Mirotić tokom duela sa crno-belima (© MN Press)
Mirotić tokom duela sa crno-belima (© MN Press)

Mirotić napao Real: Katastrofa! Sad peru ruke od svega

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.04.23. | 11:43

Centar Barselone o dešavanjima iz Madrida

Još jednom je Nikola Mirotić dokazao ljudsku veličinu. Više puta tokom karijere branio je interese pravde i sporta, zbog čega je bilo razumljivo da stane na stranu Partizana, oštećene strane u Viznik centru, pred kraj drugog četvrtfinalnog meča plej-ofa sa Realom.

Možda bi se nekom učinilo da je Mirotić, kao as Barselone, kritički nastrojen prema najvećem rivalu u Španiji (doduše, nekad u njegovom dresu), međutim, ako se zna njegov način razmišljanja i kako se postavljalo u situacijama koje nisu čisto vezane za teren onda deluje da je iskren, da govori iz srca i želi da skrene pažnju da su za incident nezapamćenih razmera krivi, pre svega, Serhio Ljulj i Geršon Jabusele.

Izabrane vesti

Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmišljaju o tome kako peru lice i ruke od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, kamoli košarka na tom nivou“, smatra Mirotić, verovatno misleći na niz izvinjenja koja su stigla iz Madrida.

Nije jedini u Barseloni koji slično razmišllja. Tuču je osudio trener Šaranas Jasikevičijus, a i Rokas Jakubaitis je saglasan da je ponašanje aktera bilo neprimereno.

Ni meni nije jasno šta se desilo. Nestvarno. Ovo ne bi trebalo da se događa na košarci. Dan posle incidenta, ljudi (koji su u njemu učestvovali, op. au) su shvatili (grešku), ali je bilo kasno“, dodao je Litvanac.


tagovi

Nikola MirotićKK BarselonaPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara