Panter i Motiejunas (Star Sport)
Panter i Motiejunas (Star Sport)

Monakov Litvanac besan na sudije: Sramota za Evroligu, pravili su grešku za greškom

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.23. | 00:44

"I kada smo igrali na domaćem parketu doživeli smo nekoliko sličnih situacija", rekao je Domantas Motiejunas

Odigrali su Partizan Mozzart Bet i Monako jednu od luđih utakmica ove sezone u Beogradskoj areni, utakmicu koja je mogla da prevagne na obe strane. Toliko je u produžetku bilo napeto da su sudije u nekoliko navrata morale da gledaju snimak, da traže pravi ugao, da tri puta mere pa da seku, a način na koji su sekle, nikako se nije dopao večeras najboljem strelcu ekipe koju predvodi Saša Obradović.

Domantas Motiejunas postigao je 23 poena uz besprekorne preocente šuta, ali to nije bilo dovoljno da Monako napusti Beograd trijumfalno.

Izabrane vesti

“Zaista ne znam šta da kažem, sramotno je za Evroligu. Ono što se dogodilo u završnici je sramotno. Nikada u svojoj karijeri nisam govorio o sudijama i njihovim lošim odlukama, ali večeras se dešavala greška za greškom. I kada smo igrali na domaćem parketu doživeli smo nekoliko sličnih situacija. Pre svega, ovo što se večeras dogodilo je sramotno za Evroligu i celokupno takmičenje", rekao je Livtvanac za SK Week i nastavio: "Moramo ovo što pre zaboraviti, čeka nas nova utakmica, nova priča. Žalgiris je veoma neugodan protivnik, posebno na domaćem terenu i neće biti lako. Takođe imaju sjajne navijače, ali moramo maksimalno da se pripremimo.”

Monaku je večerašnji poraz bio peti u Evroligi uz još sedam pobeda, dok je Partizan Mozzart Bet popravi skor i skočio na 10. mesto sa šest pobeda i isto toliko neuspeha.



tagovi

Donatas MotiejunasKK MonakoKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara