Komentari na vest

Momci, mi smo srećni što vas imamo!

N

Nedeljko Kokot

pre 8 meseci

Ja sam onaj sto je pljuvao reprezentaciju nakon poraza od Italije, pogotovo Bogdanovica! Ja sam taj kosarkaski pismen navijac koji i dalje misli da ofsdajd postoji u kosarci i koji veruje u filmove bicemo prvaci sveta
m

maxom

pre 8 meseci

Naj bolji naslov koji sam do sada procitao,svaka cast uredniku...
0

021 nsns

pre 8 meseci

Avramovic na kraju utakmice place sto je pobedio a radonja isto nakraju se smeje sto je izgubio
@

@@@

pre 8 meseci

Dobili nacionalne penzije, obezbedili se za ceo zivot, imas snimak Simonovica iz svlacionice gde vice "penzija, penzija"
m

micas

pre 8 meseci

Ma bravo momci
С

Сале2323

pre 8 meseci

Бориша Симанић... Добри дух који лебди над овом репрезентацијом!
G

Gledam i blam je

pre 8 meseci

Postoje li veći licemeri od novinara SK? Teško. Na početku prvenstva više govorili o CG nego o Srbiji, nakon poraza od Italije drvlje i kamenje po selektoru i ekipi, najgnusnije uvrede u autorskim tekstovima, a sad se dernja u mikrofon kao magarac da pobere lajkove po društvenim mrežama. Bez trunke stida. E zato uvek Šarenac, kada se radi o košarci. Pohvale i za Mozzart koji je bio isto svetao primer kako se veruje u reprezentaciju!
J

Ja sam samo prosečan Srbin!

pre 8 meseci

Gospodin Pešić je košarkaško božanstvo !!!
D

Dajte Švabe da se....

pre 8 meseci

Stvarno su nam uljepšali kraj ljeta ove 2023. godine.Zaslužili su sve pohvale a zaslužili su i izvinjenje što niko nije davao pet para na njih kada su krenuli na SP.I pustimo više Jokića,Micića i ko zna koga još.Evo,ispostavi se da je bolje što nisu išli,sve ispade potaman.
D

Derwen City

pre 8 meseci

Jokić Poku Kalina Nedović Micić Smajli Bjelica Luča Todorović Teo Bobi Mitrović Trifunović Andjušić Jaramaz Koprivica Tristan Radanov Djurišić Topić Eto još nekoliko dobrih petorki
3

334455

pre 8 meseci

KOSARKASKA AKADEMIJA PROTIV LITVANIJE I KANADE.SVAKA CAST MOMCIMA,PONOS JE BITI SRBIN KAD GLEDAMO NJIHOVU BESPREKORNU IGRU!!!

Eskobar 1

pre 8 meseci

bravo momci nebi nistq bilo od ovoga da nas Italija nije pobedila hvala italija hahaha
J

Jöle 39

pre 8 meseci

U ponedeljak doček basketasima, košarkašima i noletu
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Je l' Palja i njemu slični imaju još nešto da dodaju? Šteta što on avojevremeno nije doživeo sličan ispraćaj od nekog bivšeg reprezentativca, i osvajača medalja. Možda bi naučio da ćuti.
S

Sekundarac

pre 8 meseci

Bravo momci bravo.
S

Sad javiše

pre 8 meseci

Pešić preuzima i fudbalsku reprezentaciju posle ovog Svetskog.
S

Svi za svi

pre 8 meseci

Nikada nijedna naša reprezentacija, ne samo košarkaška, nije imala ovakav pristup igranju odbrane, nikada u istoriji. Ovo je legendarno koliko možemo postići samo kad je pristup maksimalan.
S

Suma

pre 8 meseci

Svaka čast momcima. Zasluženo, a tako su vas hejterima nepoštovali i predviđali fijasko po portalima, kvazi stručnjaci i hejterima. Bravo za sve, pa šta god bude. Vi ste već sve pobedili i osvojili
P

