Crno-beli su nakon konsultacija na najvišem nivou, u kojima je kao najvažniji faktor uzet stav stručnog štaba, odlučili da je za klub i igrača u ovom trenutku najbolje da razdvoje svoje puteve.

Pecarski je prethodno dobio raskid ugovora na arbitraži KSS, što znači da je dobio šansu da napusti crno-bele i da kao slobodan igrač potraži novi klub. On je bio nezadovoljan statusom u Humskoj i zbog činjenice da je Partizan doveo pojačanje na njegovoj poziciji, zbog čega se odlučio da sreću potraži na drugom mestu. 

Izabrane vesti

Partizan se prvi put oglasio povodom statusa Pecarskog, tačnije predsednik Ostoja Mijailović u izjavi za MOZZART Sport.
"I klub i igrač su još tokom prošle sezone izrazili određeno nezadovoljstvo. Igrač svojim statusom, klub njegovim napretkom i igračkim sazrevanjem. U dogovoru sa stručnim štabom, čije je mišljenje ispoštovano, odlučili smo da je i za nas i za Marka Pecarakog bolje da on potraži drugu sredinu, a da mi ulažemo u druge igrače iz našeg omladinskog pogona", poručio je Mijailović.

Za Pecarskog se najviše interesuje solunski Aris, mada su postojale opcije za odlazak u Galatasaraj i Sjedinjene Američke Države. 

Stefan Javković odlazi put Grčke, gde će nositi dres atinskog AEK-a, ali pod uslovima koje su diktirali crno-beli.
"Nakon dogovora koji je postignut između Stefana Jankovića, nas i AEK-a, Stefan će za grčki klub u narednoj sezoni nastupati kao pozajmljen igrač. Istovremeno, Stefan je sa produžio ugovor sa Partizanom na još dve sezone", poručio je Mijailović za MOZZART Sport.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara