Komentari na vest

Milosaljević: Hvala Trinkijeriju na pomoći tokom leta, u Megi čekam ponudu

S

Sabago

pre preko 1 godinu

Ova Mega je izgleda groblje Grobara. Tu se skupljeju zaboravljeni ljubimci crno belih: Milojevic,Avdalovic,Velickovic,Milosavljevic,... Posto ih nece njihov maticni klub,onda se tu okupljaju na casicu razgovora i dobijaju malo paznje od Miska i njegovih ljudi.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Koristio bi ovom Partizanu za 5-10 minuta po utakmici, samo kad bi sezonu izdržao zdrav. Šteta, povrede ga ubile, odličan je gagi
z

zzzzzzzzzz

pre preko 1 godinu

Jako bi koristio.... Juče za 32 minute na parketu čitavih 8 poena, 5 skokova i 3 asistencije sa 4 izgubljene lopte. Pazi za 32 minuta (4/5) utakmice! Znači za tih tvojih 5-10 bi imao otprilike prosek od 2 poena, 1 skoka i 1 ili nijednu asistenciju koju bi nadomestio otprilike 1 izgubljenom loptom.... Fantastičan doprinos stvarno... To mogu i Trifunović i Vukčević, što je ujedno korisnije i za Partizan a i za Srbiju....
s

sto je ovo ljudi

pre preko 1 godinu

Partizan vec ima 4 domaca igraca, bio bi prekobrojan kao 5 domaci. Vidi nedje sredi pasos da budes stranac i uzimaju te. - dizanje svacije kosarke osim Srpske na djelu.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

2025, u reprezentaciji Srbije bice bar 3 igraca iz sadasnjeg sastava Partizana (Andjusic, Avramovic, Koprivica, Trifunovic, Vukcevic, Smajlagic) i jedan ili nijedan iz Zvezde. Po cemu Zvezda dize srpsku kosarku ako dovede Nedovica, Raduljicu, Markovica, Mitrovica, Kuzmica, i druge koji su odavno afirmisani i pred penzijom? Svi zajedno ce u buducnosti imati manji uticaj na srpsku kosarku od jednog mladog igraca, tipa Vukcevic koji sad raste kroz igre u Partizanu, u jakim utakmicama i uz jake saigrace. Tako da ti argumenti da Partizan ne podize srpsku kosarku a Zvezda podize, ne piju vodu. Bolje iskreno recite, krivo nam je sto Partizan ima boljeg trenera i bolju selekciju igraca.
G

Gost miooo

pre preko 1 godinu

3048 godine Partixan nece dati reprezentaciji nista, dok ce Zvezda dati 4 u medjuvremenu rodjena igraca. priznaj ili barem poglrdsj svoiim.ovima utakmice KKP i mozes vidjeti 2 "domaca" igraca. andjudic i panter, sa vecom minutazom.
m

milos7181818

pre preko 1 godinu

Volio bi jos jednom da ga vidim u Partizan

RARITET

pre preko 1 godinu

Gagija povreda u reprezentaciji dosla karijere kao Jorovicu recimo
B

Brzo zaboravljamo

pre preko 1 godinu

Ili Stefan Jović...