Put uspeha

pre 8 meseci

Najbitnije je da savez bude jak i na čelu sa Kokeza Slaviša vrstom kadra u budućnosti, dosta se lutalo sa sportistima na toj funkciji.
i

ispravkka

pre 8 meseci

Momci,mi smo oni koji su vas pljuvali nakon Italije.
m

matoriekspert

pre 8 meseci

I jesmo ih pljuvali ali ne zato što nekoga mrzimo nego upravo zato što smo verovali da može i mora ovako da se igra. Ja i dalje smatram da je poraz od Italije sramotan šamar ali istovremeno sada se vidi da je došao u pravom trenutku. Nemojte samo da kažete kako je bio isplaniran jer ipak niko nije toliko glup. Izvinjavam se ako su kritike izgledale kao pljuvanje .
m

mordd

pre 8 meseci

Vidim ima onih koji pljuvanje brane. Pljujem i ja ispred tva, ali ne odem na net da prozivam po imenima nase momke i da ih vredjam, teram, ili da jurim selektora. To nikada ne treba da se radi. Nikada! Niko od njih nije morao da bude tu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Da, ali momci nisu srećni što imaju nas ovakve.
m

mordd

pre 8 meseci

Ne zasluzujemo ih kao narod. Vec sledece leto ce ih opet prozivati i pljuvati.
C

Cccc

pre 8 meseci

Evo gledam Nemce i amere svi su izgledi da će nemci dobit ali nebitno samo sa našom odbranom dobijamo oboje.
g

gde steeee

pre 8 meseci

gde su sada oni pametnjakovici sto su posle italije komentarisali da je Bogdan suv prosek? da je Kari za penziju? gdeee steeee??
U

Urgh!

pre 8 meseci

Samo me interesuje šta sad misli Nedović. Vjerujem da nije baš vjerovao u ekipu, pa mu se nije dalo ostajati, trenirati i igrati, nego slađe provesti ljeto na odmoru. Ah, kako je pogriješio, i fulao finale koje je mogao da igra (a vjerovatno bi bio među ekipom). Greška karijere...
F

Fiba

pre 8 meseci

Bogdanović viče Kanađanima: "Je*em vas, je*em vas!" FIBA objavila video.
P

PFCDM9

pre 8 meseci

Govori,NEMA VEZE,NEM VEZE....i obraca se nasoj klupi zbog nedosudjenog faula...cisto da se zna...Bogdan je lider na terenu ,a i van njega,ne bi sebi to dozvolio,postuje protivnika.
d

duh zloduh

pre 8 meseci

Od srca Vam cestitam Srbi. Borba, fanatizam kad te svi otpisu, podsjetilo me na nogomet i nase na Svjetskom. Otpisali su vas prije prvenstva, igrac za igracem otkazao, a opet finale. Decki koji su se odazvali ostat ce u vjecnosti. Borba jedan za drugog, divovska muda i ne priznavanje nikome da je bolji. Bravo Srbija! Jos mi je i draze sto na turniru nema ultra nekarakternih deckiju kao pokusevski i sto je ova ekipa od nule gradila ovaj uspjeh.

Nebojsa Despotovic

pre 8 meseci

bravo za pokusevskog, klinac samo prica dok mali jovic dokazuje delima
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

Al ti je čestitka..ishvali ti svoje u sasvim drugom sportu..bez ikakve veze
K

Kliko

pre 8 meseci

Ajde pomeni još koji put svoju fudbalsku reprezentaciju iskompleksirani horvat
M

Marko BK

pre 8 meseci

Ovako se igra za narod, za reprezentaciju i za svoju porodicu! Bravo momci, sta god da uradite protiv Amerike, doček mora da bude veličanstven
S

Sekundarac

pre 8 meseci

Loš si prognozer 🤣🤣
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

Srbija je vecna dok su joj deca verna! 🇷🇸❤️🏀🏆🥇🏅🏴‍☠️🥊💪👊🍺🍻😂🤣😃😄😛😜😝🤪😅🍾
d

dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

A pljuvanje po Danilovicu i Pesicu .. Naslovi u novinama .. Gostovanja pojedinih na televiziji i konstantno narusavanje atmosfere u KSS i Reprezentaciji ?? Gde su ti ljudi danas ? imaju li obraza ?! Gde su Čović i Grujin ? jel pisu neko saopstenje protiv KSS i Danilovica , o losem radu i otkazima igraca ??
Z

Zoran 91

pre 8 meseci

Nemoj mi samo reci da je za ovaj uspeh zaslužan Danilović. Čestitke momcima za borbu ovo je samo njihovo da je do Danilović bili bi deseti.
d

dezurn1kr1vac

pre 8 meseci

Ako Čovic moze da se kiti sa osvejenim zlatnim medaljama za vreme kada nije ni bio predsednik KS i preuzima zasluge za iste , ne vidim problem u tome sto cemo pohvaliti i rad ovog sada saveza na celu sa Danilovicem . Taj Danilovic je doveo Pesica tako da 🤷
G

Gost83

pre 8 meseci

Eh, kada bi ovako samo mogli da se ujedinimo i budemo zajedno uvek, u svakom trenutku i svakoga dana. Da ne ubijamo jedni druge zbog Zvezda - Partizan vec da nakon utakmice aplauzom ispratimo pobednicku ekipu. Da nam se mladi ne biju medjusobno po ulicama i skolama nego da budu spremni da u svakom trenutku brane drzavu i otadzbinu svoju od onih koji se spemaju da nam rade o glavi. Eh, kada bi samo mogli...jos mnogo toga...
G

Gost444

pre 8 meseci

Meni je najlepši utisak, ako izuzmemo momke, što ima mnogo komentara bez minusa. Kad se Srbi slože, to obično bude ovako.
d

dadarw

pre 8 meseci

ovi manekeni iz fudbala da se ugledaju na vas ! dajte amere da se igramooooo
4

44

pre 8 meseci

Само за ове што пишу јак партизан јака Србија, 2017. смо били 2. на ЕП, а ваш партизан играо лигу шампиона, ал' фибину.
m

mare8

pre 8 meseci

rekli ste da je sga neuzastavljiv..najbolji play sveta..idealna petoka...itd ali danas nije to.to..mozda i neki centri ne bi dominirali..Nba je cirkus dopustite klubovima d nba a kupuju koliko imaju novca a ne ograniceno..da li ce mozda klubovi neke arabije uskoro parirati
l

lsp

pre 8 meseci

au brate, zasto uopste komentarises? koja evropska ekipa ima sanse protiv najslabijeg NBA tima? a sto se tice NBA trade sistema, to je najposteniji oblik sporta, da svi imaju podjednake budzete, da se ne bi desavale Kine i Saudijske Arabije predji na informer ili tako neki portal pa komentarisi
a

arroyo

pre 8 meseci

nije internet za tebe, ajde imas dostavu za miljakovac treba da budes tamo za 20 minuta, kreći
g

gost89

pre 8 meseci

A Davidovac nista??
В

Вања

pre 8 meseci

Браво момци!
P

PITBULLOVI

pre 8 meseci

Nadam se da je Piksi gledao Avramovića i da je počeo da shvata šta bi mu doneo Belić.
C

Crveni

pre 8 meseci

Karton sigurno,šovek do juče nije igrao a sad ga hvale,U ovom partizanu bi i ja igrao sa sto kila,kao i onaj nađar sinoć.
ц

цане

pre 8 meseci

Господине Пешићу свака част на истрајности, а момцима понаособ, браво мајстори, људине !!!
S

Srbincina

pre 8 meseci

Hristos spase
a

ađutant

pre 8 meseci

Što se nebi moglo reći za fudbalere......
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Ponosni na momke koji se bore bez imalo sujete i maksimalno podredjeni timu. Ponosni i na selektora koji je istrpeo svakakve napade i vredjanja posle prošlogodišnjeg poraza na EP i pokazao da nije zaboravio svoj posao u kom je medju najboljima na svetu. Ne zaboravimo da uprkos velikom uspehu problemi u organizaciji i dalje ostaju i da krivci za loše stanje u srpskoj košarci ne smeju da se izvuku i žive od slave koju donose ovi momci. Znam da će mnogi reći da nam (ne)opravdano odsutni nisu potrebni ali su i oni donosili medalje u prošlosti i na njih se uvek mora računati samo ne smeju oni biti iznad Srbije i iznad selektora nego da nauče od ovih iznudjenih kako se igra i kako se bori za svoju zemlju i svoj narod. Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može! Idemo do kraja, verujemo u ovaj tim i borimo se za zlato bez predaje! Za majku Srbiju!
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 8 meseci

Све се слажем са тобом али Јокић коју медаљу је освојио са репрезентацијом?
g

g122

pre 8 meseci

Koliko se secam srebro na OI u Riu 2016.
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Srebrnu u Rio de Žaneiru
v

vs vlada

pre 8 meseci

Na olimpijadi
I

Ivan OL 91

pre 8 meseci

Da se ne lažemo, da su svi srpski košarkaši bili radi da se potuku za svetsko zlato otprilike pola srpskog tima ne bi ni putovalo u Manilu. Upravo ova rečenica. I ne bi smo ni OI obezbijedili. Jer bi smo pobijedili Italiju, i ispali od SAD u 1/4 finalu.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 8 meseci

Momci ja sam dobro. Pobedite danas. Ja kad ovo pročitam otrčao bih do Manile i ako ništa grizao Amere za članke jer košarku ne znam. Mogu misliti kako se tek oni osećaju. Da se naježiš.
Z

Zalosno

pre 8 meseci

Zalosno je to sto ce te iste igrace vredjati "navijaci" vecitih u Beogradu kada budu igrali za Zvezdu ili Partizan. U redu je navijacko peckanje, ali bilo je toliko mizernih uvreda od strane jednih i drugih da to nije realno. Kada god neko ko ima bar malo mozga kaze neku uvredu igracima neka se seti da su to igraci Srbije, da navijamo za njih i da ih volimo i da se oni medjusobno u najmanju ruku cene bez obzira na boju kluba! Ne dozvolite da vas interesne navijacke grupe navuku na takvo navijanje! Srbija <3
t

tanana

pre 8 meseci

Bravo za komentar. Bogdanovica pljuvali, a sada se svaki zvezdas raduje i vice "bravo Bogdane"!!!
d

daleko.bilo

pre 8 meseci

Timska igra je pobedila. Cim nije sutnuo Bogdanovic 1/13 pobedili smo to je istina. Timska igra. I odbrana.
B

Blaa

pre 8 meseci

❤️💙🤍👆👏👏👏

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Mnogo podcenjeni, malo silom prilika savršeno ukombinovani. Mislim ljudi, ej imamo iskusnog NBA igrača koji pritom žari i pali za nacionalni tim. Imamo dva prospekta koji se lagano probijaju u tom takmičenju. Imamo najboljeg Evroligaškog centra, beka koji je isto jedan od boljih u istom. Svi ostali koji su igrali, takodje iskusni EL igrači, koji su još pritom podredjeni timu, znači ne zvezde, nego bitni šrafovi u svojim ekipama. Tako da sem Ristića i Boriše, sve su to zeznuti košarkaši sa velikim srcem. Kada se na to doda iskusan trener koji ima svojih bubica, ali još zna svoj zanat, pa jbg moralo se ići daleko.
/

////

pre 8 meseci

Od Bogdana smo na ovo vec navikli za Milutinova znamo za sta je sposoban Jovic kakva mirnoca. Moram napomenuti Dobrica,Avramovica i Davidovca kakav odbrana tih momaka to treba da se prikazuje deci koja pocinju da treniraju kosarku a Dobric i Avramovic i poenterski sjajni. Guduric odigrao sjajno kad je najbitnije a mali Jovic pokazao je da ima nesto kada nas nije islo postigao je veoma bitne poene i Vanja i Filip svoje uloge odrajdjuju sjajno. Selektore svaka cast.

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

To ti je kada imaš pravog lidera, Gudura procvetao sa njim. Dečko je bre jedan od najboljih bekova u Evropi, ali do ovog prvenstva bukvalno nije pokazao ništa. Sada se dečko konačno oslobodio, nije bio opterećen previše jer je Bogi glavni i onda je mogao da igra svoju igru. Baš mi je drago zbog njega, stalno sam čekao da ga krene i eto došlo je i njegovih pet minuta.
P

Pjer Karden

pre 8 meseci

Srbija-Amerika,to je košarkaški klasik,najveća Evropska protiv najveće svetske košarkaške super sile.Mi smo zemlja košarke,svaka čast i Špancima i ostalima koji su mnogo napredovali zadnjih 15 godina i koristili našu razjedinjenost,probleme u savezu,nesuglasice među igračima, pa se stvorio utisak da idemo u istoriju i zaborav,međutim Feniks se uvek diže iz pepela.Neki koji imaju mnogo para moraju da shvate da ljubav i slava ne mogu da se kupe,12 momaka koji su ratnici i pre svega dobri prijatelji i selektor koji je lukavi stari lisac i majstor svog zanata,to je dobitna kombinacija
L

Legolass

pre 8 meseci

Piroćanca još niko zajebao nije. Hvala momci!
Г

Гост

pre 8 meseci

Сваког Србина сте учинили поносним. И учинили сте да сваки Србин макар на пет минута заборави на своје свакодневне проблеме са којима је окружен,и истински се обрадује вашој побједи. Велико вам хвала на свему момци. И живјела Србијааа.